Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaroza

Beznadziejny znak KOZIOROŻEC!!!

Polecane posty

Gość gość
Mężczyźni koziorożce tez żenią się z myślą o pieniądzach, widziałam ich już sporo i wszyscy lecieli na kobiety z kasą, bogatymi rodzicami albo z perspektywą duzych zarobków. Lubią też być utrzymywani przez swoje żony. Żeby odwrócić uwagę od swojej pazerności na pieniądze, oskarżają kobiety o interesowność. Koziorożce są bardzo przewrotne, świadomie cyniczne, mają sporo na sumieniu i żeby to zakrzyczeć, oskarżają niesłusznie wszystkich wokoło, a zwłaszcza kobiety. Niezmordowani hejterzy, stalkerzy i prowokatorzy internetowi, tacy którzy są skłonni doprowadzić człowieka do załamania i zniszczyć mu życie, to często koziorożce.

Gość gość
Moj maz koziorozec: ambitny, inteligentny, dominujacy, nierozrywkowy i nieskory do smiechu, o uczuciach nie mowi i ciezko u niego z ich okazywaniem, godny zaufania. Moj byly cblopak: inteligentny, ambitny, buzia sie mu nie zamykala;), wesoly, pewny siebie i dominujacy. Moja siostra:dusza towarzystwa, bardzo lubiana, uczuciowa. Znam bardzo dobrze 4 kozly i kazdy jest inny:) moj maz prezentuje typowy obraz przedstawiany w horoskopach, mimo to taki wlasnie mi sie podobal najbardziej i zaden fircyk z nim sie nie mogl rownac.