Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaroza

Beznadziejny znak KOZIOROŻEC!!!

Polecane posty

Gość niecierpie koziorozcow
ja niecierpie koziorozcow, oczywiscie tych, ktorych znam, a jest nim tesciowa i ..... byla kochanka mojego meza. ale pewnie niewazne spod jakiego znaku sa... ale sie trafily niestety.

Gość a ja jestem...
koziorożcem i raczej jestem lubianą osobą :) To chyba zależy od konkretnego człowieka, jaki jest, a nie od tego, jaki ma znak zodiaku :)

Gość kożiorożec
Mam męża spod tego znaku. Niestety życie z nim to nie sielanka (ha ha). Uparty, raz wyrobiwszysobie opinie na dany temat prawie nigdy jej nie zmiena. Posiada niesamowitą intuicję co do oceny ludzi. Niezwykle ambitny i dążący do upragnionego celu

Gość cruella demon
facet koziorozec to zadufana w sobie ciota, ktora nawet nie umie sie calowac!!!!!!!!! Mowi i obiecuje wiele przez internet a na zywo wymieka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość restauratorka_
nie zauwazyłam, bo tylko 3 stronę czytałam. Poza tym blondynka jestem to mi się w oczyy rzuciło.

Gość kozaroza
Myervin...poprawiłam swój błąd a ironiczni faceci mają za swoje. Nic dziwnego, że kobiety nie masz...na ironie:) zuzia dobrze, że mnie poinformowałaś bo nie wiedziałabym, że M pisze tlko ironicznie...dzieki:)

Gość kozaroza
Myervin ironia rodzi się u ludzi, którzy wiele przeszli...jedynie to mam na twoje usprawiedliwienie...chyba że jesteś zadufanym bufonem...a kiedyś chciałam Cię polubić, no

Gość Berry 12
sama już jestem ze soba -koziorożcem kupę lat ! Baba Koza ! Zapytajcie o Skorpiona, to jest znak trudny ! A Koza? Fakt,że zawsze wymagająca i skrupulatna,ale jak dać sie jej rozwinąc to zapewni ci wiele w zyciu !!!! Ja nauczyłam sie odpoczywać ,śmiać sie ( także z siebie - obrażalska..)używać życia ale jednocześnei jestem czujna i zapobiegliwa!! Co nie jest złe ( w normalnej dawce). Ta czujnośc nie daje mi wiele ryzykować na giełdzie ale daje dobre wyniki finansowe ! Z Kózką można sie dogadać ....trzeba iedzieć jak podejść ... A prosfity z tego są duże. Z innymi znakami jest łatwiej ale co mi po łatwiźnie! Zdobyć Kozę to jest sztuka!!!

Gość kozaroza
Berry [ cześć]

Gość kozaroza
miało być

Gość kozaroza
odpowiem...ja jestem czyjąś kobietą i jest mi ztym dobrze...a Ty nie masz pojęcia o tym co tak naprawdę kobiety lubią więc szukaj dalej. Może niektóre lubią być z mężczyzną ja jestem inna...to jednak nie zmienia faktu, że tobie nie grozi ani jedno ani drugie:)

Gość kozaroza
ponoć leżącego się nie kopie

Gość przepraszammm
ale jaki temat tu obowiązuje bo się pogubić można...???

Gość niecierpie koziorozcow
a Ty przepraszam? To temat wiodący:)

Gość przepraszammm
a ja je kocham...jeśli kozaroza jest koziorozec to kocham!!!

Gość blonda
To już koniec? Ja też jestem koziorożec i jest dobrze, jestem słodka i lubię siebie...a to chyba dobrze

Myrevin - kiedy to siuę stało, bo nie pochwaliłeś się :O

Despoci bardzo zakompleksieni choc niby pewni siebie pesymistyczni narzekajacy materialisci i karierowicze z syndromem \"Tylko praca sie opłaca\" Uffff czemu z nim jestem? !!/ 😭

Ja też jestem koziorożcem i jak kazdy mam wady czyli: jestem uparta, obrażalska, czasami bez powodu, niedostęna, zyje jakby we wlasnym swiecie (tak moga sadzic osoby ktore mnie nie znaja). Ale mam tez zalety: jestem wiernym przyjacielem, mozna na mnie liczyc, mam duze poczucie humoru (przede wszystkim na wlasny temat). Do koziorozca trzeba miec cierpliwosc w poznaniu go:) Jak juz sie to zrobi to sie go docenia:) W moim przypadku jest tak, ze zyskuje przy dalszym poznaniu;) nie wszyscy jednak maja do tego cierpliwość:) Pozdrawiam wszysykich cierpliwych;) nie pozałujecie:D koziorozce sa cool:D

Gość ANTYKOZIOROZEC
Nigdy nie spotkalam gorszych kobiet niz koziorozce. Potwierdza to charakter mojej babci (nie lubiana w rodzinie), ex wspóllokatorki, kolezanki ze studiów. Zazdrosc o inne kobiety, zawisc, podlosc i skompstwo- wszystko na co stac kobiete koziorozec. Nie wie co to milosc bo dla niej liczy sie tylko pieniadz i pozycja w spoleczenstwie. NIE NIE NIE i jeszcze raz nie.

