KochamElcie=) 17 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: No bo to takie przeżycie normalnego człowieka pewnie nic specjalnego dla praawiczka, ktory robi to z zakochana dziewczyna, i jeszcze jest piekna i jest ta pierwsza to pewnie cos wspanialego z koorwa albo tak z doopy to pewnie nic specjalnego ale z milosci to musi byc super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: ja mam nawet calkiem niezle miesnie i jestem wysportowany Nie 1 i nie ostatni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Walczę z schizolami napisał: Pokaże ci jak to się robi xD No to pokaż. Czekamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Nie 1 i nie ostatni no wiem, ale to jeszcze nie to, bo nadal jestem lekki anemik, moze za rok albo dwa bede umiesniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, libedovsy napisał: za duzo chyba z lezakiem gadalas Tak se jakichś keksów albo puchaczy wyobrażam że trują ciągle i nudzą dlatego że mają małe kuty i Grażyny słabo też w obciag wiec sobie wynagradzają przyprdalaniem do mnie tak Edytowano 1 godzinę temu przez WhySuchSzlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 222 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KochamElcie=) napisał: no moze bez gumy pewnie duzo fajniej xD To wiadomo. Jak można w gumie swojemu facetowi? Ja bym jej dał po wszystkim 50 zł i powiedział, dobra robota dolores, reszty nie trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 17 Napisano 1 godzinę temu ale knurem nie jestem na szczescie, nie mam becola wszedzie chodze na piechote, bo jestem przegrywem bez prawa jazdy xD a na autobusy czy taxi nie mam kasy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: To wiadomo. Jak można w gumie swojemu facetowi? Ja bym jej dał po wszystkim 50 zł i powiedział, dobra robota dolores, reszty nie trzeba. no nie wiem moze facet ma brudnego siusiaka i sie nie myje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu Oblechy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WhySuchSzlora napisał: Tak se jakichś keksów albo puchaczy wyobrażam że trują ciągle i nudzą dlatego że mają małe kuty i Grażyny słabo też wiec sobie wynagradzają przyprdalaniem do mnie tak przyciagasz zbokow musisz miec cos w sobie podobnie jak elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Oblechy tak ja jestem oblesny, to racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 222 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, libedovsy napisał: ty tez jestes gejem ze go tak podpytujesz ? Normalna rozmowa dwóch samców. Nie widzę powiązania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu Nudni jak kupa są chlopi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 222 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe, czy mam większego niż tata. Musiałbym zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovsy 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Normalna rozmowa dwóch samców. Nie widzę powiązania nie spotkalem sie zeby dwoch chlopow pytalo sie jakiego maja siurka ale ja nie znam zadnego geja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 17 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJaja napisał: Nudni jak kupa są chlopi baby tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 17 Napisano 1 godzinę temu Ja powinienem isc spac, a jutro z rana na basen wypoczety ale jutro ide do eko sklepu po paste do zebow i mydelko z aloesem, a potem do swiatyni na curry i ide na basen xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: baby tez Kobiety tyle nie rozmawiają o seksie. Praktycznie w ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 130 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ciekawe, czy mam większego niż tata. Musiałbym zapytać. co ty z tym rozmiarem?? rozmiar uja ma znaczenie tylko w waszych głowach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcie=) napisał: Ja powinienem isc spac, a jutro z rana na basen wypoczety ale jutro ide do eko sklepu po paste do zebow i mydelko z aloesem, a potem do swiatyni na curry i ide na basen xD Ty to masz dzień świra codziennie. Ja w sumie też xD ale korzystam póki mogę bo potem życie poswiece pracy w całości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu Jak lysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 222 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, libedovsy napisał: nie spotkalem sie zeby dwoch chlopow pytalo sie jakiego maja siurka ale ja nie znam zadnego geja To, że ty nie spotkałeś, to wiesz. Już w średniowieczu szlachcice porównywali sobie kielby. Wystawiłbym filmiki, ale są ograniczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 17 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Kobiety tyle nie rozmawiają o seksie. Praktycznie w ogóle no moze nie, ale tutaj sie czesto chwalily jak to sie ruuchaja z facetami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 222 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: co ty z tym rozmiarem?? rozmiar uja ma znaczenie tylko w waszych głowach Dla nas to sprawa honoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie=) 17 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJaja napisał: Ty to masz dzień świra codziennie. Ja w sumie też xD ale korzystam póki mogę bo potem życie poswiece pracy w całości a ja graniu w gierki, niedlugo lece do Polski to bede gral w Diablo 2 z kolegami z innego forum xD oni juz graja, a ja jeszcze musze zainstalowac, ale obiecalem, ze jak do Polski przylece to pogramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: co ty z tym rozmiarem?? rozmiar uja ma znaczenie tylko w waszych głowach rozpychal cie kiedys siłacz abuzywnie wielkim chwujem bo chyba chcialas tak a teraz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 222 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Faktycznie temat zrobił się trochę dziwny. Ale to wywalone jaja zaczęła Edytowano 1 godzinę temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 457 Napisano 1 godzinę temu 51 minut temu, Zero cukru napisał: Otóż jesteś w błędzie. Znam wartość swoich klejnotów. Zebrałem też informacje dotyczące długości członków facetów z kafe i nie ma takiej możliwości, żeby mnie coś zaskoczyło. Jestem top 3 w rankingu. A byś się zdziwił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dla nas to sprawa honoru. A my mamy wyebane na wasze śmieszne kiełbasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 4 Napisano 1 godzinę temu sie pozmienialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach