Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanda Samborska

Byłam u wróżki i............

Polecane posty

Gość Jolanda Samborska

namieszała mi w głowie nie powiedziała mi nic o facecie z którym jestem mówiła że jestem sama bez żadnego faceta i że nigdy nie będę mieć dziecka, a ja już jedno mam. Mówię wam głupoty do kwadratu. Ostrzegam Was. Za głupią wróżbę nie zapłaciłam, a ona mówi że wróży jak umie,czyli nie umie.

Gość stokrotka dojrzała
skorzystaj lepiej z renomawanej wróżki z salonu wróżb

a ja byłam i mi powiedziła wszystko prawde nie tylko dobre rzeczy rowniez te złe jestem zadowolona poniewaz to co sie wtdarzyło spelnilo mi sie .

Gość niiiby
jaki to jest renomowany salon? też mam ochotę na wróżkę bo popieprzyło mi się w głowie i nie wiem co mam robić . mam wiele pomysłow i w żaden nie wierze. stoje na skrzyżowaniu wielu dróg i popadłam w rozpacz bo nie wiem w którą strone pójść. stoję tak i płaczę, popadam w depresje i nikt nie może mi pomóc. mówia, że nie mam na co narzekać a ja chcę cos zrobić ze swoim życiem tylko się boję:(

mi uratowalam praktycznie zycie ciesze sie ze poszlam teraz moje zycie jest cudowne a mialam tez zle chwile.

Gość rew
Do Twingusi-----mozesz podac przykladay co Ci mniej wiecej powiedziala, i co sie spelnilo?

Gość niiiby
słyszałam od paru osób, że faktycznie są takie, które potrafią powiedzieć wiele prawdy. poszłabym nawet jeżeli miałaby to być samospełniająca się podświadoma realizacja własnych planów . jeżeli pomoże mi uwierzyć, że mogę, jestem zdolna i mam szanse to myślę, że był by to dla mnie sukces. może wyszłabym z tego doła

Gość renomowana wróżka
Kiedyś już to pisałam tylko w innej formie. Nic się nie dzieje bez naszej woli i naszego pozwoleństwa. Cokolwiek w naszym życiu się nie dzieje, nasza świadomość, podświdomość daje na to zgodę. Fachowa wróżba, to nic innego, tylko zapis energetyczny nas samych, w danym dniu. Czy się spełni? To zależy tylko od nas samych. Jeśli naprawdę nie chcemy w życiu złych sytuacji, to one nie nadejdą. I to jest żelazna zasada wszystkiego co dzieje się we spólnej świadomości, czyli jedni. Wszystko nam może służyć, jeśli pozytywnie myślimy. Przyciągamy do siebie wtedy dobre sprawy, bo inną wytwarzamy energię.

Gość ja moge
Niiby napisz swój e-mail może pomogę i napisz w czym rzecz w miarę konkretnie odpowiem na mail jutro do południa oczywiście znak zodiaku Twój może osoby co do której masz jakieś plany ważne są imiona

Gość ja moge
odpiszę ci dyskretnie na Twój e-mail teraz napisz tylko e-mail nie pisz danych na forum skontaktuję się z Tobą jak powiedziałam jutro

Gość renomowana wróżka
My name is Bond. James Bond wszędzie się pałętasz ze swoimi kretyńskimi uwagami, nie znudziła ci się jeszcze rola idioty?

Gość Robert Biedronka
Też byłem. Wczoraj z męzem. Powiedziała, że uciążliwość w postaci wywiniętego odbytu ustanie pod warunkiem korzystania ze smalcu firmy Polsmalec sp.z oo