Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noredol

NOREDOL - żel likwidujący zaczerwienienia

Polecane posty

Gość noredol

czy zna ktoś? i jakie opinie?

Gość noredol
to chociaż wejdźcie na stronę www.noredol.pl i powiedzcie co o tym wszystkim myslec?

Gość za drogo
ponad 40 zł z kilka g tego żelu wydaje mie sie trocha za drogo. Ale próbuj jeżeli ma pomóc to super. :)

Gość niebieskookaa22
ja bym spróbowała... ponoc tonący chwyta sie..... ;) :P

Gość no red ol
a co tam, spróbuję. Może nie zbankrutuję przez te 4 dychy.. A jeśli okaże sie że to cudo działa - ogłoszę wszystkim rumianym triumf nad buraczkiem

podejrzana firma :) podają adres w USA, ale w Polsce jest zarejestrowana sp. z o.o. - nie podają jej adresu, a telefon tylko komórkowy. jak dla mnie, to podważa wiarygodność dystrybutora, a nawet całej firmy. po drugie, substancja czynna w tym żelu - ten cyklohexanodiol - google nie zna takiej nazwy ;) zna tylko cyclohexanol - mam nadzieję, że ten żel nie ma nic z nim wspólnego, bo to substancja drażniąca drogi oddechowe i skórę. po trzecie, nie podają dokładnego składu tego żelu. po czwarte, nie wiadomo, czy to jest dopuszczone do obrotu w Polsce, czy ma jakieś certyfikaty itp. wolałabym kupić za tę cenę coś znanego i sprawdzonego niż eksperymentować na własnej twarzy.

Gość niebieskookaa222
hmmm... ty to masz trzeźwą głowę!! masz dużo racji p.s. do autorki, to może Diroseal(Avene) czy Ruboril(Apteka) lub Krem+vit.K(dr IrenaEris) pozdrawiam 🖐️

Gość niebieskookaa222
p.s. ktoś zahasłował moje"niebieskookaa22" :o 😠

Gość to ja noredol
macie racje co do tej "krzakowatości" firmy.. zapytam dermatologa co o tym specyfiku myśli

Gość Alex26
Bardzo skuteczny, może i cena odstrasza ale spróbowac warto. Osoby którym poleciłam są zadowolone nie odczuwają dyskomfortu związanego z zmianami skórnymi. polecam www.vitanea.pl

Gość tak się robi kasę
Twórcą preparatu noredol jest nasz rodak Piotr Chomczyński. Firma jest zarejestrowana w U.S.A. bo wyemigrował on tam dawno. Jeśli chodzi o wysoką cenę ? Cóż za każdy towar bierze się najwięcej ile się da. W tym przypadku głupich ludzi widać nie brakuje. dodam jeszcze że Pan Piotr należy już do grona milionerów. Jak wiadać na głupich siksach można nieźle zarobić.

Gość aska.99
hm.. wlasciwie to przeszukuje info o tym zelu i zastanawia mnie czy on moze likwidowac badz zmniejszac staly rumien, napadowe zaczerwienienie twarzy.. etc. co o tym myslicie?

Gość madzia16
daj znac jak pomoze ... jak tak to i ja moze sie skusze:P

hej! Sprobowalam tego zelu, bo namowila mnie kumpela. Mam tradzik i uzywam tego od dwoch miesiecy. Co prawda tradzik zupelnie nie zniknal, bo nie ma na to lekarstwa, ale poprawe bylo widac juz po tygodniu. Jak dla mnie to rewelacja. Fakt, ze nie jest tani, ale uzywa sie go w mikroskopijnych ilosciach. Poza tym warto go kupic, bo przynajmniej widze efekty, a probowalam juz nie jednego specyfiku. Osobiscie goraco polecam.

Gość odsiwezam
odswiezam

Gość peausatinee
czy ktoś jeszcze zdążył wypróbować ten specyfik? zamierzam go wkrótce zakupić, wtedy dodam własną relację...

Gość małgorzta
Trochę wiedzy by się wam przydało o prof. Chomczyńskim- to człowiek który dorobił się i owszem milionów dolarów, ale na badaniach DNA , które w nauce swiatowej są najczęściej wykorzystywane. Brak słów na niewiedze krytykujących.

Gość Kryspina
Ja napisałam maila do firmy i przysłali mi inf. o składzie specyfiku. Pokazałam to mojej lekarz dermatolog i ona nie powiedziała ,żeby coś tam było w tym specyfiku szkodliwego, ale też nie umiała mi powiedzieć o jego skuteczności, bo nikomu jeszcze tego nie polecała. Nie wiedziała,że takie coś istnieje.Do tej pory używałam Rozex żel ,ale czasami jest lepiej z moją buzią czasami gorzej i muszę brać tabletki metronidazol. Chyba zdecyduję się kupić Noredol i zobaczę jego skuteczność. Trzeba go sprawdzić na samym sobie.

Gość asdfe
uzywalem roznych rzeczy dalacinu, zinerytu i innych bajerow ale tylko noredol + zel do twarzy z serii sebium biodermy dalo zajebisty efektk. drogie ale skuteczne polecam

Gość janko_muzykant
czy ten lek wciąż mozna dostać w aptekach???? ostatnio pytałem o niego w mojej miejscowości i farmaceutka powiedziała mi ze podobno go juz nie produkują!! jak to jest...? moze ma ktos jakies informacje na ten temat?

Gość kikusia18
ten żel jest rewelacyjny smaruje nim pare dni i juz widac skutki mniej krust i nie sa takie czerwone polecam wam go dziewczyny jesli macie ten sam problem:)

Gość teraz piękna
Pierwszy raz Noredol zamówiłam przed 2009rokiem. Po pierwszym użyciu z twarzy wszystko zniknęło. W domu miałam remont i lek gdzieś się zapodział.w 2014 r trądzik wylazł ze zdwojoną siłą Twarz mocno czerwona i pełno kraos ropnych. Poszłam do dermatologa i zapisał mi antybiotyk tetrarlysal i metranidozal żel na twarz. Twarz trochę się uspokoiła ale w krótkich odstępach czasu były nawroty. Lekarka nie chciała powtórnie przepisać antybiotyku tylko zapisywała mi naście na twarz czasami robione na zamówienie a czasami gotowe. Przy każdej wizycie zamieniała mi leki a byłam u niej około raz na m-c do obecnego roku. W domu mam całą aptekę leków łącznie z soolantrą na czele i Photoderm AR 50+oba leki bardzo drogie z uwagi na ich ilość. Wyobraźcie sobie że robiąc porządki ze zdjęciami znalazłam w jednym z nich noredol który zaginął mi przed 2009 rokiem ponieważ miał gwarancję do 01.2009r. Nie zastanawiając się długo posmarowałam cieniutko nos (bo tworzył się tam wielki pypeć taki jak w bajkach mają baby jagi) brodę trochę policzka i miedzy brwiami. Smarowałam tym przeterminowanym żelem 3 dni. Pypeć prawie zniknął a reszta nie jest już tak mocno czerwona i wyblakły pajączki. Teraz jak patrzę w lustro to nareszcie odnajduję swoją twarz . Lek NOREDOL chociaż przeterminowany zadziałał. Właśnie parę dni temu złożyłam zamówienie przez internet na emaila. Potwierdzę zamówienie telefonicznie i będzie ok. Dla mnie nie ma znaczenia kto go sprzedaje i ile na tym zarobi. Dla mnie ważne jest to że ten lek leczy i na pełne efekty będę musiała poczekać. Ale nie 10lat jak do tej pory. Lekarze którzy mają wątpliwości niech spróbują Noredolu i nie zapisują leków bardzo drogich które tylko " udają że leczą" a tylko łagodzą i to często ze złym skutkiem.