tworki jukon welcome 12 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Zapewne z mężem Praha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu Kino jest najlepsze w samotności. Kiedyś chlop kinowiec dla mnie seans puscil Haha. Miał nadzieję ze nikt nie przyjdzie a tu babka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tworki jukon welcome napisał: Praha Prahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Będziecie mnie wpychac do domu złego to i tak nie trafie ale wy traficie bo się bardziej angażujecie nudziarze Edytowano 1 godzinę temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, bocibot napisał: Fantazjuje o innych digidongach czy jak się to mówi od dawna i mi nie zabronicie babofony Fajtazjuj i używaj życia ile wlezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, bocibot napisał: Ty byłaś bo go kochasz i uzależniasz się uczuciowo ja tylko naiwna jestem Ty nie jesteś naiwna. Cwana atencujszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 475 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ale Pani, która siedziała obok częstowała mnie popcornem, bo przyszła na seans z córkami. To zdanie brzmi tak, jakby fakt, że pani przyszła na seans z córkami automatycznie wyjaśniał, dlaczego częstowała cię popcornem. Logiczny związek? Żaden. To trochę jakby powiedzieć, że ktoś poczęstował cię kawą, bo miał na głowie czapkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bocibot napisał: Będziecie mnie wpychac do domu złego to i tak nie trafie ale wy traficie bo się bardziej angażujecie nudziarze Na Wesele do Wojnara zaprosimy. Będzie bigos z zieloną kiełbasą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja siedziałam w 11 rzędzie i miejsce 12.. Byłam na samej górze Nie każdy, bo ja nie jem. Ale Pani, która siedziała obok częstowała mnie popcornem, bo przyszła na seans z córkami. Właściwie to sala była pełna kobiet i może 3 panów na krzyż Dziś postawię na luźny kok z pasmami ze strąkami opadającymi po bokach, klipsy ze szcztucznego diamentu i ołówkową spódnicę. Oczywiście ekologiczne futerko. Troszkę zimno dziś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Na Wesele do Wojnara zaprosimy. Będzie bigos z zieloną kiełbasą Zjadłabym taka kiełbasę 4 minuty temu, Smerfetek napisał: Ty nie jesteś naiwna. Cwana atencujszka Znam naiwniejszych od siebie jakby każdy myślał ciągle jak te księżniczki że sriktoka to nikt by nie zaroochal co zresztą mnie niestety dotyczy Edytowano 1 godzinę temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bocibot napisał: Zjadłabym taka kiełbasę Znam naiwniejszych od siebie Zawsze ktoś będzie bardziej jakiś niż my. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, G i n a napisał: Dziś postawię na luźny kok z pasmami ze strąkami opadającymi po bokach, klipsy ze szcztucznego diamentu i ołówkową spódnicę. Oczywiście ekologiczne futerko. Troszkę zimno dziś. U mnie jest zima i całe szczęście, że opony na zimowe wymieniłam. W nocy w poniedziałek ma być - 4 stopnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu Bym zaroochala ale to trochę trzeba się pysznic tym że ma się tzipe i być bardziej kobiecym a nie jak małpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, G i n a napisał: Dziś postawię na luźny kok z pasmami ze strąkami opadającymi po bokach, klipsy ze szcztucznego diamentu i ołówkową spódnicę. Oczywiście ekologiczne futerko. Troszkę zimno dziś. Chyba ostatnią reakcje dałam. Idę oglądać "Heweliusz". Miłego seansu i jutro mi opowiesz wrażenia 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bocibot napisał: Bym zaroochala ale to trochę trzeba się pysznic tym że ma się tzipe i być bardziej kobiecym a nie jak małpa Dumbo co z Tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu Muna poproś. On chętny na bank. Tyle się znacie to po co te animozje. Dorośli jesteście. No chyba że jednak ten kartofel ci się nie podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dumbo co z Tobą? Jajco no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie ludzie za dużo grają. Ąę dùpę zamiast przejść do konkretów. Zwłaszcza tacy starzy jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Muna poproś. On chętny na bank. Tyle się znacie to po co te animozje. Dorośli jesteście. No chyba że jednak ten kartofel ci się nie podoba. No nie podoba ja lubię zentelmenow bo jestem Tarzan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 446 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bocibot napisał: Jajco no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Wales 9 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, bocibot napisał: Bym zaroochala ale to trochę trzeba się pysznic tym że ma się tzipe i być bardziej kobiecym a nie jak małpa Ale w czym problem, mało tu harpagonów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bocibot napisał: No nie podoba ja lubię zentelmenow bo jestem Tarzan Taki sie tez nudzi. Poza tym co to znaczy denczelment do zarùchania? Ma cie puszczać przodem i obsypać kwiatami przed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Jimmy Wales napisał: Ale w czym problem, mało tu harpagonów? Za wysokie progi na moje nogi a Harpagony to niezbyt kręcą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 10 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chyba ostatnią reakcje dałam. Idę oglądać "Heweliusz". Miłego seansu i jutro mi opowiesz wrażenia Dziękuje, Tobie również miłego wieczoru i smacznej sałatki i rybki. 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Taki sie tez nudzi. Poza tym co to znaczy denczelment do zarùchania? Ma cie puszczać przodem i obsypać kwiatami przed? Nie wiem w sumie ja nic nie wiem o seksach i facetów nie widzę na codzien są jak ufo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jimmy Wales 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bocibot napisał: Za wysokie progi na moje nogi a Harpagony to niezbyt kręcą No śpiących królewiczów to rzeczywiście brakuje na kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, bocibot napisał: Nie wiem w sumie ja nic nie wiem o seksach i facetów nie widzę na codzien są jak ufo Ufo jest ciekawsze. Zaufaj mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 47 Napisano 1 godzinę temu Zauważyliście chyba że Tarzany i kaleki ciągnie do cywilizowanych a podobnych sobie wyzywają od najgorszych takie zjawisko w przyrodzie widmoki tesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 57 minut temu No niestety tak to jest. Bo przyroda donzy do równowagi balansu optymalizacji 2 kaleki to o jedno za duzo. 2 tarzany tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 6 Napisano 52 minuty temu Ej bambo zobacz jakie seksiaki w randce wystepujo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach