Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

temat byl juz zgaszony, zapomniany .. po co go podpuszczasz? przeciez wiesz ze go nosem wciągne... 

Ty jesteś gufnem przy nim i przy każdym normalnym facecie zresztą. A to, do czego się posuwasz, cie dyskwalifikuje z normalnej dyskusji.

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Jesteś naprawdę albo totalnie zjarany albo tak podły z incelstwa, że ja bym z tobą nie dyskutowała, smutny ... mitomański 🙂

Płaska ty nie bądź frajerka, bo takie udziwnienia jak mocz na klacine kosztuje u tutek i niech rzyga więcej floty żywy bankomat. 😁

2 minuty temu, Get Out napisał:

Dobra a dlaczego tata nazywa cię płaską pieszczotliwie, bo ma fetish Auschwitz 🤔😅

Odleć, pryszczolu.

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Szczerze? Po pierwsze. Nie przypominam sobie, zeby to w ten sposob wygladalo. Szczególnie nie przypominam sobie płaczu ani ucieczki przed tobą. Poważnie chcesz sie bawić w Madzię mitomanke? Po drugie, wielokrotnie wymieniałem tu z tobą posty na różne tematy i nie czułem zadnego zagrożenia. Wręcz nie potrafiłeś wybronić sie nawet z ped.alskich fantazji, komentując typu- "nie przeginaj". To jest ta twoja siła i intelekt? O to nie zauwazylem, widocznie moja wina 😉

odnies sie do tej akcji, wyjasnij gawiedzi o co chodzilo z tymi szczochami na klate. czy po wszystkim mieliscie poważną rozmowe?

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

Kolejny multikonciarz bez honoru, łykający obelżywe bzdury. 

Nie łykam, tylko pytam. Subtelna różnica. Na dziale ero nie takie obrzydlistwa były na porządku dziennym.

odnies sie do tej akcji, wyjasnij gawiedzi o co chodzilo z tymi szczochami na klate. czy po wszystkim mieliscie poważną rozmowe?

Może ty wyjaśnij, pedo.filu, chcący gwałcić chłopców. 

Przed chwilą, Lelum polelum napisał:

Nie łykam, tylko pytam. Subtelna różnica. Na dziale ero nie takie obrzydlistwa były na porządku dziennym.

Szczerze mówiąc, nie pamiętam dokładnie. To był jakiś obrzydliwy hejt widmoka, taki jak jego kazirodcze wstawki i tak samo prawdziwy. 

7 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Ty wypier.dalasz. Nie rozmawiam dzis z toba. Żegnam.

A widzisz jak łatwo cie odpalić i opowiadaj dlaczego sie godzisz na te spacery , bo robisz to wbrew sobie tak jakby płaska miała na ciebie solidne haki.😅

Ale to ty twierdzisz, ze spuściłeś mi wpierd.ol i od tego czasu sie ciebie boję. Dodatkowo wyciągasz jakąś sytuację jeszcze z ero, z odległej przeszłości w momencie, gdy na dziale uczuciowym  rozmawiałem z toba wielokrotnie. I niezbyt ten strach czułem. Więc? Napiszesz, ze popłakałem się? Poważnie? W jaki sposób sie ciebie boję? 

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

Ja bym zareagowal po męsku a Ty? 😅😅😅 zaatakowales rudą a potem uciekleś do kuchni ochłonąć...

Przecież ty piszesz jakieś swoje fantazje na poziomie salowej i widmoka, pedo.filu...

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

ale że pissing? 🤣

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

Może ty wyjaśnij, pedo.filu, chcący gwałcić chłopców. 

napisalem wyzej, byl temat szchochow, ty podeszlas za blisko i ci sie dostalo. nie bylo widać bys sie zmieszala, zdenerwowala ale za chwile pojawil sie dedi. nagle zza krzaka wyskoczył.  na wiesc co do ciebie typy piszą, dostalaś od niego tekst typu"Skoro lubisz jak ci szczają na klate to masz co chcesz" potem sie  poprzytkaliscie. cos do mnie chlopaczyna napisal, co skwitowalem by sie gonił i poszedl sobie. Takie zwięzle streszczenie 😂

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

ale że pissing? 🤣

pissing Eve chyba lubi takie zabawy a Gapcio cicho siedzi..

