Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał:

Nie nie chce. Milion innych rzeczy można wstawić. Ale ty wolisz mężczyzn. To mówi samo przez się 

ale co mowi samo przez sie? na sile chcesz mi dogryżć

Edytowano przez Ovidio Lopez

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Pytam. Normalnie pytam, bo to mnie zaciekawiło. Ale juz odpowiedziałeś. Mi wystarczy. Trochę sie pośmiałem. W porządku, idi.oto.

A po co te nerwy doktorze? Coś pod dziąsło wciągnij i jakoś to będzie. 

Kiedy separacja i żona nr 2 idzie do pracy? 😄

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Wcale.

To po co wymieniasz cudze imię? Gapo ogarnij się, to tylko sieć 😍

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

on ketrel teraz testuje...wiesz ze to dostają osoby ktore za bardzo polubily mefe?

Bol ci odbyt zżera że któraś może sobie pozwolić na brak pracy i jej facet nie widzi problemu bo ciebie bunio goni z kijem do roboty. Cały tydzień robota i robota. Biedna kobieto

• Thanks 1

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

on ją już z 10 razy próbował stąd oderwać, nawet jej się oświadczył pod warunkiem że ona stąd odejdzie. Wszystko bezskuteczne. To nie ma innej możliwości żeby ze swoją dumną żoną pogadać 😜

Jak nie postawi ultimatum to będzie tylko gorzej .

2 minuty temu, Get Out napisał:

Od samego ich początku pisze , że to jest pod publikę a jego to uwiera że jest prowadzony jak osioł.😅 Co płaska ma w tej głowie aby ogłaszać że jakby sponsora trafiła i jej rola polega właściwie tylko na świadczeniu usług seksualnych. 😁

Ona czuje sie lepsza od tych które są od niej grubsze, płacą mniej za fryzjera, pracują zawodowo, są silniejsze i zdrowsze. Po prostu z każdego guwna próbuje ukręcić kijek i wmówić wszystkim, że płaski tyłek, niedożywienie, brak pracy i chroniczna anemia oraz bezrobocie to wymarzona sytuacja życiowa i szczyt luksusu 😜 

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

on ketrel teraz testuje...wiesz ze to dostają osoby ktore za bardzo polubily mefe?

Zamiast wyjść na bożonarodzeniowy jarmark i pochodzić po Pomorzu, to forumowe małżeństwo nazywające ludzi gófnem i śmieciem tutaj siedzi i wykłóca się. Czy to choroba psychiczna, czy projekt jednej osoby (jak pisała kiedyś Klaudia ☺️) 🤦

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

To po co wymieniasz cudze imię? Gapo ogarnij się, to tylko sieć 😍

Białe łyżwy z białym kożuszkiem, nie zdążyłam sie wpisać w poprzednim wątku.

1 minutę temu, BabkaBożaBezbożna napisał:

Bol ci odbyt zżera że któraś może sobie pozwolić na brak pracy i jej facet nie widzi problemu bo ciebie bunio goni z kijem do roboty. Cały tydzień robota i robota. Biedna kobieto

Nikogo takiego nie znam i nic mnie nie boli. Śmieszni jesteście, a ty znowu pijana 😅🤦💃

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Ona czuje sie lepsza od tych które są od niej grubsze, płacą mniej za fryzjera, pracują zawodowo, są silniejsze i zdrowsze. Po prostu z każdego guwna próbuje ukręcić kijek i wmówić wszystkim, że płaski tyłek, niedożywienie, brak pracy i chroniczna anemia oraz bezrobocie to wymarzona sytuacja życiowa i szczyt luksusu 😜 

Oddychaj... 😴

1 minutę temu, BabkaBożaBezbożna napisał:

Że wolisz panow onanow. Kryptosiem jestes mój drogi 

To jest ryjek Ovidio, syna El Chapo. od lat tworze nicki oparte na moich meksykanskich braciach. Femcele zbanowaly mi juz wszystkie i teraz trafilo na Ovidia. Zbanuj go to kolejny bedzie Ivan Salazar jego brat..😁

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Białe łyżwy z białym kożuszkiem, nie zdążyłam sie wpisać w poprzednim wątku.

