bonduelle_ola 0 Napisano Styczeń 29, 2006 Potrzebuje porady!! a mianowicie napiszcie mi czy znacie jakąś miłą Panią doktor w Łodzi(najlepiej śródmieście)która jest sympatyczna i ma dobre podejście do pacjentek.To moja pierwsza w życiu wizyta mam 18 lat.POZDRAWIAM I Z GÓRY DZIĘKUJE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nigdzie nie wstaję Napisano Styczeń 29, 2006 Dziewczyno, a ja chciałabym trafić 6 w totka - prawdopodobieństwo podobne :O Chcesz miłą czy dobrą? Bo z doświadczenia wiem, że w Łodzi to się raczej wyklucza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja.21 Napisano Styczeń 29, 2006 ja znam jedna mila jak chcesz to moge ci wyslac namiary do niej na maila. tylko ze prywatnie przyjmuje, dosc drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ***dzida*** Napisano Styczeń 29, 2006 ja polecam gabinety Salve.ulica Struga. Pani Lidia Walczak.bardzo mila.jezeli sie jeszcze uczysz wez legitymacje to bedziesz miala w ramach NFZ i nie bedziesz placila,jak nie masz to wez ksiazeczke ubezpieczeniowa.oto numer 0426335661 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska................ Napisano Styczeń 29, 2006 a co sądzicie o dr Amico?? przyjmuje na ul. Nawrot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonduelle_ola 0 Napisano Styczeń 29, 2006 Dzięki ***dzida***za nr telefonu.Zadzwonię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupup Napisano Styczeń 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uppupppuppupu Napisano Styczeń 30, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach