Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba30

Wpadłem z dziewczyną i teraz muszę pryskać do Anglii

Polecane posty

Wiesz, nie wszyscy polacy w Anglii dymaja na budowach. Ja pracuje jako agent nieruchomosci a moj facet jest managerem we flagowym sklepie pewnej marki na Oxford Street, wiec wychodzi na to, ze to ciebie dymaja. Praca na budowie - nie mam nic przeciwko, mamy wielu specjalistow i cenieni jestesmy za to, ale jak ty tak wszystko pierdolisz czego sie dotkniesz to ja nie wiem jak to bedzie z ta twoja praca :P :P :P

Gość Ehhhhhhhhhhh
Nędzna prowokacja smarkacza i nic więcej. Mężczyzna by takich bajek nie opowiadał, bo wie, że przed alimentami nie ma ucieczki ha ha :-D

W tobie tyle polskości, hehe, nawet twój nick to jakiś farfocel nic nie znaczący, możesz być agientką nieruchocośtammości, a twój facet managierem sklepu, wy myślicie, że co ja na straty tam jade? Wielkie pany z Oxford Street soglądajace z góry na kadego nowego polaka który przejżda na GB, kij wam w oko. Po trupach do celu, to moja zasada, nie łamie się, i zmykam tam to was na roboty, nie martw się nie będę chodził jak lump pod Londonie z siatką z biedronki i stał na murku, ja mam fach w ręku i więćej od ciebie wyciagne niż ty.

Gość Mało że
nedzna prowokacje smarkacz wymyslił, to jeszcze w dodatku jest głupi jak lewy but. Weź się dziecinko za naukę, bo o życiu i pracy juz nie mówiąc o sex-sie, to ty nie masz zielonego pojecia ... ha ha ha co za idiota ... :-D Robi

Gość o ja...
"po trupach do celu"..mam nadzieje że w tej anglii w drodze do celu ktoś cie rozdepta jak pierdolonego robala..

Gość bywamrozbita
ON SIE URODZIL,BO NIE MIAL INNEGO WYJSCIA. A MOZE GO DZIKA SWINIA W GALOPIE ZGUBIAL.BIEDACZYSKO...

Jesteś Zerem panie kuba30 przez małe z do tego. Czy zdajesz sobie sprawe jak skrzywdzisz swoją dziewczyne która cie kocha? Czy zdajesz sobie sprawe jak skrzywdzisz to dziecko? Które dorastać będzie bez ojca? JAK SMIESZ NAZYWAĆ SIEBIE MEŻCZYZNĄ! Jesteś duzym chłopcem co najwyżej bo zmajstrować dziecko potrafi każdy głupi a odpowiedzialny mężczyzna ponosi odpowiedzialność za swe czyny. Gdybyś był prawdziwym mężczyzną poślubiłbyś kobiete z którą je masz i razem wychowalibyście... A jesli nie poślubił jej nawet to byłbyś dla dziecka ojcem i uczestniczył w jego wychowaniu i łożył na jego utrzymanie. Ale tak naprawde uciekając udowadniasz też ze kochasz tylko siebie. Ja w imieniu normalnych przedstawicieli płci męskiej plwam na ciebie namiastko mężczyzny.

Gość wielka mądra głowa
Hehe a co , ona cię zgwałciła? Bo jak się z nia gziłeś , to tak samo jesteś odpowiedzialny za "bachora" i tak samo jest twoja wina jak i jej. Zobaczysz , złoży sprawę do sądu i będziesz musiał płacić alimenty. Na takich ptaszków są metody , nie bój się

Gość ping pong
słuchajcie a może rzeczywiście dziwczyna perfidnie sobie dziecko zrobiła - od razu pisze że jestem samotna matka a nie facetem co to laske zostawil i chce kube bronic- znam sama panne co jak wypila zaduzo to jeczala ze sobie dziecko zrobila (dzieckio mialo juz jakis rok) żeby kolesia złap[ać a potem i tak przestala go kochac i na co jej to było... po tej wypowidzi o mało z krzesła nie spadłam!! Ale może być tak że i tu panna tak zrobila , szkoda tylko że wypowidzi kuby troche sa na graniocy prymitywizmu! ale nie osądzajmy tak łatwo w życiu bywaja rózne sytuacje trudne do wystawiani jednej oceny!

