Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carline21

jak to jest z ciążą proszę o pomoc doświadczone mamy

Polecane posty

Gość Carline21

wita mam 21 lat mężatka i od czerwca stary sie o dzidzie, okres i sie spoznia juz 3 dnia ial bardzo regularne, w dodoatku poprzednibyl bardzo skapy, pare razy mnie zedlilo i strasznie jeste zmeczona ostatnio przy czym ma wilczy apetyt;-] zasatnawiam sie czy moge byc w ciązy ??/bardzo czesto tez chocdze do wc?prosze o jakies podpowiedz

Gość gdyby nie te błędy
to może zrozumiałabym to co napisałaś...

Gość tratatattata
tak- od razu boli cie brzuch.. jajniki, chce ci sie rzygac, masz apety zwiekszony, i ciagle sikasz tylko moja droga wiekszosc tych objawow pojawia sie dopiero pozniej wiec chyba sobie to wmowilas

Gość tratatattata
a siku to sie robi czesciej jak zaczyna sie powiekszac macica ktora zaczyna uciskac na pecherz- a moze tobie macica sie powieksza juz w 2 tg?

Gość Po prostu
Po prostu zrób sobie test, bo niby skąd my mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży czy też nie.

Gość rozstępek
To może być ciąża. Nic nie uspokoi tak jak test! Więc do apteki radze się przejść. Pozdrawiam i gładkiego brzuszka pod koniec ciąży życzę.

Gość Carline21
dzieki wszystkim za podpowiedzi a co do tatatata to jestes nieuprzeja skad ja mam wszystkow iedziec grzecznie sptayalam!!!!

jeśli chodzi o siusiu to jak okaże się że jestes w ciazy to bedziesz latac do wc jak będize ciąza zaawansowana bo wtedy jest ucisk . :) jeśli ostatnio miałaś skapy okres to moze i jesteś w ciązy.Zrób test. Życze powodzenia. :)