Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

GINEKOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość majka 1974
Polecam Panią Kukułę Bukrabę przyjmuje w Białymstoku na ul. Mickiewicza. Profesjonalna konkretna delikatna Chodzę do niej 17 lat. Prowadziła dwie moje ciąże w tym jedną bardzo wysokiego ryzyka. Uważam iż jest godna polecenia , jedynie ubolewam że przyjmuje tylko osoby dorosłe i nie mogę do niej chodzić ze swoją 15 letnią córką która ma kłopoty z bolesnymi i obfitymi miesiączkami

Gość gość
A czy ktoś może powiedzieć w jakich godzinach przyjmuje dr Kukuła Bukraba na mickiewicza? Byłabym bardzo wdzięczna ;)

Gość gość
Ja w Białymstoku chodzę do dr Anny Kluz Kowal do http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ , adres to ul. Niedźwiedzia 69 . Mega sympatyczna, bardzo spokojna pani doktor. Absolutnie nie trzeba się stresowac wizytą.

Gość kolorove_sny
ginekolog ginekologiem, ale nawiązując do badań i profilaktyki chciałam zaapelować, żeby chociaż nasze mamy czy babcie pozabierać na bezpłatną mammografię :) przecież jak już mammobusy darmowe podstawiają to aż głupio nie korzystać! przy lodowisku mają być w dniach 27-28 października br.

Gość estera1111
Odradzam Dr Jana Kupisza z Fabrycznej. Jestem w ciąży, wizyta trwała jakieś 5 min, nie założył karty, na usg kazał przyjść za miesiąc (byłam w 8 tygodniu), dał skierowanie na badania krwi i nic nie powiedział, ze można je zrobić tylko w jednym laboratorium oczywiście odpłatnie. O nic nie zapytał, więce się dowiedziam z internetu niż od niego. Ogólnie poczułam się olana, albo dr bardzo się spieszyło bo była kolejka albo ma już problemy i powinien iść na emeryturę a nie na siłę pracować.

Gość gość
Nie polecam doktor Kukuły-Bukraby, trzeba do niej stracić pół dnia żeby się dostać,notorycznie się spóżnia ,jej uprzejmość zależy od jej nastawienia.Czasami jest obojętna na pacjenta,nie potrafi lub nie chce odpowiedzięć na postawione pytania

Gość jula3
Witam!Czy ktos z Was miał do czynienia z miesniakiem macicy?Do jakiego lekarza najlepiej zwrócic sie z tym problemem?Mam metlik,szukam takiego ktory przyjalby mnie na oddzial i leczyl tez na NFZ.Zna ktos kogos takiego?Prosze o pomoc.Sprawa pilna

Gość niamniam
Witam 18 stycznia z powodu torbieli jajnika bardzo dużej musialam poddac sie operacji, okazalo sie ze bedzie to wytluszczenie torbieli , udało się, okazało się że z tyłu była druga także ją usunięto. po tygodniu w szpitalu nastapiły komplikacje - krwiak i ropniak (druga operacha usuwania tegoż właśnie). po tyg wyszlam ze szpitala, w domu z rany sączy się surowica. Jutro mam usg , rana goi sie ladnie poza jednym miejscem skad wycieka ciecz. Jestem zalamana, nie chce znowu 3 operacji. Wszystko mialo miejsce w Suwalkach. Gdzie moge sie udac w Bialymstoku, moze w koncu zakoncza me męki? :(