Ładne. Też mam białe i chyba jednak je wyciągnę, by popracować nad pośladkami 😉

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Zamiast wyjść na bożonarodzeniowy jarmark i pochodzić po Pomorzu, to forumowe małżeństwo nazywające ludzi gófnem i śmieciem tutaj siedzi i wykłóca się. Czy to choroba psychiczna, czy projekt jednej osoby (jak pisała kiedyś Klaudia ☺️) 🤦

Spędzasz tu tyle samo czasu jakim cudem zatem tyle atrakcji ogarniasz z buniem. Ba jeszcze namiętny seks non stop. Zyjesz w innej czasoprzestrzeni? To gratuluję pani buniowa

• Haha 3

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

😄

40 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

sliwka nie wie dlaczego ją faceci olewają to sobie wymyslila ze bedzie ich hejkować😁

To chyba coś a la Ty? Nie brzmisz jak miłośnik kobiet 🙂

Dobra. To jak będzie z tym wpierd.olem?  Bo nie wiem czy mogę dalej  oglądać serial. Pewnie niektórzy pomyślą, ze sie wystraszyłem, a za dwa, trzy lata przeczytam, że płacząc uciekłem. Będzie czy nie będzie?

• Haha 1

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

To jest ryjek Ovidio, syna El Chapo. od lat tworze nicki oparte na moich meksykanskich braciach. Femcele zbanowaly mi juz wszystkie i teraz trafilo na Ovidia. Zbanuj go to kolejny bedzie Ivan Salazar jego brat..😁

Przystojny, zakochałaś się w nim pedziu? Ale se musisz trzepać jak wyszukujesz foty tych chłopów 

• Haha 1

Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał:

Spędzasz tu tyle samo czasu jakim cudem zatem tyle atrakcji ogarniasz z buniem. Ba jeszcze namiętny seks non stop. Zyjesz w innej czasoprzestrzeni? To gratuluję pani buniowa

Nie było mnie 3 godziny. Zdążyłam upiec ciastka i wyjść do lasu. Ty jesteś tu od rana.. Jaki wniosek? 💃 Żegnam 💫👋

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Magda, próbowałaś kiedyś policzyć ile czasu tu spędzasz?

• Like 1

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

Przecież kleks to kryptopedał na 100%

Edytowano 5 minut temu przez Doktor z Zielonej Góry

17 minut temu, Ovidio Lopez napisał:

jak ty sie kryjesz za plecami dziewuch i boisz sie napisac cokolowiek... kojarze ze po szczochach tez byla jakas inba w ktorej nie umiales nic sensownego napisac i znowilu uciekles. i ty masz byc tym alfą?

"Kojarzę, ze nie umiałeś nic sensownego napisać i znów uciekłeś". I to są te argumenty? To ja napiszę, ze kojarzę,  ze nie potrafiłeś sensownie odpowiedzieć nawet na teksty wyśmiewający twoje ge.jowskie fantazje i cały czas uciekałeś. Ani razu nie padło nic sensownego z twojej strony. I ty masz byc alfa? Śmieszne, nie? 😉 Zresztą... Jak facet żonaty, z trójka dzieci, siedzi tu i płacze o jakis lachonach jak chłopiec, posiłkując sie argumentami "ssij" to o czym my tu mówimy. 

Nie było mnie 3 godziny. Zdążyłam upiec ciastka i wyjść do lasu. Ty jesteś tu od rana.. Jaki wniosek? 💃 Żegnam 💫👋

Taki ze byłam w kilku miejscach i zrobiłam szereg innych rzeczy. Cuda prawda?

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

oj tam znasz tylko Lexa, mnie poznaly tutaj tylko 2 osoby

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Dobra. To jak będzie z tym wpierd.olem?  Bo nie wiem czy mogę dalej  oglądać serial. Pewnie niektórzy pomyślą, ze sie wystraszyłem, a za dwa, trzy lata przeczytam, że płacząc uciekłem. Będzie czy nie będzie?

Kto ma Ciebie pobić? Zanim przewertuję wstecz pewnie temat zablokują.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się