Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Dziewczyny dogadałam się z moimi z czego jestem bardzo szczęsliwa bo od roku nie potrafie się z nimi dogadac

Wrocilam! Cala i zdrowa! Wycieczka byla super! Tylko dobijaly upaly. We Wloszech bylo 40 stopni. Ale przezylam. Dziekuje za wszystkie fotki! Dziewczyny, wygladalyscie cudownie. Nie dostalam tylko zdjec o Natalki! Swiezo upieczonym mezatkom WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! DUZO, DUZO MILOSCI I CIEPLA!!! mx--gratulacje!! super, ze jestes szczesliwa z powodu dzidzi! Dziewczyny, powiedzcie jak to jest, ze zdarzaja sie takie chamidla w rodzinach? Siostra mego narzeczonego nie przyjedzie na nasz slub! Przebywa za granica, rok wczesniej wiedziala juz o slubie i totalnie nas olala. Gowniara cholerna!!! Zawiodla nas i rodzicow narzeczonego. Zreszta nie po raz pierwszy. Ta dziewczyna po prostu nie ma wstydu! Na dodatek miala zalatwic rodzicom prace. Mieli do niej jechac po naszym slubie. I co? Dopiero teraz powiedziala, ze pracy nie ma! Bedziemy musieli mieszkac z tesciami!!!! Ja sie chyba przekrece!!! Jestem tak wsciekla, ze rece mi sie trzesa!

witam wszystkie fafetki po weekendzie 🖐️ aguu - jeszcze raz wszystkiego najlepszego 🌼 dołączam się do życzeń ;) wi - współczuje takiej \"szwagierki\". ale najlepszym wyjściem jest chyba olanie jej tak samo jak ona Was. i nie przejmuj się nią. może lepiej że nie przyjdzie, bo niepotrzebnie nie będzie nikogo wkurzać. a co najważniejsze - nie zepsuje Wam waszego dnia, bo kto wie co może jej szczelić, skoro takie numery własnej rodzinie robi. będzie dobrze wi, trzymam kciuki za to ;) kinimod - gratuluje dogadania się ;)

aguu wszystkiego naj, naj, mam nadzieje,ze pogoda byla ok, choc w warszawie lalo niesamowicie, jeszcze raz duz szczescia, milosci, radosci i samych slonecznych dni....

Witam :D Wi :O ile lat ma ta Twoja przyszła szwagierka???? Bo jak widać jest strasznie nieodpowiedzialna. A my zmieniliśmy pierwszy taniec :) będzie walc do piosenki \"niebo z moich stron\" czerwonych gitar :)

Gość znudzona kasiakiem
kasiak darowalabys juz sobie,jak Ci sie nie znudzilo ciagle gadanie o tym i o tamtym

O czym??????? Czego darowalabym sobie????? Gadania o ślubie????? Hmmmm to jest chyba forum ślubne pomarańczko :P:P:P

Gość znudzona kasiakiem
Ja wiem ,ze to jest forum slubne ale zadna z dziewczyn nie jest tak najarana tym jak TY

Gość znudzona kasiakiem
jestes jeszcze bardzo dziecinna i slub traktujesz jak tylko jednodniowa zabawe!!!

:D sorki, ale to jest bardzo śmieszne co piszesz :D dziecinna chyba mówisz o sobie. Jestem na tyle dorosła i odpowiedzialna, że wiem co to jest małżeństwo i obowiązki z tym związane. Miej na tyle odwagi aby pisać pod \"czarnym\" nickiem.

Gość znudzona kasiakiem
ale tu nie chodzi o to czy zaczernie nick czy nie co to ma za znaczennie hhehe przeciez takich nickow moge miec tysiace

Gość znudzona kasiakiem
ale tu nie chodzi o to czy zaczernie nick czy nie co to ma za znaczennie hhehe przeciez takich nickow moge miec tysiace

Hej Dziewczynki:) Melduje się w tygodniu przedślubnym:) Mam nadzieję, ze wszystko się udało w weekend:) U mnie trochę zawirowań, dziś dokładnie ustaliłam wszystko z menagerem sali i szefem kuchni, ciasta też załatwione, jeszcze trochę mi zostało do zrobienia, ale mam nadzieję, ze wszystko się uda:) Zdążam do mam nadzieję szczęśliwego zakończenia przygotowań już w niedzielę:). Jeśli mogę prosić, to trzymajcie kciuki za nas kochane;) Buziaki:)

dzien dobry, ja tesz sie melduje w tygodniu przedslubnym psiakrew.. co za pogoda;(

