Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhfjnjhfuinfkdfs

luzne zwiazki

Polecane posty

Gość uhfjnjhfuinfkdfs

Co o tym sadzicie? Jestescie w takim zwiazku? Kochacie kogos, ale chcecie poznawac tez inne osoby? Jakie macie do tego podejscie?

Gość jeśli jest się z kimś
to tylko ta osoba powinna się dla nas liczyć. W przeciwnym przypadku lepiej pozostać wolnym strzelcem i poznawać kogo się chce, bez obawy że zrani się drugą osobę.

Gość no juz masz po zwiazku
nawet luznym. to nie chwyta.

Gość uhfjnjhfuinfkdfs
Ale to chodzi o cos innego. Sa ludzie, ktorzy po prostu maja takie zasady. Kochaja sie, ale to im nie przeszkadza, zeby sie spotkac z jakas inna osoba, niekoniecznie razem. Dla mnie to tez jest niezrozumiale, ale sa takie pary. A nie moze byc tak, ze jak sie kogos kocha, jak juz laczy milosc, to mozna sie spotykac z kims innym, nawiazywac nowe znajomosci, bo nic nie jest wtedy w stanie przerwac tej szczegolnej wiezi? Oczywiscie przy zalozeniu, ze dochowuje sie wiernosci. To jest takie nowoczesne podejscie chyba.

Gość uhfjnjhfuinfkdfs
Chcialam jeszcze dodac, ze obie strony tego typu zwiazku maja takie podejscie. Czy cos w tym jest zlego?

Wiecie co a ja o luźnym związku myslę trochę w innych kategoriach. Jestem osobą, która lubi otaczac sie ludźmi. Spotykam się z różnymi znajomymi, kolegami...ale to jest tak, że nie myslę z każdym do łózka chodzić. Wiernośc jest ważna ale nie nalezy zamykac sie na siebie. Przeciez nie ma nic złego w spotykaniu się z przyjacielem, kupmlem, kolegą... trzeba pozwolić sobie na pewnien luz, czasem od siebie odpoczywać. Po to jest zaufanie, że wiesz iz te spotkania maja wyłącznie podłoże przyjacielskie. Wszystko zalezy od charakteru, stylu zycia - nie wyobrażam sobie sytuacji, że mój facet zabrania mi spotykania się z przyjacielem, którego znam od paru ładnych lat i niejedno z nim przeszłam. Albo że nie moge wyskoczyc na piwko z kolega z czasów studenckich. Nie nawidzę jak ktos mnie ogranicza!!

Gość przezjakieś
kilka lat temu poznałam 2 "luźne związki" dziś już nie istnieją. Szkoda mi ich bo fajni ludzie z nich byli, a po rozpadzie związku na wzajem bardzo ładnie sobie wtykali i błotem obrzucali-choćby wygłodzone psy. Pytanie brzmi czy gdyby ich związek był mniej luźny, też nie udało by im się? Tego się nigdy nie dowiem. Oni też. Ja osobiście nie mam odwagi ani ochoty na taki związek. Preferuje układ: rybka, albo akwarium. Jesteś ze mną w związku lub jesteś tylko moim przyjacielem. A taki pogląd mam odkąd tak troche oparzyłam się w ten sposób, i skrzywdziłam osobe, która była mi bliska. Nie życze nikomu.

Gość uhfjnjhfuinfkdfs
Do Onki Masz takie podejscie jak moj znajomy. Twierdzi to samo. Tylko zastanow sie... Inaczej jest, jesli spotykasz sie z przyjacielem, ktorego znasz kilka lat albo z kolega ze studiow, a inczej jak zawierasz znajomosc z nowo poznana osoba. Nie uwazasz tak? Ja teraz mam taka sytuacje. Nawiazalam wlasciwie nowa znajomosc z pewnym facetem, ktory jest z kims zwiazany. Na poczatku nie wiedzialam o tym, wyszlo zypelnie przypadkiem podczas rozmowy, i to nie od niego, tak jakby to chcial ukryc. Albo inaczej - nie ukryc, nie klamac, ale tez nie mowic prawdy. No i teraz nie wiem co o tym myslec. On twierdzi, ze moze sobie pozwolic na taka znajomosc, ale nie wiem czy ja powinnam...

Gość fjfgjhguhgb
podnosze

Gość ona_she
po 2,5 roku wszystko jest luźne i wszystko mi lata, czy jestem z nim czy nie

Gość hihihihihihihihihihihihi
no i co powiecie