Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaroza

Beznadziejny znak KOZIOROŻEC!!!

Polecane posty

Gość monikkkkaa
ja tez jestem koziorozcem i nie uwazam ze ze jest to najgorszy zank ,kazdy ma jakies cechy dobre i złe niech ten kto załozył ten topic powie jaki ma znak i jakie checy ma ten znak

hejka:) Ja tez jestem koziorożcem , urodziłam sie 1 stycznia...Zeby tego było mało , mój tata 31.12 a moja mamusia 2 stycznia. mamy urodziny 3 dni pod rząd i to jeszcze w takim charakterystycznym okresie... No , ale ja nie o tym chciałam...Jesli chodzi o dogadywanie się to ... bywa z tym bardzo róznie... Chyba większy problem mam z tatą , bo mama jest bardziej uległa i ustępliwa .My natomiast zawsze wiemy najlepiej i jakby "rywalizujemy "ze sobą , eh... Ale jak jest dobrze to jest pięnie na całej lini...kochająca, szczęsliwa rodzinka i atmosfera wrecz sielnakowa:) Jezeli chodzi o mnie... to tak jak juz ktoś napisał, nie potrafie za brdzo wyluzowac, a jezeli juz to robie to za sprawą lenistwa:) jednak cały czas mysle ze musze zrobic to i to , nigdy nie mam czystego konta...Zawsze jest coś do zrobienia........ Moge sie zaliczyc do osób ambitnych, jestem na pewno uparta , wybaczam ale pamiętam i to baaaaaardzo długo ........ Stąpam twardo po ziemi , ale mam skłonności idealistyczne . Cenię sztukę , dobrą muzykę , ksiązkę , film...... Jestem wrazliwa.Ilekroć widze ludzką krzywde, mam łzy w oczach a w sercu ogromne współczucie. Mam skłonności dyktatorskie i czesto uwazam ze ja i tylko ja mam racje:(......."nie dam sobie powiedzieć"... Bardzo czesto mysle o sobie i chyba jestem troche w sobie zadufana;/ EHHHHHHHHHHHH............ Ale ogólnie nie jest źle:)

Gość koziorożyca
Jak typowy kozioł: jestem uparta, złośliwa, skryta, uczuciowa ale nie wylewna, ambitna ale nie waleczna, kłótliwa ale i tchórzliwa. Słowem jestem osobą trudną, dla wybranych. Za to jestem lojalna i wierna. Można mi zaufać.

Gość do orchideaaaa
Hej ja tez jestem z 01 stycznia;) POZDRAWIAM... a jesli chodzi o opinię to uwazam ze jest nieco przesadzona. To napewno nie jest najgorszy znak.... gdzies czytałam ze własnie najlepszy:) Tutaj bardziej chodzi o dopasowanie znaków. Ja np nie lubie lwów Beznadziejny znak LEW!!!

Gość kozaroza
monika..już pisałam, że koziorożec...też dlatego założyłym...nie czytałaś uważnie:) orchidea...cytuję bo to samo mogę powiedzieć o soboiee poza tym stąpaniem twardo: ,,Stąpam twardo po ziemi , ale mam skłonności idealistyczne . Cenię sztukę , dobrą muzykę , ksiązkę , film...... Jestem wrazliwa.Ilekroć widze ludzką krzywde, mam łzy w oczach a w sercu ogromne współczucie,,...wypisz wymaluj...ale jeszcze te dołki:(

Gość kozaroza
jeżeli maaalutka o ten cygański idzie to prawie wszystko się zgadza z wyjątkiem , że dzieci problemy sprawiają i że nie jestem atrakcyjna . jaja bo niemal wszystko.

Gość kozaroza
Myervin...no co Ty gadasz...a co się stało?

Co np. ma oznaczać że ktos nie lubi lwów ? Nie chodzic do zoo i do cyrku. Nie trzeba będzie mieć styczności. :o

Gość kozaroza
Tak to już jest, że potrzebujemy znaków. Ktoś kiedyś powiedział ...podzielił ludzi na dekady ich charaktery i tak to sie toczy, wszystko ze sobą się łączy...słońce, księżyc, zima , wiosna,itd... Są tacy co wierzą, że charakteryzują nas znaki zodiaku i jeśli zawiódł się na lwie to będzie miał uraz...ale do zoo napewno pójdzie:)

{ Są tacy co wierzą, że charakteryzują nas znaki zodiaku } Żyje 40 lat i nie spotkalem dwójki identycznych ludzi.