Ethath, witaj, pogoda jest ok, byleby nie padało. Fotograf twierdzi, ze najlepsza do zdjęć jest pogoda pochmurna:), zawsze trzeba szukać plusów:) Pozdrawiam:):)):):)

kasiak-- moja szwagierka ma 20 lat, ale tak juz sie wszystkim dala we znaki, ze patrzec na nia nie moge. dobrze, ze wyjechala i niech nie wraca. po raz kolejny udowodnila, ze ma swoja rodzine w dupie i nikogo nie szanuje. jeszcze ja Bog w zyciu ukarze za te wszystkie wyskoki, przez ktore cierpiala jej rodzina.

Wi spokojnie. Nie wiem o wszystkich wyskokach Twojej przyszłej szwagierki. Myślę, że w każdej rodzinie są ludzie bardzo różni, w naszych też. Nie podchodz do tego z taką złością, spróbuj odreagować nie wiem na siłowni np., idz na wielki spacer. Jestem tuż przed ślubem, bardzo wiele rzeczy sę wydarzyło, wiele osób przy tej okazji robi różne rzeczy, niekoniecznie miłe i tak denerwując się mozna tylko sobie zrobić krzywdę. Nie mów o karze od Boga dla niej, są gorsze rzeczy niż nielojalność. Pozdrawiam

kiedys-- tego co moja szwagierka wyprawiala nie da sie opowiedziec w ciagu kilku godzin. tu nie chodzi o jakies zwykle klotnie. uciekala z domu, nasylala na rodzicow policje, udawala w domu takie napady histerii, ze trzeba bylo dzwonic po pogotowie. ona jest po prostu rabnieta! myslalam, ze troche dojrzala i zmadrzala. mylilam sie ja i jej rodzina. jest zepsuta do szpiku kosci. dla niej liczy sie tylko jej facet, pies i cale mnostwo znajomych. nikt juz jej nie ufa. kazde jej slowo jest klamstwem! pewnie juz od dawna wiedziala, ze nie przyjedzie na nasz slub i ze nie zalatwi pracy rodzicom. a zwodzila ich tak przez pol roku. dobrze, ze nie zaczeli sie jeszcze pakowac do wyjazdu.ech, szkoda slow!

sluchajcie, czy mozna cos zrobic z suknia, ktora jest za krotka?! dopiero na dzisiejszej przymiarce z butami wyszlo na jaw, ze jest przy krotka!!! jutro mam sie spotkac z szefowa wypozyczalni, ktora ma cos wykombinowac. tylko co? doszyje mi falbanke? bedzie okropnie wygladac! o rany, jaki mam dzis okropny dzien!!!!

Wi, skoro to taka zła osoba, to może więcej z tego plusów niż minusów, że nie będzie jej na Waszej uroczystości? Przecież lepiej, że jej nie będzie, niż miałaby być i miałabyś się stresować, czy nie wykroi jakiegoś numeru w Waszym dniu. Zrobiła Ci jeszcze jedną przysługę - wiesz dokładnie z kim masz do czynienia, a to bardzo cenna wiedza, można uniknąć wielu kłopotów w przyszłości. Weź 20 długich oddechów i napisz, jak idą Ci przygotowania i na jakim jestes etapie. Buziaki🌻

Wi, jaką masz suknię, ile jej \"brakuje\", ile masz wzrostu i na jaki obcas planowałaś, może warto zmienić buty, niż doszywać?

dzieki Kiedys za dobre slowa! jak przeczytasz wyzej wlasnie mam klopoty z suknia. jestem wsciekla! co mam teraz na sile szukac innej sukni? ale oddechy robie i staram sie uspokoic.

suknie mam drapowana. ma 172 cm wzrostu. juz nie moge miec nizszego obcasa. to taka kaczuszka. teraz dopiero widac, ze suknia jest z tylu dluzsza, dlatego wczesniej po niej deptalam i na obcasie mialo byc w sam raz. ale nie jest, bo teraz z przodu jest przykrotka.