Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topola

co cię najbardziej wkurza u twojego faceta?

Polecane posty

to ze jednego dnia jest najwspanialszym facetem na świecie a następnego jakby miał drugą twarz- istny diabeł!!! i jeszcze gdy jest bezczelny to własnie wtedy mi wciska ze jest najlepszy!!! i lepszego nie ma...

Gość burberry
ogladamy tylko te filmy ktore on chce(w kinie czy tv)...........juz mam przesyt horrorami...............a jak go w koncu namowie na jakis dramat,komedie lub interesujacy romans to i tak zasypia,albo wylewnie okazuje jak sie nudzi a potem i tak wykorzystuje mnie pt"no przeciez z Toba poszedlem na film co chcialas,wiec teraz bedzie po mojemu" Wkurza mnie jak on ciagle i wszytskich krytykuje,a mnie najbardziej i zcasem az mi sie plakac chce.

Gość HA HA
miałam takiego o dwóch twarzach i zamówiłam do domu picce 3 sztuki, on po co 3? jedna dla mnie a dwie dla ciebie , dla każdej twarzy jedna. Spłynęło to po nim i zjadł obie

Gość dziewczyna Darka
kompleksy na punkcie wzrostu; nie dociera do niego że jakby mi się nie podobał to bym z nim nie chodziła; w kółko musi potwierdzać swą męskość i o byle co wydziera i obraża się na mnie

Gość topola
jakiś świr się czepnął Nie cierpie swirów

Gość kikit
czy oni nie widza jak my sie staramy zeby byc piekne...........a oni w dupie to maja.......nic o siebie nie dbaja

Gość tpopla
podjęłam decyzję, nie będę z takim tracić życia jest mi źle, dlatego od wczoraj śpie i zaraz idę spać , ciekawe jak długo tak można

Gość gość
bo nie rozmawia ze mna.. jakby mogl to zajmowalbby sie grami..gry..gryy!! Ksiazkami !! Ja tez lubie czytac ale BEZ PRZESADY! dla niego najwazniejsze sa przyjemnosci o zalatwieniu czegos, zawsze konczy sie awantura! Rozmawiac z kolezankami/kolegami zawsze, a ze mna...? Co ja z nim robie!