4 minuty temu, bad behaviour napisał:

Może ty wyjaśnij, pedo.filu, chcący gwałcić chłopców

Nerwy puszczają płaskiej , bo kilka słów konkluzji zabolało aż tak dotkliwie. 😅

napisalem wyzej, byl temat szchochow, ty podeszlas za blisko i ci sie dostalo. nie bylo widać bys sie zmieszala, zdenerwowala ale za chwile pojawil sie dedi. nagle zza krzaka wyskoczył.  na wiesc co do ciebie typy piszą, dostalaś od niego tekst typu"Skoro lubisz jak ci szczają na klate to masz co chcesz" potem sie  poprzytkaliscie. cos do mnie chlopaczyna napisal, co skwitowalem by sie gonił i poszedl sobie. Takie zwięzle streszczenie 😂

Musiałeś dużo wtedy trawy zjarać, pedo-homosiu. 

haha, typowe dla Gapcia. Jeszcze powinien zagrozić jej separacją i wysłaniem do roboty 😜

• Haha 1

Ja bym zareagowal po męsku a Ty? 😅😅😅 zaatakowales rudą a potem uciekleś do kuchni ochłonąć...

Sprawy między mną, a nią to nie są sprawy między mną, a tobą. Pamietam tę sytuację, kiedy nie mogłem zrozumieć po co wydaje sie w dyskusję z kims kto ją wylagarnie obraża. Ja rozumiem, ze tutaj wielu paniom to nie przeszkadza. Ale pytam sie ciebie o cos innego. W którym momencie stwierdziłeś, ze ja boję się ciebie? 

2 minuty temu, bad behaviour napisał:

Przecież ty piszesz jakieś swoje fantazje na poziomie salowej i widmoka, pedo.filu...

dlaczego mnie wyzywasz? przytoczylem akcje z historii, tak bylo, nic nie wymyslilem. 

pissing Eve chyba lubi takie zabawy a Gapcio cicho siedzi..

on w ogóle za dużo nie ma do powiedzenia w tym związku, jak jej sie coś nie podoba to rzuca w niego przedmiotami i idzie spać do drugiego pokoju

dlaczego mnie wyzywasz? przytoczylem akcje z historii, tak bylo, nic nie wymyslilem. 

Owszem, przytaczasz tak samo jak salowa przytacza albo widmok. Ja natomiast przytaczam tylko fakty - facet, który fantazjuje o gwałceniu chłopców, jest homoseksualistą i pedo.filem. To po prostu fakty. 

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

to jej stały numer. Jak rozmowa idzie nie po jej myśli to zaczyna wulgarnie obrażać, sądząc że ktos sie przestraszy jej ordynarnego języka

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

haha, typowe dla Gapcia. Jeszcze powinien zagrozić jej separacją i wysłaniem do roboty 😜

oni są jakies downy

mają na koncie same kompromy ale na sile chcą sie tutaj popisywac. wystarczy jedna akcja z brzegu i leżą i kwiczą...🤣

9 minut temu, bad behaviour napisał:

Odleć, pryszczolu.

Wtedy nie będziesz mieć w sypialni tego forum płaska decho. 😅

Zaraz. Skwitowałes zebym sie gonił i od tej pory boję sie ciebie? I poszedłem sobie, bo kazałeś mi sie gonic? Teraz to brzmi logicznie. Rzeczywiście jakbym sie zastanowił odczuwam od lat ogromny strach przez to. Ok 😀

oni są jakies downy

mają na koncie same kompromy ale na sile chcą sie tutaj popisywac. wystarczy jedna akcja z brzegu i leżą i kwiczą...🤣

Cóż, żal mi go bo sie wydaje poczciwy, ale przy tej agresorce sam zaczyna wyzywać z bezsilności od urew itp

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

oni są jakies downy

Tak wyglądają związki pod publiczke, bo to wisi na sponsoringu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się