Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co się dzieje

co to może być???

Polecane posty

Od pewnego czasu bardzo się męczę i co za tym idzie, pocę się. Do tego często jestem śpiąca, ale jak już się położę, to nie mogę spać, bo pali mnie coś od środka. Ciągle mam ochotę na słodycze. Ktoś mi zasugerował, że to mogą być problemy z cukrem, albo tarczycą. Jak sądzicie? Czy mogę zrobić badanie tarczycy jak przyjmuję tabletki anty?

Dodam do tego, że mam wysokie tętno ok.90-105. Jak powiedziałam o tym lekarzowi (ginekolog-endokrynolog) to zmienił mi tabletki z Diane na Logest, a problem został :( Jaki jest koszt takich badań gdybym chciała sama sobie je zrobić?

bum dziękuję za odpowiedzi :)

Gość mietkowa
U mnie te obiawy sklasyfikowano jako nerwice.. albo zespol ciaglego zmeczenia.Stosuje greposept - zamowilam przez internet jest taniej i oryginalny nie kupuj citroseptu z apteki bo to nie to samo poczujesz ulge po tygodniu

Mietkowa a co to za leki i ile kosztują? Sprawdzałam te nazwy, ale w spisie leków ich nie było. Gdzie w necie zamówiłaś?

Właśnie znalazłam opis tego "leku", ale wiesz, ja nie jestem chora i nie mam nerwicy, ani problemów z przewodem pokarmowym. Mam problem z tym uczuciem gorąca i męczeniem się, czuję się podobnie jak moja mama, która ma teraz menopauzę.