Gość zrazona
witam ! musialam dodac ten komentarz odr . Mikolajewskim z piasta . jestam po porodzie 8 miesiecy , przy 1-wszej wizycie poporodowej wykryl nadzzerke kazal przyjsc za 2 miesiace , przyszlam zaczal cos krecic ze on moze prywatnie usunac a jak nie to trzeba bedzie sie zapisac w kolejke na usuniecie , wiec sie zapisalam na koloskopie znowu za dwa miechy. przyszlam bylam pewna ze mi ja w koncu usunie a on tylko Dopiero dokladnie mnie zbadal i powiedzial ze on nie ma na to kontraktu podpisanego na nfz i ze albo prywatnie albo musze sie umowic do dr. sledziewskiego jak skonczy mi sie okres (bo to jest wazne ) i moze uda sie mnie wcisnac ... brak slow , jakby od razu nie mogl mnie o tym wszystkim poinformowac ! myslalam ze w koncu znalazlam swego lekarza bo ciaze prowadzil ok chociaz malo co mowil , ale ewidentnie chce naciagnac . Jestem zrazona , tym bardziej ze naleze do gruy ryzyka bo babcia miala raka i moja mama takze kobiecych narzadow ...

Gość gość
Polecam dr Kowalczuka NFZ ul Siewna, prywatnie Sienkiewicza2, jest specjalistą od mięśniaków i torbieli. Swojego czasu uratował mi jajniki, obeszło się bez zabiegu, aczkolwiek leczenie było długie. RTG, USG wszystko na miejscu.

Jeśli szukacie dobrego ginekologa, to ja na swojej drodze spotkałam tylko dwóch. Dr Bartosz Pietrzycki, który prowadził moja ciążę. Dusza człowiek i oaza spokoju! Na każde pytanie odpowie, poradzi, wszystko wyjaśni prostym językiem, kobieta może czuć się pod jego opieka bezpieczna. Specjalista od USG - wszystko dokładnie opisuje i nie ma pośpiechu. Wizyty u niego to minimum 30 minut. Niestety od kilku lat Klinika Bocian nie ma już kontraktu z NFZ i przyjmuje tylko prywatnie. Ale naprawdę warto. Ja nie widziałam różnicy w traktowaniu pacjentki na NFZ i pacjentki przyjętej prywatnie. Drugim lekarzem, którego szczerze polecam jest dr Piotr Pierzyński. Trafiłam na niego kilka razy zupełnie przypadkiem w szpitalu. Spokojny, do pacjentek podchodzi z szacunkiem i bez pośpiechu. Dobry specjalista, o czym świadczą nie tylko długie kolejki (w przychodni przyszpitalnej USK) ale też prywatnie w Medicoverze swoje trzeba odczekać, lecz również fakt, że przeprowadza dokładny wywiad,, nie żałuje skierowań na badania, jeśli jest taka potrzeba no i jest delikatny podczas badania i ludzki. Po prostu ludzki.

Gość gość
czy w białymstoku jest ktoś kto się zajmuje torbielami jajników? Większość zajmuje się ciążą i bagatelizuje ten problem.

Gość Laryssa28
Ja mogę polecić dr. Mazurka z Luxmedu na KEN. Trafiłam do niego przypadkiem i nie żałuję, świetny specjalista - lekarz z powołania to na pewno. Uporał się z moim przypadkiem, który był lekceważony przez 3 innych ginekologów.

Gość gość
Dr Mazurek prowadził moją ciążę prywatnie 16 lat temu chodziłam płaciłam a co do porodu przy którym miałbyć obecny -porażka. Po informacji telefonicznej że się zaczęło skwitował że w szpitalu są specjaliści dla których poród to pestka i jestem pod opieką to poco mu zawracam głowę chociaż wcześniej umawialiśmy się że mam do niego zadzwonić i on przyjedzie się mną zająć, poniewż jestem jego pacjentką prywatną i musi się omnie troszczyć do samego końca. Nie jest słowny kasa się tylko dla niego liczy jak dla większości. NIE POLECAM !!!!!!!!

Gość gość
Cześć wszystkim, a ja chciałam zapytać o przychodnie gin-med na antoniukowskiej czy tam trzeba się umawiać czy iść po prostu rano i czekać w kolejce? O NFZ mi chodzi. A może wiecie o jakiejś przychodni w białym gdzie tak jest i można bez długiego czekania się dostać?

Gość iiness82
Raczej wszędzie musisz się umówić. Ale jeśli masz pilną potrzebę, to zadzwoń do rejestracji i powiedz, że masz nagły wypadek i potrzebujesz szybkiej konsultacji lekarza.

Gość asiunia_354
Obecnie prowadzę ciążę na ul. Bema, jednak z wielu przyczyn nie odpowiada mi to czy będąc w drugim miesiąvcu mogę zmienić lekarxa prowadzącego? Potrzebuje kogoś kto będzie wypisywał skierowania na badania typu krew na nfz a nie będę musiała płacić za nie prywatnie. Proszę o pomoc :)

Gość iines38
Ginekologa prowadzącego ciążę możesz zmienić bez problemu w każdym momencie. A co do lekarzy - spróbuj do któregoś z lekarzy w poradni ginekologicznej USK.

Gość gośćówa
Ktoś pytał o torbiel jajnika. Miałam usuwaną laparoskopowo na zamenhofa, bo niestety ciągle rosła. Zabieg, opieka, wizyty pokontrolne - wszystko ok. Zabieg refundowany z NFZ, płaciłam za pobyt w klinice.

Gość gość
Zdecydowanie polecam dr. Grygoruka z Bociana na ul. Akademickiej! Najlepszy lekarz jakigo miałam! Ma ogromną wiedzę, jest bardzo uważny i dokładny, wszystko skrupulatnie i spokojnie wyjaśni a w razie czego zawsze jest pod telefonem i służy radą. Przyjmuje tylko prywatnie ale naprawdę warto! Ewentualnie dr. Pierzyński z USK i pywatnie w Medicoverze jest również kompetentym lekarzem z jakim miałam doczynienia. Również świetny fachowiec.

Gość gość
A u kogo mogę usunąć ciąźe

Gość Julka3
Czy w poradni przy usk wykonują też usg?Czy tam wizyta polega tylko na tym że zachodzisz,siadasz i mówisz z czym przychodzisz i kieruje na badania jak trzeba?

Gość gość
W poradni USK najpierw masz umówiona wizytę u gina i dopiero on wypisuje skierownie na USG. Ze skierowaniem musisz iść się zapisać w kolejkę na USG (tam gdzie jest ginekologiczna izba przyjęć). Ja czekałam około miesiąca na USG.

Gość Julka3
A czy jak trzeba to badanie ginekologiczne robią w gabinecie czy też wysyłają?

Gość mariolkaUKa
jeżeli szukasz sprawdzonego ginekologa w Białymstoku to polecam wybrać Ci się do kliniki primamedica przy ul. Dziesięciny. Korzystam z ich usług już od ponad roku i nigdy się nie rozczarowałam. Pełen profesjonalizm pod każdym względem, a ceny także bardzo przystępne!

Gość gość
Cześć Dziewczyny z Białegostoku! Chciałabym dowiedzieć się czy któraś z was była na wizycie u dr. Wandy Komorowskiej Januszak.? Jeśli tak powiedzicie jaka jest ? Czy polecacie ją na pierwszą wizyte u ginekologa?

Gość gość
dr Komorowska-Januszek jest bardzo miła i niestresujaca - myślę, że sie nada na pierwszą wizyte ALE - aparat do usg ma koszmarnie stary, u mnie zdiagnozowała i chciała leczyć coś, czego nie ma. Najadlabym się silnych leków bez sensu. Także ja osobiście jako lekarza nie polecam. Dr Mazurek jest super, rzeczowy, delikatny i ja bym poszła do niego.

Gość gość
Stanowczo nie polecam dr. Jaworowskiego. Postawił mi błędna diagnoze ( konsultowana z wieloma innymi lekarzami) co kosztowało mnie wiele nerwów i łez. Już nie wspomnę o tym ze jest niedelikatny i zwracał się do mnie w niekulturalny sposób. Były też inne sytuacje i których żal mówić. Stanowczo odradzam.

Gość gość
Mam 30 lat, powróciły bardzo bolesne miesiączki połączone z wymiotami. Do Kogos polecacie sie udać? Dodam ze leczy sie od 8 lat na niedoczynność tarczycy która jest unormowana