Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaroza

Beznadziejny znak KOZIOROŻEC!!!

Polecane posty

Gość kozaroza

Czy to prawda, że urodzeni pod tym znakiem są melancholijni, płaczliwi i w ogóle beznadziejni?? napiszczie coś o sobie z ciekawości Was poznam

Popieram!!! Mam do czynienia z koziorożcami na codzień i zgadzam się na maksa!

Gość w wydaniu meskim
to dopiero problem,zycie z takim facetem to istny horror...szkoda gadac:o

Gość lalllka
gowno prawda pryznjmniejw moim wypadku:P ja jestem skryta dosc choc przy znajomyhc sie rozkrecam:P wesola,chlodna,interesuja sie sztuka i magią:P moze i dlatego ze jestem z 22 .12 to tak pomiedzy strzlecme a koziorozcem.choc znam takie niedostene ,wrednwe koziorozce...

Bez przesady:) Ja jestem koziorożcem- panią koziorożec i chyba nie jestem taka zła ;) Ponoć dusza towarzyska ze mnie jest i fakt moją zaletą jest optymizn,otwartość i to, że się często usmiecham, natomiast do moich wad zaliczam to, że niestety jestem obrazalska i tutaj z ręką na sercu się do tego przyznaje:D Walczę z tym i teraz ponoć się mniej obrazam - to są słowa mojej kochanej połóweczki;) Co do płaczliwości to jakoś nad wyraz płaczliwa nie jestem, melancholijna czasem- też w normie, mój męzczyzna uważa ze jestem bardzo uczuciowa i taka przylepa hehehe :) pozdrowionka

A ja mam spod koziorożca mam: siostrę, tatę, chrzestną i jej męża. I z żadnym z nich nigdy nie mogłam się dogadać.

Koziorozce melancholijne i placzliwe? We wszystkich horoskopach pisza, ze raczej zimne, praktyczne i ambitne. A ja jestem koziorozcem i jestem optymistka z duzym poczuciem humoru. I nikt nigdy nie widzial, zebym plakala (no, nieliczni...).

Jestem z koziorożcem...to chyba najtrudniejszy znak..uparty, ambitny, introwertyczny i niestety czasem nudny, mało spontaniczny

Gość ja tez tak mam
moj ojciec jest koziorozcem najgorszy znak z jakim miałam do czynienia,co potwierdzaja moje dalsze znajomosci z ludzmi spod tego znaku.jeden z moich facetow był kozirozcem,długo nie pobyl;ismy razem,teraz jak opznaje faceta to pytam go o znak zodiaku-ze niby z ciekawosci,albo biore jakis pirwszy lepszy horoskop i pytam jaki ma znak to mu przeczytam co napisali :) jak koles jest koziorozcem-odpada na starcie straszny znak

heheh to prawda co w tym linku podalas.jestem ambitna ale tez leniwa. czesto sie obrazam za byle coo a jak mnie ktos srogo wrqrwi to oge sie poryczec.:P

Gość arana
"ja też tak mam" a ty spod jakiego jestes znaku ????

Gość kozaroza
no to miałam rację...ale naprawdę jest aż tak żle!!!! To aż tak jesteśmy straszne...o rany chyba się zabiję Właściwie to miałam na myśli; wrażliwość płaczliwość a czy wy lubicie coś zaczynać i nigdy nie kończyć i znowu i znowu i kolejne ...

Gość jakaś taka bylejaka
Masz rację ten znak jest beznadziejny. Sama jestem koziorożcem i stwierdzam,że życie mam cały czas pod górkę,nie potrafię wyluzować,ciągle sobie stawiam wyzwania,wiecznie jestem z siebie niezadowolona,ciągle mam coś do zrobienia i nie rozumiem tych,którzy chcą odpoczywać.Ciągle jeszcze czegoś nie wiem i muszę się douczać,doiformowywać.Więcej wiedzieć,lepiej robić-to moje motto przez całe życie.Jestem za poważna i wymagająca.Sama ze soba często nie wytrzymuję,więc jak wytrzymują inni?

Gość gacia
Mój mąż jest koziorożce. W zasadzie to fajny z niego facet, ale czasami bardzo marudny i chciałby zeby się nim zajmować jak dzieckiem, a mnie to wkurza.

Gość ja tez tak mam
ryby

Gość ojranyrany
taa, najgorszy, bo najbardzije zadufany w sobie, złośliwy i uparty i wszystkowiedzący :P ale ja tam siebie lubię, wolę być koziorożcem niż ciepłą kluchą panną czy popieprzonym lwem :o a do tej, co pisała o ojcu-koziorożcu, cóż, tutaj nie jest kwestia znakku, bo ja to samo moge powiedziec o raku :P jak dla mnie to najbardzije beznadziejny facet w zodiaku, potem za nim tuż, tuż, depcze mu po piętach panna :P a poza tym, chcesz poczyutac co koziorożce piszą o sobie? cóż, wyszukiwarka nie jest zbyt skomplikowana :P ale co tam, pomogę :P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3143562

Gość inna kózka
a ja często czytałam w opisach tego znaku cechy: -pracowity- nie może żyć bez pracy -uparty- i to jak koza :) -konsekwentny- dąży do celu -indywidualista i szczerze powiem, że coś w tym jest.............. popłakać też sobie lubię............ a melancholia to ostatnia cech jaką można by mi przypisać................ w życiu natomiast, najwięcej kłopotów sprawia to, że jestem strrrrrrrrasznie uparta!

Gość ona kozio tez
jestem koziorozcem, tez obrazalska ze mnie baba, ale w gruncie fajna, oczywiscie tylko dla wybranych :-), no i jestem z koziorozcem, on sie nie obraza, ale wrr... tak jest zadufany w sobie ze szok, uwaza sie za najlepszego czlowieka na swiecie i co zrobisz pozdrawiam wszystkie koziorozce :-)

Gość ja tam lubie
koziorożce. Podobnie jak i pozostałe znaki zodiaku :D

Gość zapalniczka
Ja tez mam męża koziorożca ,ale czasami tak mnie w kurza,ze bym go rozniosła.Zawsze chce mieć rację,wszystko wie najlepiej,i to skrywanie uczuć,ale idzie z nim żyć.

Gość kozaroza
zapalniczko to on chyba z innej dekady bo ja to aż taka nie jestem wręcz przeciwnie...mówię chyba zbyt często o uczuciach a i uparta nie tak bardzo jestem