Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba30

Wpadłem z dziewczyną i teraz muszę pryskać do Anglii

Polecane posty

Gość Kuba30

Dlaczego dziewczyny się nie zabezpieczacie? Myślicie, że złapieciele męża na bachora to się mylicie, ja dowiedziałem się 2 tygodnie temu, że będę miał dziecko, że moja dziewcyzna jest w ciąży. Mówiłem jej aby się dobrze zabezpieczała, no i wpadła! Teraz czas na mój ruch, nie pozowlę się omotać robić z siebie frejera i iść na ślub, za wcześnie. Zmykam stąd i radzę każdemu aby tak postąpić, na razie udaje że z nia jestem, ale już jestem spakowany i lada moment uciekam. Nie pozowlę robić siebie w balona.

Gość Mokra Włoszka
"Mówiłem jej aby się dobrze zabezpieczała, no i wpadła! " Błąd kolego...to ty wpadłeś....

Gość zadowolona z zycia
nie, no... bez komentarza.... jakie dno totalne

Gość przypadkowa3
o kurcze ale prymityw

Gość takasobieja
"na razie udaje że z nia jestem, ale już jestem spakowany i lada moment uciekam" a nie uważasz że należy jej się prawda? poza tym o zabezpieczeniu myśleć powinniście OBOJE. i WPADLIŚCIE to jest WASZE dziecko. Jesteś tchórz. Możesz nie być z nią, ale dziecko to dziecko. TWOJE dziecko.

Gość ale z ciebie bydlak
to spieprzaj !!! na co jeszcze czekasz !!! won !!!

Gość nienormalne 999
oczywiście zawsze dziewczyny są winne tak mi sie wydaje ze odpowiedzialność leży zawsze po obydwuch stronach zreszta nie ma co z takim niedojrzałym facetem gadać!!!!!

kuba 30 to 30 to oznacza twoje lata? więc czemu piszesz że za wcześnie.Młody to ty nie jesteś. I za mądry tez nie.Bo po pierwsze sam powinienes się zabezpieczac a nie ufac jakiejs kobiecie ( pewnie niedlugo ja znaleś,o ile wogóle). A po drugie to byś wiedział że antykoncepcja zawodzi i jak się bzykasz to możesz zrobić dziecko. ach!stary a głupi...

Gość mam nadzieję że to tylko
prowokacja... :O

Gość Kuba30
Nie pozowlę się omotać głupią ciążą, pewnie specjalnie wpadła, bo pewnie ja matka ponaglała aby mnie chwycic, ale ja się nie dam, nawet smsa jej nie napisze, jak się zabezpieczyć nie potrafi, a mówiła że zna dobrze swój cykl i takie tam pierdoły, a wy nie mówicie, że jestem tchórz bo kazdy normalny facet by uciekł od takiej jedzy która próbuje łapać faceta na dziecko? N o ico myślicie, ze grzecznie pójdę pod ołtarz? To się mylcie, trzeba będzie układać sobie nowe życie i spieprzać stąd bo alimentami przytłoczy.

..........jezeli Te 30 po Kubie to Twoje lata.....błedem jest myslenie ze facet 30sto letni dojrzewa!!!!!!!!......do zycia w rodzinie...

Aha, teraz to jędza, ale ruchałeś tą jędzę bardzo chętnie! Rany, jaki ty jesteś głupi! Jeżeli ona urodzi to dziecko, to niech sobie znajdzie dla niego innego tatusia, bo inaczej bardzo im obojgu współczuję.

spadaj do tej Anglii. to dobra decyzja bo szkoda tej dziewczyny dla ciebie. ale jestes fiut!!!!!

Gość przypadkowa3
dziewczyny chyba brak słów na takiego .....Kubę co?

Gość Echech
co za tchórz i palant A prezerwatywki to co? nie stać Cię? Trzeba było wcześniej o tym myśleć

Gość orfeusz1717
Słuchaj stary to dobra ucieczka,lecz pamietaj jedno dzieciak jak bys tego chciał czy nie chciał jest twój,tak przynajmniej ja mysle i ty chyba tez.Przesyłajac jej minimalne pieniazki około np 100fun.w ten sposób moze jej bardzo pomóc no i twojemu dziecku takze..dla ciebie to beda grosze a im obojgu moga naprawde pomóc.Ucieczka jest fajna na jak długo??całe zycie bedziesz uciekał..niekłuc sie z nia czasem i nie uciekaj.zrób to psychologicznie,,,trzeba wyjechac zarobic na rodzine zarobic na dom itd,,,itp....inwencja twórcza,,czasem cie cos tknie sie nie zdziw,,małe dzieci sa fajne niewinne......narka powodzeniaw zarabianiu na dom rodzine i marzenia....orfeusz1717@o2.pl

Gość wez mnie
ze soba ja jestem nowoczesna i sie zabezpieczam :P ze mna nie wpadniesz :p

Gość Mokra Włoszka
oj świetnie, spierdalaj stąd do Anglii tylko nie przyznawaj się tam , że jesteś Polakiem bo i tak mamy opinię wyrobioną....nie pogaraszaj sprawy, o jednego głupka mniej

Gość a skąd wiesz
może ona ma w dupie ciebie i twoje alimenty, nie pochlebiaj tak sobie , być może zostaleś wykorzystany tylko do tego celu...

Gość Kuba30
A myślicie że co bez gumki ją bzykałem? Ona też te swoje piguły łyka i takie tam, ale widocznie to za mało, ale ona powinna bardziej znać swe ciało swój cykl i chodzić po porady do ginekologa, bo mówię, jak kobieta chce się zabepieczyć to się zabepieczy a jak chce mieć dziecko to będzie je miała bo uwiedziecie zbałamuci tak jak mnie. A później przychodzi i mówi o dziecku i już mówi o wspólnym życiu, ślubie, błee no co ja z tego mam? Będę teraz tryał tak ten wół w tym trybiku, za wcześnie, ustawiona zostałą przez swoją matkę, bo pewnie to ona ten pomysł jej podsunęla. Ja z laską ustaliłem że o dzieciach nie mam mowy na razie, bo jeszcze za wczęsnie, a ta jak ta głupia wpadła!

a skąd taka pewność że ona by cię chciała?? ja bym wolała sama wychowywać dziecko niż zmuszać kogoś do ślubu .zresztą takiego dupka jak Ty tym bardziej nie? zastanów się tylko dobrze co robisz.Żebyś po paru latach nie chciał wrócić i żeby Ci się instynkt ojcowski nie włączył wtedy.Bo raczej nie będziesz miał już wtedy dostępu do tego dziecka.A i to dziecko może Cię znienawidzić za to że je zostawiłeś...

Gość Echech
no to juz nie wymyslaj, że przy gumce i pigułkach wpadliście. Moze oszczędzałeś na gumce i była przeterminowana?

Wiesz co? Sądzę, że ona cię sprawdza, jak byś się zachował w takiej sytuacji, a w ciąży tak naprawdę nie jest. Mam nadzieję, że jak pojedziesz do tej Anglii, to ona już niczego nie będzie od ciebie chciała, nawet pocztówki.