lala19 0 Napisano Styczeń 25, 2006 najlepsze ze chlopak wszedl we mnie tylko na moment no i biore anty :-/ czy jest szansa zebym miala az takiego pecha????? :-( zawsze kochamy sie z gumka bo boje sie mimo wszystko tak na \"zywca\" prosze dziewczyny wypowiedzcie sie jestem zalamana okres ma nadejs dopiero za 1,5 tyg ale ja ciagle o tym mysle, tak mi to dziala na psyche... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o ranyludziepomyślcie trochę Napisano Styczeń 25, 2006 przecież to za wcześnie na objawy ciążowe!!! takowe pojawiają się najprędziej tydzień po zapłodnieniu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andziucha 0 Napisano Styczeń 25, 2006 witam, wiesz chce Ci napisac że mi sie spóźniał okres tydzień czasu a przez ten czas chodziłam cały czas do toalety, mdliło mnie, robiłam 3 testy wyszły negatywnie a ja wciąż czułam sie jakbym była w ciąży. Także cały czas o tym myślałam i to właśnie psychika tak działa, srawiało to że wszystkie objawy ciąży miałam, nawed piersi mi urosły. Tylko dlatgo że nie chce mieć na razie drugiego bobaska. Co sie okazało dostałam okres i już wszytko minęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka21 0 Napisano Styczeń 25, 2006 Dziewczyno nie masz sie co martwic jesli bierzesz prawidłowo pigułki. Ja kocham sie ze swoim chlopakiem zawsze bez dodatkowago zabezpieczenie i zawsze konczy we mnie i jeszcze w ciaze nie zaszłam.A biore pigulki juz 2 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Styczeń 25, 2006 dzieki dziewczyny za pocieszenie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lala19 0 Napisano Styczeń 27, 2006 jednakkciagle sie boje, bardzo bola mnie piersi, moze dltego ze za jakis tydz powinnam dostac okres?? boje sie poniewaz nie moge teraz byc w ciazy i nigdy jeszcze nie kochalam sie bez zabezpieczenia zawsze z gumka + anty a tu tylko momencik i cz y moze cos z tego wyniknac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach