Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +***+

Dlaczego jaroslaw Kaczynski , nie ma zony??

Polecane posty

Gość merioza
Bo jest kawalerem:P

Gość barbara78
moze jest gejem???? i ukrywa to????

Gość bo ma kota
dosłownie i w przenośni ;)

Gość zakrzywiona
a kto by go chcial?????!!!!

Gość co nie zmienia faktu
a bo to kzady musi miec zone?:

Gość bo ma kota
pozatym jego rodzice mają zaciasne mieszkanie............. żona by się nie zmieściła........... fajnie nie................. rząfzi nami facet, który mieszka z mamusią przez całe życie......... chmmm a może to mamusia nami rządzi....

Gość bardzo ciekawy temat........
na bank jest gejem i dlatego Leszek nie pozwala żeby geje się publicznie pokazywali wtedy Jaruś był by na przedzie:p

Gość bo ma kota
a mnie ciekawi czy się dokłada do rachunków i czy mu mama bieliznę pierze.......... ;) jak myślicie?

Gość dobermannnnn
Odwalcie sie od J. Kaczynskiego to nie jego wina 😡

Gość barbara78
bardzo ciekawy temat dobrze pisze i ma racje!!!!

Gość bo ma kota
jago czy nie jago, to nie zmienia faktu, że całym państwem rządzi człowiek, który nawet od rodziców się nie potrafił wyprowadzić........... chyba najpierw powinno się pokazać, że świetnie umie się radzić sobie we własnym życiu............... a potem zabierać się za doradzanie innym, a nie odwrotnie...........

Gość barbara78
wczołguję się do kotłów z zupą u hare krisznowców i rozwiązuję tam krzyżówki astronomiczne, lekko popierdując :classic_cool:

Gość kawalerów jest jak mrówków
i ja też jestem kawalerem , będę bronił Jarka ponieważ domyślam się że jego rzadna kobieta nie chciała i mnie też rzadna kobieta nie chciała z powodu takiego, że my mikrusy jesteśmy a kobiety dzisiaj mają bardzo duże wymagania , czyli facet musi mieć wzrost odpowiedni i przyrodzenie i wtedy może mieć szansę u kobiety, kobieta zawsze wie co jest dla niej najlepsze i zwykle wybiera rozwodnika przystojnego z dwojgiem dzieci i tu widzi szansę ponownej miłości dla siebie a mikrusów samotnych i samodzielnych to kobiety unikają szerokim łukiem.

Gość bardzo ciekawy temat........
basia :)😘dzięki za poparcie:) kawalerów jest jak mrówków......chłopie nie długość przyrodzenia ale technika .........się liczy:) JARUŚŚŚŚŚŚŚŚ GEJ......... LESIUUUUUUUU PREZYDENT.....no comment:)

Gość ciulik
kawalerów jest jak mrówków >>>> z tym wzrostem to masz racje , raz zacząłem przegladać serwis gdzie podowało sie szukany wzrost , panienki nawet jak miały 160 to szukały od 191 i więcej , niektóre "tylko" od 185 , a ja mam 184 :D , przez jeden centymetr jestem juz wybrakowany - przegrałem życie :D , tylko kurfa ja już mam dziewczyne , co ona we mnie widzi , jak sie dowie ile mam wzrostu to mnie rzuci :( , dziewczyny to teraz maja wymagania :O , jakbym był Indianinem to kupiłbym sobie squaw ze skóre bizona :P dziewczynki , pamietajcie czasy pasów cnoty jeszcze wrócą , teraz mamy dobry rząd :)

Gość kawalerów jest jak mrówków
A ja myślę że już nie ma wolnych kobiet w wieku 40 lat o wzroście 160 cm , nawet jeżeli jakaś kobieta się zapomniała to i tak woli spoglądać na 2-metrowców , jeszcze liczę na to że rosjanki mogą być wolne..

Gość Wąchacz Ponury
..A ja myślę że o tej porze Jarosław śpi snem niedźwiedzia jak to przystało na głowę partii

ponieważ jeden Kaczyński już znalazł żonę... a co za dużo to niezdrowo :P

Gość kalina21
Jrosław Kaczyński to człowiek majętny, więc gdyby bardzo chciał zapewne znalazłby sobie żonę i to nie jakąś kopię Kaczyńskiej, ale sexbombę, są jeszcze na tym świecie kobiety, które lecą na kasę. Ja podziwiam ludzi, którzy żyją w samotności i nie boją się o tym mówić. Skoro Kaczyński nie ma żony, nie ma dzieci, widać, że taki wybrał sobie los, a to czy jest szczęśliwy, czy nie pozostawmy jemu samemu.

Gość kraszan
bo to sfrustrowany paranoiczny schizol jest i wyładowuje się na Polsce. Jakby miał żonę byłby większy spokój i nie gryzłby mebli i innych polaków. Porządek i Spokój byłby. A nie Nasze prawo i Nasza sprawiedliwość. Ludzieeeee, szukajmy żony dla Jarka, to dla dobra Polski jest !!! Napiszmy gdzieś petycję...

Gość gsdhvzsdjkhvnsjkvgf
a moze woli wolne zwiazki ..... naprzyklad panienki za kase...... poprostu chlopak sie jeszcze nie wybawil

Gość bo ma procesy gnilne
w paszczy:O