Gość wielka mądra głowa
oczywiście , że jest to możliwe , ale jak się z kimś sypia , to trzeba tak czy tak się liczyć z możliwością , że będzie z tego dziecko - ŻADNA metoda nie jest niezawodna; i w takim przypadku obydwoje rodzice sąodpowiedzialni za powstanie dziecka . Jak nie chciał mieć dziecka , trzeba się było nie bzykać

Gość ping pong
ale tak na marginesie jak czytam wypowiedzi pana kuby to mam wrazenie ze to jeden koles ktorego mozna rzec znam (przez neta), pogadac sobie z nim czasami lubie ale zawsze współczułam kobiecie z którą był słysząc jego poglądy na życie....

Gość ping pong
to juz lekka przesada, są ludzie którzy uprawiaja sex a niechą mnieć dzieci! inna sprawa jak wpadną oboje niechcący, wtedy owszem odpowiedzialność powinni ponieść oboje. jesli w tym wypadku panna z premedytacja wpadła to i tak kuba powinnien ponieść odpowiedzialność (cóż chyba widział z kim sypia)

Gość wielka mądra głowa
No o tym mówię. Oczywiście że ludzie się bzykają , ale wcale nie z chęci posiadania dzieci , nigdzie nie napisałam , że seks służy tylko do reprodukcji. Tylko że trzeba się liczyć z możliwością , że dziecko jednak powstanie. I odpowiedzialność się ponosi , czy ktoś chce , czy nie. Alimenty się płaci

O czym tu mowic, jak nie ma o czym gadac. Kuba, ja inaczej powiem. Jedz, ustaw sie, zarob kupe kasy, zapomnij o swojej dziewczynie, zapomnij o dziecku, ktore jest wlasnie w drodze (ty i twoje dziecko jestescie na tym samym etapie, oboje zaczynacie nowe zycie ;) ), tego Ci zycze. Ale pamietaj, zlo wraca i to nawet nie wiesz z jaka sila, ale ty nie mysl o tym, to przeciez zbedne zasmiecanie sobie umyslu (wiesz co to jest? ). Mam tylko nadzieje, ze kiedys nie zjedza cie wyrzuty sumienia (masz cos takiego? ), ze kiedys nie zaplaczesz nad swoim losem, a los umie sie upominac o swoje.................pozdrawiam, good luck

Gość ojaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja musze powiedzieć - nienawidzę kobiet które specjalnie naciągaja faceta a brzuch. Specjalnie z premedytacją go okłamują ze się zabezpieczyły a tak na serio to chcą wpaść, zajść w ciażę i zaciągnąć kolesia przed ołtarz:O NIENAWIDZE TAKICH KOBIET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PS> sama jestem kobietą i nigdy nie zrobiłabym czegoś takiego, takie coś jest poniżej godności kobiety aby używać dziecka jako przedmiotu mającego pomóc jej w złapaniu meża:O

Gość agam73
Jebak teoretyk z tego naszego Kuby co ma IQ 0,30. Miał wypierdalać do Anglii a siedzi na babskim forum i jebie kozę.

Gość dupalas
tu chuju zajebany nie jesteś odpowiedzialny, typowy gnojas, klotz ci na klate

Gość Chudy
Naczyta się taki "Brava" czy innego "Popcornu" i potem to robi bezmyślnie z koleżankami. W sumie dziewczyny nie powinnyście mieć do Kuby30 pretensji. Tak został wychowany i takich jak on BĘDZIE PRZYBYWAĆ !

Gość smileyface2
Kuba, daj znac kiedy bedziesz w Anglii, bo nie moge sie doczekac!!!

Gość o ja...
a ja ze swoim chłopakiem też wpadliśmy..i jakoś nigdy mi nie powiedział że go na dziecko chce złapać..zanim wzieliśmy ślub długo sie wahałam czy aby napewno to jest dobry pomysł..ale on mnie przekonał że chce być ze mną..i z Dzidziusiem..tak wiec nie zawsze dziewczyna która zachodzi w nieplanowaną ciaże od razu chce złapać faceta..zwłaszcza jak może podejrzewać że to taki kutas jak ten KUBA30..żygać mi sie chce jak słysze samo to imię..normalnie bllleeee....