Gość gość Napisano Lipiec 7, 2017 Może nie białystok, ale w Warszawie byłam u pana Tadeusza Oleszczuka, bardzo miły i sympatyczny lekarz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2017 Ja chodzę tylko i wyłącznie do dr Michała Ciebiera z http://veritamed.com bardzo fajny i sympatyczny człowiek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2017 Dziewczyny, wiecie gdzie przyjmuje teraz dr Magdalena Szymańska? (wcześniej pracowała w CM Bojary),teraz nie mogę znaleźć nigdzie gabinetu w którym pracuje? Nawet prywatnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2017 a Szymańska nie pracuje już w CM Bojary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 5, 2017 Niestety nie. Z dnia na dzień zrezygnowała. Miałam umówioną wizytę 3 miesiące wcześniej i kilka dni przed dostałam telefon że pani dr już nie przyjmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2017 Ponawiam pytanie mojej poprzedniczki, czy może ktoś wie gdzie obecnie pracuje dr Magdalena Szymańska??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 11, 2017 dr Szymańska obecnie nigdzie nie przyjmuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2017 a ja chodzę do dr Kluz-Kowal i spokojnie mogę Wam polecić. Niedawno miałam nawet dokładniejsze badania, łącznie z cytologią - bezboleśnie, szybko sprawnie. i możesz się umówić spokojnie telefonicznie. Numery są podane na stronie internetowej: http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ - ja polecam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2018 jeżeli ktos tu jeszcze zagląda to chciałąbym zapytać czy ktos miał styczność z dr Markiem Dąbrowskim przyjmuje przy ul. przejazd... będe wdzięczna za jakiekolwiek opinie. Nie wiem czy warto do niego iść, z innymi ginekologami mam kiepskie doświadczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach