Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolcys

kolejna maniaczka chcaca sie odchudzic...przyłączcie sie

Polecane posty

Gość mruziaa
-------------->fORUM O ODCHUDZANIU

Gość jolcys
od dzisiaj postanowilam sie odchudzac...tzn robilam to juz od soboty,niestety naleze do strasznych lakomczuszkow i nie wytrzymalam nawet 2 dni :/ I tak sobie pomyslalam ze przydaloby sie wsparcie... :D wiem wiem takich topikow jest mnustwo i przewaznie koncza sie klapa...ale warto sprobowac :) Nie mam zamiaru sie glodzic i maltretowac forsownymi cwiczeniami.Bo wiem ze jesli bede taka rygorystyczna wobec siebie to dlugo nie pociagne,predzej sie zlame niz umre na anoreksje ...hehe .Oczywiscie biore pod uwge rowerek (mam taki domowy) wiem ze sport jest konieczny. No wiec jak- ktoras z was postanowila od dzisiaj zadbac o sylwetke?? A i jeszcze jedno jestem typowa gruszka i mam typowy dla niego maly biust.Najgorsze jest to, ze jak- daj Bog- schudne, to bede w tym miejscu wklesla ;) dlatego postanowilam cwiczyc dolna partie ciala,ale tak zeby nie pobudowaly mi sie tam zbyt duze miesnie.Ja to juz w sumie nie wiem czy gruszka powinna cwiczyc dolna partie zeby ja wyszczuplic czy nie powinna sie za nia brac bo to spowoduje jeszcze wiekszy przyrost miesni ktore sa wlasnie odpowiedzialne za np masywne uda ??? ma ktoras z was konkretna wiedze na ten temat?? prosze podzielcie sie bo nie chce wygladac jeszcze gorzej... :/ Zatem zycze powodzenia Wam i sobie !!! Dziewczyny wspierajmy sie :)

Gość to ja...
www.vitalia.pl polecam...