Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smaczek

opinia o Klinice przy Pl. Starynkiewicza w Warszawie

Polecane posty

Gość Smaczek

Cześć mamuśki. Ja mam zamiar nią zostać w marcu 2006. Chciałabym poznać Wasze opinie na temat opieki lekarskiej i położniczej w czasie porodu w Klinice AM w Warszawie przy Pl. Starynkiewicza?

Gość rodziłam 3 lata temu
Nie wiem jak jest dzisiaj. Wtedy położnicy - raj, neonatalodzy - do bani. Jedno co chciałam to jak najszybciej wyjść po porodzie. Badanie dziecka polegało na "przerzucaniu" go z ręki do ręki. Słowo!!!!! Jeżeli dziecko jest zdrowe - szpital ok. Jeżeli z dzieckiem coś nie tak - nie polecam. Mnie nastraszyli.....niedorozwojem mózgowym. Wydałam potem mnóstwo kasy na prywatnych neurologów a dziecko zdrowe jak rydz!!!!!! Może dzisiaj jest lepiej - mam nadzieję.

ponad 3 lata temu tez rodziłam przy Pl. Starynkiewicza i rzeczywiście opieka położnicza bardzo fajna. póxniej rzeczywiście duzo gorzej, nic nie mozna sie dowiedzieć albo traktuja cię jak matkę histeryczkę, ja byłam po cc i żadnej pomocy nie mogłam sie doprosić, ale grunt że dziecko zdowe to jakoś poszło. drugi raz rodziłam na Inflanckiej i też nie było lepiej z opieka po porodzie, tyle że można było doprosic się o pomoc i ktoś zawsze przyszedł.jak jest z opieką położniczą to nie wiem bo miałam cc w nocy w niedziele i trudno mi powiedzieć. powodzenia i zdrowia dla Ciebie i maleństwa, gdzie by nie było wazne żeby zdrowe.

Gość martula...
POLECAM

nie polecam...:( potwierdzam wszystkie poprzednie negatywne opinie marzyłam aby jak najszybciej stamtąd wyjść do domu

No to który szpital w Warszawie polecacie?? Który ma dobrą renomę?

Gość Żelazna
Jest wspaniały i zajmuje czołowe miejsce w rankingu. Nie zawiedziesz się :)

ja właśnie myślę o porodzie na Żelaznej - piszcie więcej o tym szpitalu... Chodzę prywatnie do gina, który tam na Żelaznej jest połoznikiem - ja jestem bardzo zadowolona z niego http://www.forum.e-mama.pl/viewforum.php?f=17&sid=3c4d363e19bb7a93f9dc51f48a93b62e to jest link do forum na którym ten mój gin udziela porad - lek. Sławomir Warzęchowski

Gość Fraszkaa
No właśnie gdzie rodzić w woj. Mazowieckim?? Dajcie namiary, albo linki gdzie szukać.

Gość każdy byle nie Żelazna
kierując się tą "renomą" lezałam na patologii, po 5 dniach ze złymi wynikami badań wypisali mnie bo Kasa Chorych tylko wówczas za 5 dni płaciła a po drugie w tym szpitalu pozbywaja sie patologicznych ciąż by przypadkiem nie popsuc sobie "opini". Na drugi dzień po wypisaniu pojechałam do normalnego Bielańskiego i tam fachowo się mna zajęłi. Jak byłam na Żelaznej była kobieta w ciąży 16 po terminie, usg wykazało, ze waga dziecka około 4,5 kg, kobieta po "30"i chodziła po korytarzu z oksytocyną, nie chcieli zrobić cc bo tam jest mus rodzenia siłami natury bez wzgledu na wszelkie okolicznosci. Każdenu odradzę ten szpital.

Gość Fraszkaa
No to jeśli nie Żelazna go gdzie???? Polećcie też dobrego gin. w Warszawie.

Gość smaczek
dzięki za wasze opinie, proszę piszcie więcej, bo ja mam tam rodzic!!!!!!!