Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiarygodne ale prawdziwe

kolorowe malzentwa

Polecane posty

Gość niwiarygodne ale prawdziwe
zastraszona moze masz racje ale wy nie macie zielonego pojecia jak to zycie tutaj naprawde wyglada. problem w tym ze pieniedzy nie mam . Ludzie przestancie sobie zarty robic ja naprawde potrzebuje pomocy. szukam kogos kto by pomogl mi sie zkontaktowac z polskim konsulatem w turcji i moja sytuacje przedstawil wtedy bede gotowa moje nazwisko i adres podac.Kto moglby mi pomuc?

najpierw podaj mi twoja komurke dla mnie bedzie tak latwiej sie kontaktowac.

co do IP-adres nie moge sie zkontaktowac bo musze sie logowac i wtedy on zobaczy i bedzie o wszystkim wiedzial. prosze o adresy polskich konsulatow w poblitu iranu turcje itd wlacznie z telefonami.

Gość masz wyrok dożywotni
napisz maila do tureckiej ambasady, przecież masz internet :P na moje wyczucie to ściema :P

mam nadzieje probowalam przez kogos zaufanego. wysmieli go i powiedzieli ze to barzo trudna sprawa ze musze na wlsna reke prubowac z tego wyjsc. oszczedzam ale to i tak za malo narazie.

konsulat turecki ?co?????? chyba zes oszalal. Prosze nie odzywaj sie wiecej. O:K.

w iranie jest ambasada Polski IRAN Ambasada RP Africa Expressway, Pirouz Str. 1/3 P.O.Box 11365-3489, 19-174 TEHRAN; tel. (0-09821) 88787-262/4 fax. 88788-774 e-mail: info@embpoltehran.com www.embpoltehran.com nie ladnie tak ludzi naciagac topik podany do przegladu moderatorom:)

Gość ktoss
ludzie moze to i zarty, ale mysle te ta dziewczyna ma powazne klopoty mysle ze dobze wie o ambasadie w iranie ale skoro tam nie dotarla to dlatego ze nie moze?!. trzeba jakos pomuc.

Liczą sie intencje - po prostu dobre z nas duszyczki. Fajnie że ktos zechciał to sprawdzić.

Gość ktoss
ja prubuje nawiazac kontakt w turcji i zbiore informacje jutro o tej samej godzinie sie zamelduje. P.s. Ja mieszkam w turcji.

\"szczera\"......tez wlasnie tak mysle......lubi program z Rutkowskim...hmmm.....nie siedzi sie tutaj kiedy ma sie takie problemy....zawsze znajduje sie pomoc jak sie chce naprawde uwolnic...

Ja wzięłam pod uwagę że ktos może faktycznie nie wie, jest zastraszona, zagubiona, bez rodziny i bliskich... Przecież życie pisze różne scenariusze i nie można z góry potraktowac każdej nietypowej historii jako prowokacji!

...no tak ...ale 13 lat ...malzenstwa to ok. 35 roku zycia kobieta....i myslisz ze w ten sposób opisywalaby swoje zycie...pomijajac juz błedy ale moze zapomniała jak sie pisze poprawnie po tylu latach...sorrki ale nie wierze...

ale z drugiej strony jeżli taka osoba bawi się w taki sposób to co będzie gdy ktos naprawdę potrzebujacy zwróci sie o pomoc a my nauczeni doświadczeniem zareagujemy jak na prowokację? I ktoś będzie cierpiał - ktoś komu mogliśmy pomóc? Ja tam na miejscu prowokatora dwa razy bym sie zastanowiła bo sa sprawy z których mozna sobie robic permanentne jaja i tutaj pole do popisu - a nie takie w których chodzi o ludzkie cierpienie? Robiłabyś sobie jaja z kogoś kto umiera na raka? Z kogos kto jest maltretowany we własnym domu? I jeśli to prowokacja prosze weź moje słowa pod rozwagę.

Gość nowbady1
moze trzeba o szczegoly wypytac i zaraz bedzie wiadomo czy to zart czy nie. Nie wszystkie ludzkie losy sa do siebie podobne. Apropo mysle ze ona ma problem.

napisala wyraznie ze w Iranie nie ma... czytaj dobrze ktosiu.. z reszta moderatorzy moga sprawdzic ip i pewnie juz to robia wiec sie okarze czy to z polski zostalo wyslane czy skad... z reszta mozna niezle bekanac za podanie nieprawdziwych informacji do odpowiednich sluzb... a jesli w tym czasie chcac pomagac zartownisiowi odpowiednie sluzby nie beda mialy czasu na pomoc naprawde potrzebujacym? to tak jak falszywe wezwania karetek czy saperow kazdy taki wybryk naraza zycie innych osob do ktorych karetka czy inne sluzby dojada za pozno. pomysleliscie o tym? czemu zalozycielka przestala sie odzywac jak napisalam ze sprawdzaja topik?

Gość iranerteherener
moja rodzina pochodzi z iranu i wiem ze takie problemy maja miejsce w krajach islamu. pomoc w takiej sytuacji nie jest latwa sprawa a napewno nie przez internet.

O naiwnosci ludzka!! Jak można nie wiedzieć, że czy ambasada polska jest w kraju w którym się mieszka czy nie ma!!! To jasne że to prowokacja!!! A potem się dziwić, że jest tyle oszustw, jak ma nie być skoro niektórzy ludzie są naiwni jak małe dzieci. Ostatnio pod centrum handlowym podszedł do mnie mężczyzna prosząc o pieniądze (podobno bezdomny) - dałam mu parę złotych + owoce, które kupiłam, bo pomyślalam że jest mróz a to biedny człowiek, a potem doszłam do wniosku, że kurcze przecież to młody, postawny 30 letni facet, wyglądający jak pączek w maśle, więc dlaczego ja mam pracować a potem rozdawać pieniądze obcym a ktoś żeruje i nie weźmie się za robotę (to duże miasto). Ale po co skoro zawsze znajdą się tacy co dadzą. Sorki za dygresję, ale to apropos naiwnosci ludzkiej.