Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

GINEKOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość FDSA2013
Witam, czy ktoś jest w stanie polecić dobrego lekarza (nie ma znaczenia, czy prywatnie czy na NFZ), który jest w stanie skutecznie wyleczyć kłykciny? Jestem przerażona po diagnozie i tym wszystkim, czego naczytałam się w Internecie. Dodatkowo dochodzi do tego nadżerka i polip (efekt leczenia nadżerki chemicznie :/). Na razie "przerobiłam" wizyte u dr Pytko - mam mieszanie uczucia - niby miła, ale jakby wszystko tak pobieżnie (mało pytań, chociażby czy byłam w ciąży, poroniłam itp. - z reguły te pytania powinny być standardem). Minusem jest , że na większość badań wysyła gdzie indziej - kolposkopię np. Co myślicie o dr Radziszewskiej i dr P. Knapp ?

Jaki musi być lekarz? - konkretny, rzeczowy, potrafi zdiagnozować i wyleczyć - musi posiadać do tego odpwiedni sprzęt - nie musi być niewiadomo jak miły (nie ma mnie głaskać po głowie tylko stwierdzić co mi jest) Czy jest taki lekarz ginekolog w Białymstoku? bo zaczynam w to wątpić, dr Grycz tragedia na NFZ nie spodziewałam sie fajerwerków, ale to jest istna tragedia. Jak można nie zrobić badań i dać leki antykoncepcyjne dodatkowo osobie, która wcześniej ich nie barała, nawet nie było dyskusji nad inną możliwością zabezpieczenia. A jak powiedziałam, że wcześniej chodziłam prywatnie to parsknęła, że łaski jej nie robie przychodząc do niej i rzuciła mi recepte na biurko. Katastrofa! Czytałam pochlebne opinie o dr Oniszczuk, czy naprawdę wg moich kryteriów jest to osoba godna polecenia i zaufania? ps. stwierdzam, że na NFZ nie ma szans na dobrą opiekę

Gość jula3
Jest na NFZ Dr.Kukuła Bukraba to dobry i rzeczowy lekarz,polecam.Fakt że są kolejki ale warto czekać.

Gość bubaa1987
hejka dziewczyny ! mam sprezdaz tabletki po symbolicznej cenie natamycyna unia (drożdżaki, grzybica pochwy) okazało się że po uzyciu 1 tabletki jestem uczulona. Może ktoras leczy sie permametnie tak jak ja i zostaną jej przepisane może się skontaktowac: bubaa1987@wp.pl

Gość malgosia3664
Witam! Czy ktos chodzi do Henryki Zabielan na krolowej rodzin?Bylam u niej kilka razy i bylo bardzo milo i przyjemnie.Teraz staram sie o dziecko i chce zasiegnac opinii o tej pani doktor co do prowadzenia ciazy.Bardzo prosze o opinie to jest dla mnie bardzo wazne....

Gość mm.mmmm
Hej dziewczyny, jestem przed pierwszą wizytą u gin. a prawdopodbnie jestem w ciązy. Jakiś czas temu wykryto u mnie nadżerkę, mam problemy z sercem i pewnie żadna prywatna klinika mnie nie zechce żebym u nich rodziła - bo co jeśli zajdą jakieś komplikacje. Szukam lekarza, który przyjmuje prywatnie ale w razie potrzeby jest też dostępny w szpitalu. Myśłałam o dr Pierzyńskim - może macie jakieś opinie na temat prowadzenia ciąży przez niego? Może jakiś inny specjalista, który jest godny polecenia?

Gość cindy11
Dr A.Nowak- ile kosztuje wizyta? Długo się na nią czeka? Lekarz przepisuje tabletki niepełnoletnim(17l)?

Gość Sylwiaa bstok
Do mm mm -dr Lemancewicz przyjmuje na Waszyngtona w przychodni patologii ciąży i na oddziale p. Ciąży w usk e

Gość kali123
Witam!czytałam opinie o wielu lekarzach ale nie trafiłam na żadną na temat dr.Grygoruka z Kliniki Bocian.może miałyście z nim kontakt?co o nim myślicie?od początku prowadzi moją ciążę (a jestem teraz w 7 miesiącu),ale nie jest położnikiem i zaczynam się zastanawiać jak to będzie z porodem.czy powinnam teraz szukać innego lekarza-położnika?czy nie jest na to za późno?może byłyście w podobnej sytuacji?