Gość kozaroza
a co ma piernik do wiatraka...czy Ty zawsze kontre musisz stawiać...nie pierwszy raz się z Tobą szmocz,e...zawsze aby inaczej:(

Gość kozaroza
czasami wątpię w te 40...nie traktuj wszystkiego dosłownie bo zwarjujesz:(

{ co ma piernik do wiatraka. } Podstawą piernika jest mąka. Gdyby nie wiatrak nie było by mąki. { czy Ty zawsze kontre musisz stawiać } Nie zastanawiam się nad tym. Ty masz prawo wierzyc w znaki horoskopu a ja mam prawo poddawać to w wątpliwośc. :o

Gość kozaroza
z tą mąką to się powtarzasz...a prawo masz tylko nie pisz bzdur i zwierzęta w zoo zostaw w spokoju...nikt o nich nie wspomina a Ty zawsze dopasowujesz po swojemu...czy Ty kiedyś przyznasz mi rację

-->kozaroza Ojejej.. a co to jest racja wg Ciebie ? Powtarzam się a co mi tam, na powtarzające sie pytania sa powtarzające się odpowiedzi.

Nigdy nie wierzyłam w asrologię, ale jak przeczytałam tutaj niektóre wypowiedzi koziorożców, to czułam, że to także o mnie . :) Na pewno zaczynam, a nie kończę. Jestem uparta i wszystko wiem najlepiej. :) Szczera, otwarta, ale nie do przesady. Koziorożce mają to do siebie, że dopiero w wielku dojrzałym ujawniają swe najlepsze cechy. Jako nastolatka byłam rzeczywiście bardzo zamknięta w sobie i poważna.

Gość zuzia lalka nieduza
Wiecie co.... przylepianie etykietek ludziom ze są beznadziejni bo są spod takiego czy innego znaku świadczy o głupocie tych co to robią. Ja mam dwie koleżanki, które są rakami i zupełnie róznią sie od siebie. KAZDY gdyby zaczął analizować poszczególne znaki zauważyłby ze ma coś z rybek, wagi. lwa itd. itp... Ludzie wyluzujcie! Jak mozna z góry zakładać CIEBIE NIE POLUBIE BO JESTES SPOD KOZIORZCA...głupota Ps. A tak nawiasem mówiąc jestem spod koziorożca;)

Gość kozaroza
Myrevin...męczysz...powtażam do zoo chodzę i nie o tym na tym topiku...o znakach zodiaku!!! napisać Ci wielkimi literami!!!

Gość kozaroza
Ja również zauważyłam podobieństwo ludzi z pod tych samych znaków i poniekąd dlatego zalożyłam top Jestem kozirożcem i mam wiele według mnie złuch, charakterystycznych cech....i już!!!

Gość kozaroza
z nerwów to pwtarzam z bykiem napisałam...czyli błędem...to do Ciebie Myervin...nie pomyl ze znakiem zodiaku bo znowu jakieś dziwne stwory Ci powychodzą. Tak to już jest w polskim języku, że dwie różne rzeczy nosza tę samą nazwę...masz 4 dychy a nie wiesz:)

Gość jakaś taka bylejaka
Wcześniej napisałam jak to fatalnie być koziorożcem/jestem nim/,ale z kolei byłabym nieszczera gdybym nie powiedziała,że koziorożce tym się różnią od innych ,że są bardzo solidne,na nich można się w życiu opierać.Prawdę mówiąc trochę czuję się wyróżniona.W końcu w tym znaku urodził się Jezus.

Gość eeee...eeee
Wiec prosze nie plugawic Jezusa wyzywając od najgorszych....

Gość zuzia lalka nieduza
Hehehehe... Myrevin dobrze wiedział o jakiego lwa chodzi...był po prostu ironiczny;)

Gość jakaś taka bylejaka
Dla mnie znana 24.12.

-->zuzia lalka nieduza 🖐️ Dokladnie. Na tej samej zasdzie można uznac że wszystkie blądynki są głupie. Może komus to w zyciu pomoże ale na ile jest to prawdziwe stwierdzenie..