Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twingusia

zmienic swoje zycie

Polecane posty

sluchajcie kochani jak chcecie zmienic swoje zycie to przeczytajcie Potege podswiadomosci super ksiazka az mi zyc zachcialo i wszystko wydaje sie łatwiejsze.

Gość nie ale
swietna jest ksiazka beaty pawlikowskiej - w dzungli zycia - polecam!!!

Kicia oto tytuły; Magia Wiary, Energia z kosmosu, Nieskonczone źrudło twojej mocy.Pozdrawiam i zycze milego czytania.

słuszałam,ze \"Magia wiary\"jest fajna ;> Cos w stylu potęgi ;> Wiesz cos moze?

niestey nie czytałam ale fajna jest tez ksiazka Jak przestac sie martwic i zaczac zyc oraz niema rzeczy niemozliwych.Polecam.Az milej sie zyje jak sie czyta te fajne ksiazki.

Kicia jutro kupie te ksiazke i przeczytam czytałam o niej w skrocie tez musi byc ciekawa.

Gość malinowe oczy
a macie może stronke, na której byłby tekst?

Gość ja....
Podaj autora, bo znalazłam w wyszukiwarce dwie książki o tym tytule różnych autorów.

Gość Jeanne864
Ja takze czytalam te ksiazke '' Potega podswiadomosci''. Jeju to jest niesamowite jak inaczej dostrzega sie zycie po jej przeczytaniu....super :) po prstu super polecam goraco :D

Gość Jeanne864
Wiem ze ''Potega podswiadomosci'' napisal Joseph Murphy, a polecam jescze ksiazke niewiem jakiego autora ale wiem tytul poniewaz kiedys ja czytalam : ''Miliardzerzy'' i '' Ja'' obie superowskie.... :) Miliardzerzy to biografie slawnych ludzi ktorzy osiagneli sukces dzieki swoim talentom, wierze,uporowi i szczypcie szczescia, zas ksiazka Ja mowi o naszej drugiej osobie siedzacej w nas i onas takze :)

Gość ja....
Jest książka o tym samym tytule p. Bożeny Figarskiej, dlatego pytam o autora

Gość zawodowy podbijacz topików

to ksiązki , ktore należa do nurtu NEW AGE . ktory to nurt wciska się dyskretnie wszedzie szczególnie do szkól jako nowy trend filozoficzny rodem ze Wschodu. pozbawia krytycznego myslenia dzieci . oszustwem jest , że pod pozorem nowych metod wschodnich technik wplywania na psychike twierdzi sie , że sa to naukowe metody. sa to \" religie\" wschodnie a przecież jest rozdział religii od państwa. oczywiście tylko tej chrzescijańskiej. temat szeroki. polecam ksiązki KS. Posackiego nt. temat. o zagrożeniach New Age. i oszustwach tego typu publikacji.