Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nerwica91

Obraził się na mnie , bo mu kasy nie pożyczyłam.

Polecane posty

15 minut temu, salix napisał:

Miecz już od rana ucieka i uciec nie może. 😄

Miecz lubi inby a udaje kaznodzieje 😀 pierdu pierdu o szarlotce nie dla niego.

generalnie większość z tych zaszokowanym strasznym stanem forum i poziomem ma podobny mental. Udaja pozycje ponadto a babrza sie w tym samym guwnie. Nie szanuje 😀

2 minuty temu, murb napisał:

Ile ma rentki?

50 tys rocznie.

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Kibolicy nie było 😉 A reszta się z grubsza zgadza 😉 Ale już Miecz odpłynął na weekend 😉 

Miecz zwykle odpływa w krzaki, zawsze wie co go ominęło kiedy go nie było. 😄

• Haha 1

21 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Ale skąd wiesz, czym jest w tej chwili zajęty mój mąż. To Ty próbujesz wyrzucić Salix z tematu. Spokojnie ci sie wyjaśnia, że to tak nie zadziała i nawet ci się wyjaśnia jak dziecku dlaczego. 

Oni sie swietnie zwąchali z biała rękawiczka. Ten sam sposób działania widze.:) 

miecz to nawet wysrywy widmoka o domu dziecka potrafi zamieść pod dywan dla dobra atmosferki na forum (i za cenę tego ze ktos nie wyciągnąłby w podzięce jego udawania raka i innych głupot).

stare pajace z brudem za uszami jak to widmor gada a próbują kogos umoralniac, to zawsze bawi 😉 dulszczyzna level kafeteria 

• Like 1

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

50 tys rocznie.

Po przeczytaniu 50 tys serce mi zabiło a po przeczytaniu  rocznie emocje opadły. 

1 minutę temu, murb napisał:

Po przeczytaniu 50 tys serce mi zabiło a po przeczytaniu  rocznie emocje opadły. 

Juz tyle razy o tym pisał że głowa mała, oraz o tym że ciotka sra do siatki. 🤣

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

generalnie większość z tych zaszokowanym strasznym stanem forum i poziomem ma podobny mental. Udaja pozycje ponadto a babrza sie w tym samym guwnie. Nie szanuje 😀

Dokładnie on pierwszy się rwie do afer. Ciągle rzuca aluzje albo zaczepia wprost, a gdy dostaje odpowiedź, to zdziwienie i wlacza sie miecz kaznodzieja albo miecz ...ek.

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Juz tyle razy o tym pisał że głowa mała, oraz o tym że ciotka sra do siatki. 🤣

Nie wiem czy mogę się przyznać ale rzadko czytam Leżaka. 🫣 Czasem coś mi w oko wpadnie ale nie za często. 

Przed chwilą, murb napisał:

Nie wiem czy mogę się przyznać ale rzadko czytam Leżaka. 🫣 Czasem coś mi w oko wpadnie ale nie za często. 

Chyba jak większość tu.

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Chyba jak większość tu.

Jemu to raczej nie przeszkadza. Przynajmniej nie wygląda, że ma z tym jakikolwiek problem. 

Ale Leżak na czasami zaskakujące spostrzeżenia. 

Edytowano przez murb

8 minut temu, draże korsarze napisał:

miecz to nawet wysrywy widmoka o domu dziecka potrafi zamieść pod dywan dla dobra atmosferki na forum (i za cenę tego ze ktos nie wyciągnąłby w podzięce jego udawania raka i innych głupot).

stare pajace z brudem za uszami jak to widmor gada a próbują kogos umoralniac, to zawsze bawi 😉 dulszczyzna level kafeteria 

A jeszcze a propos tych 'zaszokowanych poziomem' mignęły mi te ubolewania nad biedna 'wyhejtowaną' qwerty ktora 'wróciła' i próbowała sie odgrażać hejterami i stawiać ultimatum swojego powrotu.  Serio, cała sytuacja tutaj u niektórych jest tak przewrócona do góry nogami że czasami naprawdę trudno mi uwierzyć w to, co widzę.

9 minut temu, salix napisał:

A jeszcze a propos tych 'zaszokowanych poziomem' mignęły mi te ubolewania nad biedna 'wyhejtowaną' qwerty ktora 'wróciła' i próbowała sie odgrażać hejterami i stawiać ultimatum swojego powrotu.  Serio, cała sytuacja tutaj u niektórych jest tak przewrócona do góry nogami że czasami naprawdę trudno mi uwierzyć w to, co widzę.

No to akurat widziałam jeszcze ze co sie takiego wydarzyło ze zaszczuto qwerty 😀 ktos próbuje fikoła w jej obronie po czym ta wbija cała na biało z ‚tutka’ na ustach 😀 ta kobieta czego sie nie tknie zamienia w złoto dosłownie 😅

8 minut temu, draże korsarze napisał:

No to akurat widziałam jeszcze ze co sie takiego wydarzyło ze zaszczuto qwerty 😀 ktos próbuje fikoła w jej obronie po czym ta wbija cała na biało z ‚tutka’ na ustach 😀 ta kobieta czego sie nie tknie zamienia w złoto dosłownie 😅

Ona taka jest jak tylko poczuje minimalne poparcie to zaczyna czuc się pewnie i wszystko co najlepsze z niej  wyłazi w pełnej krasie.

