Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikolka

Lane perfumy Nicole, co o nich myślicie???

Polecane posty

Gość gość
tych z nicole nie lubię, szybko wietrzeją. ale wyczaiłam stronkę goia.pl i zamówiłam na próbę Chanel Mademoiselle bo mam oryginalne, i jestem mega zadowolona! faktycznie nie różnią się od oryginalnych które mam, nawet w projekcji, też się długo trzymają

Gość gość
Lane perfumy zamawiam ze sprawdzonego źródła na zapachowiec.pl i są genialne. Zapach utrzymuje się długo a cena świetna. Czasami lubię poeksperymentować z nowościami a tutaj mam możliwość, bo nie muszę wydawać olbrzymich kwot żeby przetestować u siebie ;)

Gość gość
Mam sprawdzoną rozlewnię perfum i w niej zaopatruję się w perfumy na zapachowiec.pl. Perfumy są rewelacyjne, trwałe, zapach świetny, a cena bardzo atrakcyjna.

Gość gość
Lane perfumy polecam z zapachowiec.pl. Zaopatruję się od dawna u nich i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość gość
Po przetestowaniu wielu perfum z różnych źródeł trafiłam na zapachowiec.pl gdzie mają świetne perfumy oraz atrakcyjne ceny. Wybór zapachów jest duży, więc na pewno każdy znajdzie coś dla siebie ;)

Gość gość
Przetestowałam wiele rozlewni i bez wahania mogę powiedzieć, że zapachowiec.pl wygrywa. Nie ma problemu z dostawą, brakami czy czymkolwiek. Potrzebuję perfum więc zamawiam i bez problemu dostaję go do domu :)

Gość gość
Słuchajcie z tym zapachowcem to oszustwo po całosci. Planowalam otworzyc rozlewnie perfum i kupowalam z kazdej firmy zeby wiedziec co maja. Nie powiem kto wypadl najlepiej i kogo perfumy sprzedaje. Natomiat zapachowiec.. Zamowila w sumie ok 19 zapachow... Yragedia. Sami z zapachowca chyba pisali te komwntarze. Zapachowiec NIE !!!!!

Gość gość
Zapachowiec to straszna lipa. Szybko wietrzeją. Sami sobie te komentarze pisali. Darujcie sobie. Jest kilka firm... Canakmniej dwie ktore moge polecic. Ale litości ...nie zapachowiec

Gość gość
Nigdy nie próbowałam Nicole, ale z lanych perfum mogę doradzić Ci te na goia.pl, mi kiedyś poleciła koleżanka i tak już przy nich zostałam, i mogę z czystym sumieniem polecić dalej :)

Gość gość
Znow zapachowiec robi sobie sam reklame. W te same dni na roznych forach. Skusilam sie...masakra. Nicilecw piroenaniu do nich to luksus. Zapachowiec smuerdzi turecka tandetą.

Gość gość
A i jeszcze jedno goia i zapachowiec to ta sama firma. Czyli jedno badziewie