Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrakra

najlepsza odżywka na KOŃCÓWKI włosów?

Polecane posty

Gość krakrakra

jakas taka gesta najlepiej .. maska.. nie wiem Używam odżywek do włosów ze spłukiwaniem- na zmiane pantene proV, gliss kur i dove (maseczka), na włosy są ok ale na końcówki troche za mało nawilżające (a wcale nie mam wlosow az tak suchych) Używam też jedwabiu Farouk bez spłukiwania na same końce ale tez jakos bez rewelacji.. :O Zamowilam wlasnie setum na koncowki z Avonu (nie przepadam za ta firma), ale moze akurat bedzie dobre. Widzialam tez na allegro z loreal professional odzywke na kocowki (żółta). Mial ktos moze?

to serum z Avonu jest dobre.Ja wlasnie zamowilam juz 3 opakowanie.

Gość krakrakra
no to super :) A to jest taki jakby olejek czy jak? Czy taki żel jakiś przezroczysty?

Gość idi
schwarckopf regenerujace serum na koncowki -45 zl ale starczy na pol roku.. w salonach fryzjerskich albo hurtowni, polecam na zniszczone, przesuszone koncowki -mi uratowalo wlosy przed scieciem :)

serum Avonu jest niezłe, to taki olejek. bardzo fajne są też kapsułki do włosów Nu Skin, też taki olejek, tylko zamknięty w pojedynczych kapsułkach, ale chyba już są wycofane.

Gość krakrakra
dzieki :) no to serum z avonu juz zamowilam ale chyba kupie tez to serum ze schwarzkopf :)

Gość TISHA
bardzo pomocny na końcówki też jest jedwab do wlosów.To jest taka mala buteleczka,ale bardzo wydajna,no i ślicznie pachnie:).Jednak tylko dostęna w zalonach fryzjesrskich lub specjalnych hurtowniach,albo można zamowic na allegro.

Gość odswiezam

Gość saffi
A JA POLECAM NUTRI SYSTEM SERUM REGENERUJĄCO - WYGŁADZAJĄCE JOANNY - ŚWIETNE I BARDZO TANIE OK. 6 ZŁ

Gość to jest bez spłukiwania
????????

Gość tak myslisz
malutkie buteleczki polskiej firmy VIKI z serii PROFISILK..a w buteleczkach jedwab oczywiscie.SUPER-a mialam naprawde zniszczone koncowki

Gość podnoszeee

Gość gość
NIE! tylko nie olejek rycynowy nba blpond wlosy