Te fikoły przedstawiające ją jako poszkodowana mowia same za siebie niektórzy po prostu wola zaokrąglać rogi w imię ' dobrej atmosfery' w której można się udusić  i tyle.

To już nie ten miecz co był, bo połowy go nie ma że ledwo nogami powłóczy i zdrowia już nie ma do walki. 😆

1 godzinę temu, draże korsarze napisał:

Ty też lubisz inby i trochę projektujesz teraz, bo lubisz się babrać w gie 😆

1 godzinę temu, draże korsarze napisał:

Z domem dziecka to akurat prawda i z tym jak udawał że żona mu zeszła na raka, bo później wyszło że nie ma żadnej żony. Po prostu po alkoholu się rozklejał.😆

Trzeba być jednak uprzywilejowanym doopkiem bożym bez żadnych problemów żeby to lubić. Guwnoburze.

Edytowano przez Kocopoł

4 minuty temu, Get Out napisał:

Ale krejzi w przeciwieństwie do miecza nie pozuje na kaznodzieje zszokowanego poziomem któremu wystarczy drobnostka żeby zaczął rzucać bluzgami jak stary żul.😏

6 minut temu, salix napisał:

Ale krejzi w przeciwieństwie do miecza nie pozuje na kaznodzieje zszokowanego poziomem któremu wystarczy drobnostka żeby zaczął rzucać bluzgami jak stary żul.😏

Wiesz zależy jak spojrzeć, bo sympatia albo antypatia przekłada się na to , że ciężko o obiektywizm. Obstawił bym że jak typ się zacznie pruć do mnie , to możliwe że zjednoczy was wspólny wróg, bo już widziałem takie akcje i nie tylko takie w wykonaniu homo sapiens. 😆

Krejzi nawet drobnostki nie potrzebuje żeby zacząć pruć się do kogoś tak że wiesz jak na wstępie punkt widzenia gra pierwsze skrzypce. 😆

Edytowano przez Get Out

Dobrze że każdego lubię bo autyzm i głowa boli od myślenia kogo nie lubić i dlaczego 

23 minuty temu, Get Out napisał:

Ale co projektuje? Biorę udział / prowokuje inby ale nie udaje ze tego nie robie ani nie przybieram tonu księdza. I mowie jasno kto mnie wqrwia i za co;) 

Edytowano przez draże korsarze

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Ale co projektuje? Biorę udział / prowokuje inby ale nie udaje ze tego nie robie ani nie przybieram tonu księdza 

Czyli przyznajesz się i jesteś tego świadoma to ok.😆

11 minut temu, Get Out napisał:

Wiesz zależy jak spojrzeć, bo sympatia albo antypatia przekłada się na to , że ciężko o obiektywizm. Obstawił bym że jak typ się zacznie pruć do mnie , to możliwe że zjednoczy was wspólny wróg, bo już widziałem takie akcje i nie tylko takie w wykonaniu homo sapiens. 😆

Krejzi nawet drobnostki nie potrzebuje żeby zacząć pruć się do kogoś tak że wiesz jak na wstępie punkt widzenia gra pierwsze skrzypce. 😆

Nie rozumiesz istoty ja mogę w czymś zgodzić się zarówno z tobą  jak i z mieczem, mimo że nie mam o was najlepszego zdania. Z kimś, kogo lubię tez przecież nie muszę we wszystkim się zgadzać, ale jeśli coś jest niefajnie nie mam problemu żeby mu o tym powiedzieć. To wy ciagle weszycie wszędzie jakieś  spiski przeciwko sobie.

9 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Już koniec szopki? 😁😜

Rozstawiamy dekoracje i czekamy na twój występ.

1 minutę temu, salix napisał:

Nie rozumiesz istoty ja mogę w czymś zgodzić się zarówno z tobą  jak i z mieczem, mimo że nie mam o was najlepszego zdania. Z kimś, kogo lubię tez przecież nie muszę we wszystkim się zgadzać, ale jeśli coś jest niefajnie nie mam problemu żeby mu o tym powiedzieć. To wy ciagle weszycie wszędzie jakieś  spiski przeciwko sobie.

Naprawdę? W robieniu spiskowych teorii rudej z kierowcą nikt nie przebije. A ty też to lubisz przecież, prawda? 😉

Jeszcze uściślę ze tutaj czasem napisanie własnego zdania lub nieudawanie greka jest pojmowane jako prowokowanie inby 😀

ale sporo oczywiscie robie dla beki 😀 jak przypominanie ściemy jukonskiej w dogodnej okazji mimo ze matki boskie widmokowskie najchętniej zasłoniłyby oczy 😀

Edytowano przez draże korsarze

Nooo z kimś możesz się zgadzac prawie we wszystkim a to w czym się nie zgadzasz może ważyć tone huh a z kimś prawie w niczym a w czymś bardzo ważnym dla cb już tak i jak to liczyć 

Przed chwilą, salix napisał:

Rozstawiamy dekoracje i czekamy na twój występ.

Zarobiona jestem. Ja nie jestem podręczna na utrzymaniu faceta, którego wyrwano z forum innej kobiecie.. Ja jestem kobieta pracująca i żadnej pracy się nie boje 😁

NIEZALEŻNOŚĆ ponad wszystko. 

Dziękuję za uwagę (obowiązki zawodowe wzywają, więc nie dokarmię) 😘

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się