Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogłupiona

JESTEM W DESPERACJI czy to zadziała?

Polecane posty

Gość ogłupiona

jest facet,z którym flirtowałam,było bardzo miło,lubił mnie-to pewne... jednak nic sie nie wydarzyło...moze nie zdazyło,może przez róznicę wieku-prawie 20 lat... kontakt sie urwał :O a ja wciaz o nim myślę... moze On o mnie również,ale boi się zrobić pierwszy krok? heh..:( ja też tego nie zrobię..ale co powiecie na taki pomysł: wysłałabym mu smsa "przez pomyłkę" niby do koleżanki,napisałabym w nim o problemie,w którym wiem,ze on mógłby mi pomóc... Myślę,że gdyby "coś było na rzeczy" to on miałby idealną szansę....żeby napisać mi coś,zaoferować pomoc...i pretekst do spotkania by sie znalazł:) A jak już mnie sobie darował - po prostu nie odpowie,nie wykorzysta szansy... Co Wy o tym mysłicie? wygłupię się?

Gość wygłupisz
:O

Gość ogłupiona
wymysliłam,że napiszę,że mi sie samochód popsuł...tzn. zamarzł on się na tym zna... wygłupię się? no to robić,jak ciagle o nim myślę?!

Gość AAAAAAAAAAA
PISZ

takie pisanie smsow \"przez pomylke\" jest praktykowane w wieku 15 lat... pozniej jest juz lekko zalosne...

Gość a dlaczego
nie napiszesz mu prosto z mostu o co cci chodzi ??

Gość ogłupiona
no wiem,zę to żałosne :o a ldaczego nie napiszę wprost? a co bym miała napisać? podobasz mi się,myślę o TObie itd? niemożlwie no...:( za duża róznica wieku chyba...dystans straszny

Gość to właśnie tak napisz
"... podobasz mi się, myślę o TObie, chciałabym się spotkać..."

Npisz cos w stylu, ze nie mozesz o nim zapomniec itp. Mozesz dodac cos bardziej poetyckiego, jesli jest typem romantyka. Skoro z nim flirtowalas, to wiesz mniej wiecej.

Gość ogłupiona
w życiu tak nie napiszę! wstydzę się wygłupię się nie,nie,nie!

Gość nie wygłupisz się bardziej
niz pisząc pomyłkowego sms-a typu "samochód mi zamarzł" . A swoją drogą to w którą stronę te 20 lat ? On starszy czy ty ?

Gość ogłupiona
boję się...my mieliśmy taki kumplowski układ z elementami podrywu....flirtu... nie napiszę mu żadnego wyznania...to pewne..po prostu nie potrafię się tak narzucać...nie potrafię wyznawać uczuć,kiedy nie jestem pewna jaka mnie spotka reakcja...:(

Gość ogłupiona
ja młodsza.. chciałam napisać: "czesć,nie przyjadę do Ciebie,bo autko mi zdechło na tym mrozie:( spytaj swego mena czy nie ma prostownika...itp.itd" wiem,idiotyczne :o

Gość ggggusia
wiesz, wydaje mi sie ze "pomylkowy" sms bardziej go rozsmieszy niz da do myslenia... ;) kuj zelazo poki gorace, zaryzykuj bo bedziesz zalowala ze przynajmniej nie sprobowalas. jesli wlasciwie nie masz z nim kontaktu to co Ci szkodzi, mozesz tylko zyskac :) powodzenia!

Gość nie wygłupisz się bardziej
Ej, no to droga otwarta. Gdyby było odwrotnie, to można by było wątpić, a tak to raczej jasna sprawa.

Gość ogłupiona
ale ja się tak wstydzę... widuję go jeszcze czasem na mieście i ludzi z nim pracujacych - też facetwó-jego kumpli gdyby on im to rozgadał,a mnie olał chyba nie wytrzymałabym psychicznie łażąc po tym miasteczku...

Gość w takim razie
napisz mu tak : "chciałabym się z toba spotkać, co ty na to ?..."

Gość ogłupiona
musiałabym napisać" Chciałabym się z Panem spotkać,co Pan na to" łeeee...i jeszcze się podpisać bym musiała też... on do mnie mówił po imieniu...;) :( nic z tego nigdy sie nie odważę

Gość jerta
napisz 'sms" do niego, że auto się zepsuło czy może ci pomóc To jest chyba najprostsze, po co kombinować, jak będzie chętny to chwyci haczyk, będziesz miała jasnośc, jak nie to zapomnij

Gość w takim razie
A w jakim wieku jestescie ? a) ty 10, on 30 b) ty 15, on 35 c) ty 20, on 40 d) ty 25, on 45 e) ty 30, on 50 f) ty wiecej niż 30, on o 20 lat wiecej od ciebie

Gość w takim razie
O właśnie. Poproś go o pomoc. Mezczyzna rzadko odmówi proszącej kobiecie, chyba że ma jakiś konkretny powód.

Gość ogłupiona
odp c :)

Gość jerta
A on ma jakąś rodzinkę?

Gość ogłupiona
wiem,zachowuję się jak bahor :( napisać z prośbą o pomoc? eeeh..i on sobie pomyśli: "już nie miała kogo poprosić??!!" ja bym chciała,zeby to tak jakoś naturalnie,samoistnie wyszło...niby ode mnie,ale żeby to on przejał inicjatywę.... takie rzeczy sie nie zdażają jak zwykle nie zrobię NIC i na tym się skończy:(

Gość w takim razie
Facet ok 40 to raczej wie ze w tych sprawach potrzebna jest dyskrecja.

Gość ogłupiona
jest rozwiedziony,ma dzieci mieszka sam-to wiem na bank:) możliwe,że ma jakąś kobietę...nie jestem pewna...no,ale grunt,że nie mieszkają razem...

Gość jerta
Sluchaj, jestem w wieku tego faceta i uwierz jeżeli chce być z tobąi dostanie takiego sms to odpowie i będzie ok. Jeżeli tylko coś burknie, to choćbyś na głowie stawała nic z tego nie będzie. Przecież on ma swoje lata i nie będzie się bawił w kotka i myszkę. No to zrób tak, żeby zabrakło ci paliwa pod jego domem.

Gość w takim razie
Nie, raczej wymyśl coś, żeby to on przyszedł na twoje terytorium. Na swoim będziesz się czuła pewniej.

Gość w takim razie
A może macie jakąś wspólną zaufaną znajomą (znajomego) która mogłaby "przypadkiem" mu przekazać te informacje ? Ty nie bedziesz musiała wystawiać się na "strzał", a on sie wszystkiego dowie.

Gość ogłupiona
no właśnie myślałam już o tym...żeby mi się autko popsuło pod jego domem..zadzwoniłabym i help! ale znam swoje szczęscie: popsuty samochód (musiałabym najpierw się dowiedzieć jak go "nieszkodlwie" popsuć) ja za telefon do niego..a jego nie ma w domu...albo coś w tym stylu....już sobie to wyobrażam...stoję jak głupia w mróz przy popsutym samochodzie pod jego domem,a do swojego domu mam 8 km :(