Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Zabulina, dzięki za zdjęcia i namiary na Allegro, piękne te wisiory. Zdolna babeczka z Ciebie.

Coś tu dziś pusto czyżby wszystkie poszły na ten drugi topik

witam!!!! ----zabulina czy ja moglabym poprosic o twoja strone na allegro.... sama z checia zobaczylabym te cuda o kotrych dziewczynki tutaj tak sie rozpisuja!!!

co to się stało z naszymi dziewczynami Gdzie znikły nam nasze sobotnie panny młode. Jeśli wejdziecie i będziecie czytać te stronke to życze wam wszystkiego dobrego a w sobote odezwe sie szczegołnie dla was z gorącymi życzeniami

Jestem, jestem, tylko mnie chwilę nie było:D Jej, ale się dzieje:) Modraszek, idzie:) Ewelinko, chętnie, tylko maila podaj:D Marcelko, bardzo sie cieszę, że się podobają:) Nie krępujcie się porozsyłać znajomym;) Źródło macie pewne, a biedna Zabulina chciałaby, żeby choć koszty wystawienia aukcji się zwróciły. Specem od sprzedaży to ja nie jestem. Ja chcę robić, i robić, i robić... no, ale półprodukty za coś trzeba niestety kupić. kini, kobietka z salonu powinna na Ciebie zaczekać. W końcu nie o malutką sumkę chodzi! Ewa, króliczki superskie:)

cisza oj szkoda bo to mój ostatni wolny dzień no cóż znikam spać bo jutro praca i tylko praca.

jeśli pytasz mnie to jeszcze nie :) a wysyłałas na modraszek007@tlen.pl ?

o witaj zabulinko Tez tak sądzę ze mogła by zaczekać ale wiem z praktyki ze cena się sukienki dźwignie do góry wiec nie wiem nie stać mnie na dodatkowe koszty zresztą wiecei ze za wszystko płace ja i moje kochanie Choć on jest w lepszej sytuacji bo mama mu pomorze

Dzieki Zabulinko meil doszedł i masz we wszystkim racje ja ci tez wysłałam emilka

Modraszek, bo dopiero szedł:) Teraz się wysłał:) kini, to czekam:) a zaraz tak w ogóle idę spaaać, bo jutro Kraków i balety. Więc proszę o wyrozumiałość względem zwykłej środowej nieobecności:)

Fajny mam dzisiaj suwaczek, 1 miesiąc, 1 tydzień i 1 dzień. Mojej mamie chyba się nie podoba suknia. Nie powiedziała mi, że brzydka, ale chyba zachwycona nie była. No i co z tego. W sobote nasze mamuski jadą na pogaduchy z babką od sali. Wczoraj przyszły zakrętki na butelki na wódke. Zamówilismy na Allegro, etykietki też. Trochę się bałam spisywania protokołu, ale poszło głądko, nie było głupich pytań, ksiądz prawie wszystko sam wypełniał, Ł tylko mówił tak albo nie. Troche żałuję, że nie biorę ślubu tradycyjnie, w mojej parafii. No ale powiedzcie same, chciałybyście waszą ceremionię ślubną dzielić z innymi parami? U nas właśnie tak jest.

A, już wiem, Modraszku, skąd to pytanie:) Nie, to było do zawezwanej na początku Kini:) Do Ciebie było tylko, że idzie:) I już zresztą powinno dojść:) kini, ja nic nie mam na razie, ale się nie nerwój, lepiej odpocznij, jak Cię taki zapieprz za przeproszeniem czeka. A we wszystkim rację to ja bardzo chciałabym mieć;) ale chyba nie ma tak różowo:) mam nadzieję, że Ci to coś dało...

marcela a jaka masz sukienkę Ja bym nie chciała dzielić ślubu z innymi parami to tak jak by wasz ksiądz odwalał hurtowo te śluby. Zabulinko ja juz jakiś czas wysłałam powinnaś mieć 3

kini, ale to na cenę sukienki absolutnie nie powinno wpłynąć!! Chyba sobie żartują, jeśli tak mówią. Marcelka - no, nie chciałabym mieć ślubu zbiorczego:) Idę się myć, zajrzę jeszcze przed spaniem:)

Cholercia, kini, znów coś nawala. Jakieś fatum nad tą naszą korespondencją chyba ciąży :(

zabulinko dużo dało staram sie uważać na to co robie ale moje kochanie jest bardzo wyrozumiały i po ostatnich wydarzeniach zaczął mnie bardziej rozumieć Zabulinko udanej imprezki ci życze

Zabulinko to mój numer gg 1484645 Nasze rozmowy wtedy będą łatwiejsze bo poczta mnie już zaczyna złościc

Marcela emilek dotarł sukienka jest śliczna mi sie podoba. Też taką na początku chciałam ale me zapatrywania się zmieniły i wymyśliłam co innego.

i jak będziesz korzystała z tamtych porad czy masz inny upatrzony bukiet. Może masz jakiś link co bukiet ci sie podoba

Ewelinko, wg mojego Outlooka już poszło:) Kini, to następnym razem tak zrobimy - dziś już nie, bo muszę się kłaść:( Wyrozumiałość naszych facetów to skarb, ale i ich nie możemy tak po prostu obciążać psychicznie, bo to nie fair... Pracuję nad tym, w każdym razie:)

Dobranoc, dziewczynki. Do jutra późnym wieczorem - lub do czwartku! 🌼 dla Was na kolorowe sny:)

no wlasnie myslalam o storczykach ale ja na razie nie wiem dokladnie jaki ten bukiet ma byc!chcialabym biale strorczyki albo z zielonym srodkiem albo w jakims innym kolorze srodka!!ale napewno biale storczyki lub ewentualnie biale kalie lub lekko ecru calie :) nie wiem czy to dobry pomysl ale jak na razie nic innego nie przychodzi mi do glowy!! p.s.ta kwiaciarka doradzila mi troche tak samo jak ja myslalam a nad tym kolorem przez nia zaproponowanym storczykow pomyslalam i spodobal mi sie :) a co z toba kinimod?? a propos---sukienka śluicznaaaaaaaa strasznie mi sie podobaja takie plaszczyki koronkowe... ja sama bede miala bolerko koronkowe:)