Gość gość
Zjawiłam się u doktor Nowak z bólem podbrzusza. Zrobiła usg szybko i sprawnie, powiedziała, że mam krwiaka na jajniku i zapisała lek, który nic nie pomógł. Nic nie wytłumaczyła, nie powiedziała skąd to się wzięło, ile czasu brać lek, nic. Ból był ogromny, dwa dni później zgłosiłam się do innego lekarza i okazało się, że mam dużą torbiel na jajniku i trzeba natychmiast jechać do szpitala. Leżałam kilka dni pod kroplówką i groziła mi laparoskopia. Na szczęście w szpitalu dobrze się mną zajęli i nie doszło do zabiegu. Zauważyłam, że nikt nie komentuje zachowania pani pielęgniarki, która zapisuje pacjentki. Delikatnie to ujmując jest nieuprzejma i pozwala sobie na nieeleganckie komentarze. Ale pacjentek jest dużo i nikt nie reaguje.

Gość gość
może ktoś wie jak długie kolejki są na ginekologiczny zabieg operacyjny w PSK Białystok?

Gość nina888
Witam. Szukam ginekologa-endokrynologa z Białegostoku na NFZ. Lepiej kobieta, ale może być i mężczyzna jeśli jest dobrym lekarzem.

Gość gość
Czy mogłybyście polecić mi dobrego ginekologa na pierwszą wizytę? Chcę pójść prywatnie, jakie są stawki i czy długo trzeba czekać na wizytę?

Gość gość
ja Ci doradzę - zajdź do kliniki na Zamenhofa; konkretnego lekarza nie będę Ci tu polecać z nazwiska, ale jeżeli chcesz żeby był to mężczyzna to masz wybór na prawdę dobrych a jeżeli wolisz kobietę to nie znam za bardzo, ale też dobre opinie słyszałam... Sama jestem od wielu lat pacjentką dr A.L. i uważam, że to najlepszy lekarz jakiego kobieta może sobie wymarzyć ;-) świetny specjalista a do tego dowc*pny, inteligentny człowiek- polecam ;-) Ceny są zależne od rodzaju wizyty - sama wizyta około 100zł. Zerknij na stronę internetową kliniki, tam jest dokładny cennik. Czekać nie będziesz długo - max kilka dni.

Gość gość
czy ktoś może powiedzieć w jakich godzinach przyjmuje dr Kukuła Bukraba na mickiewicza?

Gość Alenka26
Witam serdecznie. Czy któraś z Pań zaglądających na Forum wie gdzie obecnie przyjmuje dr Iwona Nesterowicz? Wcześniej przyjmowała na Królowej Rodzin, natomiast w połowie tego roku nagle zniknęła z tej przychodni. Leczyłam się u niej ok. dwóch lat i chciałabym nadal być pod jej opieką. Być może któraś z Was wie co się dzieje z Panią Doktor? Wiem, że przyjmuje na onkologii na ogrodowej ale tam można się zapisaC tylko ze stwierdzeniem choroby nowotworowej. Proszę o pomoc.

Gość gość
olechno -pelszynska moze prywatnie i nadskakuje nad pacientem. lecz na nfz zaluje nawet usg!! bez rewelacji. napewno nie bedzie prowadzila mojej ciazy.

Gość gość
Nie polecam dr Bogdana Dziatkiewicza przyjmującego w MSWiA. Przy wywiadzie powiedziałam mu, że jest podejrzenie czegoś "niedobrego" na jajniku. Pan dr owszem zbadał mnie mając to na uwadze, po czym stwierdził, że jestem zdrowa. Zaniepokojona poprosiłam go, aby dał mi skierowanie na USG, dostałam. Termin za ponad 2 tyg, gdyż to miał być najlepszy okres na zrobienie takiego właśnie badania. Nie czekałam do USG, postanowiłam odwiedzić innego lekarza, tym razem była to dr Maria Janucik-Gacuta, która przy badaniu palpacyjnym, które zajęło jej jakieś 3 sekundy stwierdziła torbiel jajnika wielkości pięści! 7 cm !!! Bez wahania dała mi skierowanie na zabieg laparoskopii. JAK PAN DR MÓGŁ NIE ZAUWAŻYĆ, ŻE MAM TORBIEL TAKIEJ WIELKOŚCI!! Boje się pomyśleć co by było gdybym nie poszła do innego lekarza,...

