Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelina_18

tusze i ogólnie kosmetyki z allegro-oryginalne??

Polecane posty

Gość Marcelina_18

zastanawiam sie czy te tusze, fluidy i pudry sa oryginalne.Moze kupywałyscie kosmetyki z allegro...powiedcie prosze czy waszym zdaniem sa to podróby

Gość nie kupuj
kupilam tusze diora, w oryginalnym opakowaniu nieoryginalna maz,ktora nawet nie pokrywala rzes...

Gość Marcelina_18
ehhh...szkoda...ja chciałam sobie kupic te dwufazowe-rzesy XXL(maybelline)miałam oryginalny i byłam z niego zadowolona

Gość nie kupuj
nie daj sie nabrac,ja dalam i to bez sensu.

nie da się napisać ogólnie, czy są oryginalne, bo niektóre są, a niektóre nie. na pewno tusze Diora czy Lancome za 16 zł nie są oryginalne. Maybelline już mogą być.

Gość Bergamotka__79
kupiłam max faktor i jestem bardzo zadowolona a z fluidu rewlona to juz chyba nigdy nie zrezygnuje :) akutar moje kosmetyki kupowane na allegro były oryginalne, a kolor fluidu który sobie dobrałam (jak sie pózniej dowiedziałam) nie jest dostepny jak narazie w Polsce

Gość calaaajaaaa
kupilam tusz lancome za 49zl-masakra,opakowanie oryginalne,ale to co w srodku to nawet kolo tych najtanszych nie lezalo!!! nawet troszke nie dalo sie tym pomalowac,wyschniety koszmarrrr...ale kupilam tez loreala-longitude,za 24zl(+6),w sklepie kosztuje 40 i byl jak najbardziej ok:):) uwazam,ze te z gornej polki to podroby tureckie(to samo co perfumy na allegro),a loreal,maybeline,czy max factor jest ok:):) trzeba tez patrzec na komentarze i ile sprzedajacy ma do sprzedania sztuk kosmetyku...ja mam sprawdzona babke z wroclawia,wiec sie nie obawiam...pozdrwiam

Gość pytanko do calaaaaja
A u którego sprzedawcy kupiłaś ten tusz?

Gość Asiulka555