Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota z Krainy

Chcesz zawyć ze mną?

Polecane posty

Gość Dorota Z krainy
No własnie chodzi o to "ustawienie się". Za bardzo nie wiem, jak to sie robi. Co trzeba zrobić, jaką być, zeby facet chciał sie ze mna "ustawić"? Idiotyczne pytanie prawda? Ale ja naprawde nie wiem. Nie wiem, co i ile jeszcze mozna z siebie dac, zeby było dobrze. Dlaczego z facetami po prostu mi nie wychodzi...Mam za soba 3 kilkuletnie zwiazki, w których byłam "cała". Żadnych skoków w bok, flirtów etc. Nie umiem tak, gdy kochoś pokocham, nie mam takiej potrzeby.... No i po każdym z tych razów, oni odchodzili ---po cichu, bez kłótni, bez moich pretensji, bo zawsze uważałm, ze honor mi nie pozwala za nimi biec.... Co trzeba zrobić, zeby on chciał być .... Moze jestem zajebiście nudna, moze za bardzo przyczepiona, moza za oddana....:( Nie wiem

Gość Dorota Z krainy
Pewnie za jakiś czas znowu kogoś poznam i znowu sie to powtórzy, bo w zwiazku nie umiem być inna, a chyba to nie jest to, co lubią faceci. Do rtego jeszcze mam tendencję to wyszukiwania sobie wielkich gnojków. nie wiem jak to sie dzieje- po prostu każdy z nich po jakimś czasie dla mnei okazuje sie gnojkiem, choć na poczatku tacy sie nie wydają. Tragedia.

Gość Ewfka
Odnosze wrazenie, ze jesteś potwornie nudną osobą, uwielbiającą słuchac swego zawodzenia. Trzymaj tak dalej.

Gość Dorotko Ty jesteś
niedostosowana do tego świata. Do dzisiejszego swiata. Najlepszych mężów łapią njgorsze zdziry, a jak już nikt ich nie chce to łapią żonatych starszych facetów. Takie zolzy z kurewską przeszłością to sie potrafią ustawić. Po trupach do celu to ich przewodnia myśl. I facetów to kręci. Może nie wszystkich ale takie zołzy owijają sobie wokół palca niemal każdego gościa. Spróbuj pokochać siebie i bądż egoistką , taką zdrową egoistką i myśl pozytywnie.życzę Ci byś spotkała wartościowego człowieka, który doceni to co jesteś w stanie mu dać.

Gość zakrecony tryb
A czemu okazują sie gnojkami ??

Gość Dotrotka z Krainy
Okazują sie gnojkami gdy: okazuje sie, ze są alkoholikami, że podbierają mi pieniędze, ze zabieraja sie do rękoczynów... Tyle z moich doświadczeń. :(

Gość zakrecony tryb
Jesteś dobrą osobą - to wszytko - prędziej czy później spotkasz kogoś wartościowego - to normalne że musimy trochę zebrać złych doświadczeń aby wiedzieć na co uważać przy kolejnych spotkaniach...