BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 4 godziny temu Na pewno jest panseksualny również. Ciągle faceciki w awatarach. No który hetero tak robi drogie panie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 4 godziny temu nie blokuj tematów ja cie ladnie prosze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: nie blokuj tematów ja cie ladnie prosze.. No to opowiesz wszystkim o tej sytuacji, na temacie tej miłej pani? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: No to opowiesz wszystkim o tej sytuacji, na temacie tej miłej pani? jak sie obsraleś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: nie blokuj tematów ja cie ladnie prosze.. Jeśli wyjaśnisz zgromadzonym czemu ładnych panow wstawiasz zawsze. Kręcą cie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: jak sie obsraleś? Dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 665 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Na pewno jest panseksualny również. Ciągle faceciki w awatarach. No który hetero tak robi drogie panie I widmoczka zawsze broni niczym swojej kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Jeśli wyjaśnisz zgromadzonym czemu ładnych panow wstawiasz zawsze. Kręcą cie? gdybym wstawial laski to bym stał w szeregu z tymi przegrywami z forum... to chyba jasne. jestem facet to wstawiam facetóf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Dokładnie. co chcesz wiedziec? konkretnie napisz bo wygladasz jakbys sie trząsl ze strachu a ruda cie podjudza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 110 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: I widmoczka zawsze broni niczym swojej kobiety. Ile żalu jest w tej wypowiedzi , że więcej ludzi popiera moje śmiałe tezy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: co chcesz wiedziec? konkretnie napisz bo wygladasz jakbys sie trząsl ze strachu a ruda cie podjudza Nie trzęsę się ze strachu. Spokojnie. Nie przypominam sobie sytuacji i zaciekawiło mnie co takiego odebrałeś jako strach przed tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ile żalu jest w tej wypowiedzi , że więcej ludzi popiera moje śmiałe tezy. sliwka nie wie dlaczego ją faceci olewają to sobie wymyslila ze bedzie ich hejkować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 31 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: gdybym wstawial laski to bym stał w szeregu z tymi przegrywami z forum... to chyba jasne. jestem facet to wstawiam facetóf Aha. Czyli chcesz na podświadomośc lasek wpłynąć xD niezły trik jak od lysego trenera inceli huh. A grazyna wie że to głosisz redpilowe teorie czy wierzy ze ma świetnego meza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 110 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: co chcesz wiedziec? konkretnie napisz bo wygladasz jakbys sie trząsl ze strachu a ruda cie podjudza Jak to co żeby forum było w jego sypialni chociaż wzbrania się , ale musi beciak bo płaska kazała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 110 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie trzęsę się ze strachu. Spokojnie. Nie przypominam sobie sytuacji i zaciekawiło mnie co takiego odebrałeś jako strach przed tobą. Ale kijka z dupki to mógłbyś wyjąć i poluzować kołnierzyk, bo nie jesteś na przesłuchaniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jak to co żeby forum było w jego sypialni chociaż wzbrania się , ale musi beciak bo płaska kazała. Mylisz się, moim zdaniem powinien dalej olewać wasza parę śmieszych homosiów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: I widmoczka zawsze broni niczym swojej kobiety. Ale już bez takich aluzji. Patrząc na to jak niektóre z Was się tu wzajemnie bronią i włażą w zad, trzeba by było przyjąć, że połowa z Was to jakieś krypto-lesby i tomboye. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie trzęsę się ze strachu. Spokojnie. Nie przypominam sobie sytuacji i zaciekawiło mnie co takiego odebrałeś jako strach przed tobą. Chlopie to sobie przypomnij jak uciekles z forum kiedy wyszlo ze ruda lubi cieple szczochy na klate poskarzyla sie swojemu wybawcy milionerowi a ty zamiast ją obronić, spoliczkować wirtualnie oprawce, skuliles ogon,.cos tam popłakales ze skoro ona lubi takie zabawy to ma i uciekles.. gosciu nie pajacuj Edytowano 3 godziny temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ale kijka z dupki to mógłbyś wyjąć i poluzować kołnierzyk, bo nie jesteś na przesłuchaniu . Ty wypier.dalasz. Nie rozmawiam dzis z toba. Żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Ty wypier.dalasz. Nie rozmawiam dzis z toba. Żegnam. bądz twardym alfą i zmierz sie z innymi samcami. ruda patrzy zza krzoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: I widmoczka zawsze broni niczym swojej kobiety. W jego wizji to przestraszony młody chłopiec wymarzony W sumie prawie się zgadza (co prawda chłopiec zbliża się do czterdziechy, ale wygląda jak nastoletnia pi.pka, jak wiemy i nadal jest dziewicą ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 110 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: sliwka nie wie dlaczego ją faceci olewają to sobie wymyslila ze bedzie ich hejkować Z zapłonem starego diesela minie kolejna dekada zanim załapie oczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lelum polelum 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: Chlopie to sobie przypomnij jak uciekles z forum kiedy wyszlo ze ruda lubi cieple szczochy na klate poskarzyla sie swojemu wybawcy milionerowi a ty.zamiast ją obronić, spoliczkowac wirtualnie oprawce,.skuliles ogon,.cos tam popłakales ze skoro ona lubi takie zabawy to ma i uciekles.. gosciu nie pajacuj Że co? Obrzydliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: kiedy wyszlo ze ruda lubi cieple szczochy na klate Jesteś naprawdę albo totalnie zjarany albo tak podły z incelstwa, że ja bym z tobą nie dyskutowała, smutny śmie.ciu mitomański Edytowano 3 godziny temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 110 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, bad behaviour napisał: Mylisz się, moim zdaniem powinien dalej olewać wasza parę śmieszych homosiów Dobra a dlaczego tata nazywa cię płaską pieszczotliwie, bo ma fetish Auschwitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Lelum polelum napisał: Że co? Obrzydliwe. taka jest prawda o naszej kafe parze malżenskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lelum polelum napisał: Że co? Obrzydliwe. Kolejny multikonciarz bez honoru, łykający obelżywe bzdury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 14 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Jesteś naprawdę albo totalnie zjarany albo tak podły z incelstwa, że ja bym z tobą nie dyskutowała, smutny śmie.ciu mitomański temat byl juz zgaszony, zapomniany .. po co go podpuszczasz? przeciez wiesz ze go nosem wciągne... lubisz jak koguty walczą o kurke? Edytowano 3 godziny temu przez Ovidio Lopez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 19 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Ty wypier.dalasz. Nie rozmawiam dzis z toba. Żegnam. Nie dyskutowałabym z tym gufnem. Typ jest śmieciem, który posunie się do wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 53 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: Chlopie to sobie przypomnij jak uciekles z forum kiedy wyszlo ze ruda lubi cieple szczochy na klate poskarzyla sie swojemu wybawcy milionerowi a ty.zamiast ją obronić, spoliczkowac wirtualnie oprawce,.skuliles ogon,.cos tam popłakales ze skoro ona lubi takie zabawy to ma i uciekles.. gosciu nie pajacuj Szczerze? Po pierwsze. Nie przypominam sobie, zeby to w ten sposob wygladalo. Szczególnie nie przypominam sobie płaczu ani ucieczki przed tobą. Poważnie chcesz sie bawić w Madzię mitomanke? Po drugie, wielokrotnie wymieniałem tu z tobą posty na różne tematy i nie czułem zadnego zagrożenia. Wręcz nie potrafiłeś wybronić sie nawet z ped.alskich fantazji, komentując typu- "nie przeginaj". To jest ta twoja siła i intelekt? O to nie zauwazylem, widocznie moja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach