Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość up-up-up-up-up

kto się zna- jaki kolor cieni dla osoby w typie lata? dla zielonych oczu

Polecane posty

Gość up-up-up-up-up

kolor skóry w świetle dziennym taki: http://www.wizaz.pl/images/agatam/romantyczne_lato/img/zdj3.jpg I jakie firmy robią cienie w takich kolorach? Lumene mają fajne fiolety, ale nie wiem, czy się nadają i czy są dobrej jakości.. Może szre? Grafitowe? Ale nie wiem, jaka firma takie robi:( Może zielone? (Ciemnozielone, bo jasne chyba nie) Poradźcie coś!! 🌼

Gość chyba nikt się nie zna
:o

hej;) jak najbardziej fiolet;) żeby nie wyglądać za bardzo trupio to proponuję delikatny róż złagodzony i wymieszany z jasnym beżem na całą powiekę i w kąciki fiolet (plus troszke na dół powieki). łuk brwiowy rozświetlony kolorem ecru.Do tego możesz uzyć fioletowej kredki i narysować kreskę nad rzesami - delikatna i rozetrzyj. Ja mam też fioletowy tusz do rzęs Lancoma. Nie jest jaskrawy - bardziej fiolet złamany brązem i nie wyróżnia się tak bardzo (wygląda na lżejszy od czarnego). Sama mam zielone oczy i tak maluję. Do zielonego golfu maluję oczy na zielono. Też jasny zielony kolor na całą powiekę (łagodzony jasnym beżem) w zewn.kąciki ciemna zieleń i brązowy tusz do rzęs. Jeśli malujesz się przy sztucznym swietle - pamietaj by nie przesadzać z ilością ciemni;) przy takich ..intensywnych kolorach łatwo przesadzić..

Gość a które cienie są intensywne
??????????