Gość gość
nie polecam tej pani. taki ktos ma prowadzić wasze ciąże???? gdzie przez około 20 wizyt nie zobaczyła guza u mojej mamy, przez co mama leży w krytycznym stanie chora na sepse, gdyż góz tak sie rozwinął, że zakaził cały organizm?! paranoja...

Gość dorcia 2120
hej. Nie jestem z Białegostoku ale szukam tam jakiegoś dobrego ginekologa właśnie tam . Jakiego lekarza polecacie

Gość gość
Witam. Mam pytanie. Czy ktoś się orientuję jaki jest koszt wymrażanie kłykcin w Eskulapie na Nowym Świecie w Białymstoku ? ( Zabieg przeprowadzany przez Dr. Oniszczuk)

Gość gość
Dziewczyny czy znacie w Białymstoku jakiegoś ginekologa który wykonuje plastykę warg sromowych?

Gość MałaK
Czy ktoś wie, gdzie jeszcze w Białymstoku pzyjmuje dr Magdalena Szymańska? Kilka razy byłam u niej w przychodzni Gynecja na Słonimskiej, ale tam przyjmuje 2 razy w tygodniu, strasznie długo trzeba czekać na wizytę.. Chyba nie prowadzi praktyki prywatnej ( a szkoda :( ), ale może jeszcze gdzieś przyjmuje? Ktoś, coś? Lub może polecicie mi innego ginekologa, entuzjastę NPR? P.S. dr Radziszewską stanowczo ODRADZAM.

Gość gość
Ja również odradzam ginekolog Radziszewską. Byłam umówiona na wizytę u niej a ona zamiast zająć się mną wolała pić sobie kawkę z przedstawicielką handlową firmy farmaceutycznej, a mnie przyjmowała jedynie "przy okazji" rozmowy w.w koleżanką.

Gość gość
może wiecie jak ma na nazwisko ginekolog, która przyjmuje u dr Radziszewskiej w polmedica? taka starsza kobieta. pilne:)

Gość Betij
Ja od siebie ze szczerym sumieniem mogę polecić dr. B z Mickiewicza :) Jak zauważyłam jest wiele opinii na jej temat ale kobieta na prawdę wie co robi. Jeśli trzeba to owszem potrafi ochrzanić i to porządnie ale to tylko dla dobra pacjentki. Do każdej ma indywidualne podejście co się bardzo ceni akurat w tej sytuacji. Jezdze do niej juz od kilku lat i to dzięki niej nie mam już problemów hormonalnych,a mało tego udało mi się po kilku latach zajść w końcu w ciążę :) Wiele moich znajomych równiez jest jej pacjentkami i bardzo ją sobie chwalą Usg robi się na miejscu niestety dopiero po ustaleniu terminu-na przeciwko u dr.K-B; a jeśli ktoś chce szybko i jest w stanie zapłacić to kieruje do dr.L. Jednak wiadomo co pacjentka to inna opinia i inny lekarz godny polecenia,a wybór i tak należy do każdej z nas... Życzę dobrych wyborów i zadowolenia :)

Gość gość
Jestem w drugiej ciąży i prowadzi mnie pani doktor: http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ Zaufałam jej przy pierwszym dziecku i wszystko przebiegło bez zakłóceń, mam teraz piękna i zdrową córeczkę, może tym razem będzie chłopiec :)

Witam. Obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży- jest to moja pierwsza ciąża. Do tej pory chodziłam do lekarza na nfz w swojej miejscowości. Po ostatniej wizycie zapisałam się prywatnie na Zamenhofa do doktora Macieja Lipskiego. Po pierwszej wizycie mogę powiedzieć ze jest konkretnym i uprzejmym lekarzem. Chciałabym poznać wasze opinię na jego temat. Czy może ktoś prowadził u niego ciąże, czy doktor jest przy porodzie?? Jaki poród preferuje tylko siłami natury czy może godzi się na cc. A jeszcze odnośnie samej kliniki- nie wiem co zrobić. Czy powinnam zrezygnować z lekarza państwowego w swoim mieście czy tez nie. Z tego co mi wiadomo klinika przyjmuje tylko proste porody, np. jakby był poród przedwczesny to by mnie nie przyjęli i musiałabym rodzić w swojej miejscowości??

Gość gość
Domitrz, Zbroch są dobrzy, ale polecam szczególnie Pierzyńskiego - konkretny, miły, szczegółowo odpowiada na pytania, na wizycie u niego nie jesteś kolejną jednostką chorobową, ale czujesz się jakbyś była jedyną jego pacjentką