Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuśka

Ile macie par butów?

Polecane posty

Gość niuśka

Ja mam 7 i moja rodzina rwierdzi ,że jestem bardzo rozrzutna.:O

Gość niuśka
Ale to wszystkich , na wszystkie pory roku?

Gość fighterka
6 razem z wyjściowymi

Gość z japonkami pod prysznic
i kierpcami podomowymi będzie 5.poza tym glany na każdą okazję,sandały-apostołki. i buty do chodzenia po górach.

Gość niuśka
Czyli mieszczę się w normie :)

autorko topiku - dobre, dobre - ja na dzień dzisiejszy mam 2 pary zimowych, 3 pary jesienno wiosennych, 1 sportowe, 2 pary kapci, 3 pary letnich sandałków, co razem daje jedenaście par butów i jest to raczej niezbędne minimum a ciekawe, co twoja rodzina powiedziałaby o mojej mamie, która jest miłośniczką butów i łącznie ma około 300 par, letnich i zimowych ma jedną oddzielną szafę wyłącznie na buty...

Gość niuśka
A co Twoja mama robi z tymi butami? Chciałabym mieć tyle , ahhhhhhhhh.

nosi - każdego dnia stara się zakładać inną parę, a teraz w karnawale szaleje w balowych pantoflach i żeby było śmieszniej, tej zimy kupiła jeszcze 2 pary nowych

Ja mam bardzo duzo. Snadałków 3 albo 4 pary, 2 pary japonek, 2 pary martensów, kozaki, lakierki, 4 pary czarnych półbutów, brązowe szpile, bezowe i brazowe czułenka, tenisówki adidasy. Jeszcze do tego w pracy mam klapki, pantofle i kalpki na basen. czy te buty które mam do roboty na działce tez mam liczyc?? jesli tak to + 2 pary. I wcale nie jestem pewna ze to wszystko .... Jedak wyglada na to że mój maz ma rację, jestem walnięta, bo ciągle mi mało :)

Gość ale sie nażarłam
juleczka --> ja gdybym nie wyrzucala butów co sezon, dwa tez bym miala 300 par. Tylko wiesz.. w starych fasonach, śmierdzących tandetnych butach to tak jakos zle bym sie czula :O mam 4 pary zimowych, na lato i wiosne musze kupic nowe

2 pary adidaskow, 1 zamszaki, 1 glany, 1 japonki, 1 sandalki, 1 czuby, 1 sandałki na obcasie czyli w sumie 8 par, nie liczac jakis kapci czy cos, uwazam to za wiele par :)

ale moja mama kupuje tylko firmowe buty i ma tyle par, że nie nosi jednej na okrąglo - jak ma się 60 zimowych par, to każdą założy na jedną zimę tylko kilka razy to takie jej hobby - kolekcjonowanie butów

Gość mam...............
3 pary zimowych,6 par jesienno-wiosennych,adidaski,na lato klapki 3 pary(ale napewno przed latem jeszcze coś kupie bo jak wiadomo butów nigdy za wiele:) ) 4 lub 5 par butów tzw.wyjsciowych:< ktore miałam na sobie tylko raz i to by bylo chyba tyle.Wcale nie uwazam ze jest tego duzo bo jak juz powiedziałam butow nigdy za wiele :) pozdrawiam

Gość musze policzyc
3 pary zimowe: 1 na szpilce bezowe, 1 terenowe, 1 do dzinsow jesienne- wiosenne- 2 pary adidasow, 1 polbuty na malukiej szpileczce, 1 pantofle czarne eleganckie, letnie: 1 para sandalek, 1 klapki skorzane, 1 japonki, 1 adidasy bez piety, 1 skorzane sandaly na korku 2 pary kapci no, ale systematycznie wywalam, bo nie mam za wiele miejsca z acji mojego hobby --- zbieram torebki :)

Gość oj juleczka
Coś zmyślasz.To jaką duż Twoja mama ma szafę ,że mieści tam 300 par butów?

Gość ja mam bardzo duuuuuzo
bo buty uwielbiam :D ale mam tez jedne zle przyzwyczajenie... nigdy nie oddaje butow do szewca... tylko jak juz jest cos z nimi nie tak to wyrzucam na smietnik :O albo tez jak juz staja sie niemodne to tez je najczesciej oddaje...

W sumie:letnie zimowe, jesienne, sportowe, wyjściowe itp to będzie około 30 par.

Gość pimpolka.
Widzę ,że tu same Imeldy Marcos :D!

Gość monia*
ja mam ponad 20 tak mi sie wydaje

zimowe kozaczki, 4 pary adidasków (uwielbiam je) no i jakies tam szpile w ktorych bylam jeden raz w życiu gdzies tam i sie malo nie zabilam:D

Gość pliszkaka
Ja mam bardzo dużo butów, ale więksdzości nie noszę, bo są TRAGICZNIE niewygodne :(:(:( I to jest mój problem.....