Gość gość
Ex lokatorko, no jak mam być szczera to ty nie masz biustu A wiesz że facet lubi złapać za cycka... Juz wiesz czemu cię zostawil? :-D zrób coś z tym..

Gość gość
To konfliktowy i agresywny znak. Z kazd(a)ym mam problemy sie dogadac.

Gość gość
Koziorożec marundy i gderliwy i fałszywy, za to wierny ale Rak to dopiero maruda i nudziarz i do tego agresor a jaki leniwy i zdradza i kłamie w żywe oczy. Sprawdzone.

Gość gość
Koziorozcce maja ciężki, tępy umysł i nigdy wibracją energetyczną ani wrodzoną inteligencją nie dorównają innym znakom, ktore szybciej pną się pod górkę i osiągają swoje cele. Jeśli chodzi o naukę z trudem kozioł się systematycznie wykuje, robi to tylko by mógł udowodnić innym że jest lepszy, bo lubi konkurować za wszelką cenę. Co to za pozytywna cecha że ciężko pracuje? każdy inny znak zodiakalny pracuje tak samo ciężko jak zadumiały kozioł, nikt inny nie chwali się tym jak Koziorożec ze praca w życiu najważniejsza, inni mają jeszcze życie emocjonalne, towarzyskie i na pierwszym miejscu stawiają inne priorytety na miejscu pierwszym i mimo tego osiągają cele bez żadnego trudu dwa razy szybciej niż zachłanny, pazerny kozioł. a kozioł kocha pieniądze i materializm, jest niewolnikiem diabła, jest tak daleko oddalony od własnego ja, zapatrzony tylko w pieniądz , że nawet tego nie widzi że idzie na zatracenie.. w statystykach kryminalnych kozioł znajduje się również w czołówce. Lubią także robić czarne interesy, bez skrupułów w takie układy wchodzą, ważne zeby robić pieniądze, które inwestują w skarpetę i liczą każde wydatki. Kozioł Lubi mieć bezpieczeństwo i wszystko pod kontrolą. Jest obliczony i chciwy, bezinteresownie nie wyda pieniędzy bo musi mieć swoją korzyść. bywają chłodne, oschłe i robią wrażenie że są lodowate i pozbawieni serca. Bez sumienia ranią innych, nie przeproszą tylko kłamią aby bronić swoją zranioną dumę. Kozły potrafią być w czterech ścianach brutalne, gdzie dochodzi do rękoczynów jeśli ktoś im odmówi posłuszeństwa. Biada komuś przeciwstawić się Kozie. Musisz być maszyną wykonywującą jego rozkazy i polecenia, wszystko musi iść po jego myśli, tylko w takim przypadku może ciebie trochę uszanuje, I licz się z tym, że lepszy od niego już nigdy nie będziesz. Perfekcyjnie grają zupełnie inną figurę ludziom na zewnątrz, bardzo zależy im na dobrej opinii, więc będą się starać jak najbardziej zabłysnąć po „dobrej” stronie. „Święty kozioł, co ma diabła za uszami” I nie są wierne jak ich malują przestarzałe, zakłamane horoskopy. Te czasy się skończyły. Ostatnie statystyki pokazują kobiety jak i mężczyzn, które rozbijają innym małżeństwa bez skrupułów, z zimną krwią, by tylko kogoś dostać za wszelką cenę. Ich celem jest posiadać osobę , pozostawiając po sobie burdel emocjonalny. I takie czyny myli kozioł wmawiając sobie ze to miłość. Kobiety kozy żenią się na pieniądze musi być byt materialny i korzyść. Nie posiadają żadnej głębi emocjonalnej. Na pokaz twierdzą ze się troszczą o dzieci a generalnie dzieci rodziców koziorożca mieli najgorsze koszmarne dzieciństwo. Kozioł bedzie oczywiście dawał fakty ze kochał , a jego miłość figurowała tylko na zabezpieczeniu finansowym. Widzisz ? „Gdybym cię nie kochał to bym ci tego nie kupił „Są jak by urodzeni z zapieczętowaną czakrą serca, Mężczyźni średniego wieku, kiedy czegoś się dorobią, i żony mu się nudzą, lubią skoki w boki i uprawiać sex, nawet z wieloma na raz. Są gotowi na różne eksperymenty seksualne. Kozły to tak zwani starzy sponsorzy. ich sex moze być bolesny i brutalny. Niektóre Kobiety średniego jak i starszego wieku, wyglądają jak prawdziwe zmory , czarownice, mają obrzydliwe brodawki na twarzy, przy nosie, na brodzie, czy czole.. jest w nich coś przerażającego. Mają szorstką skóre ,Nie które z nich są obrzydliwe, w domu chaos , smrod i mogiła a wystawiają się na zdjęciach jak najlepsze zaradne perfekcyjne kobiety. Lubią oszukiwać same siebie i innych . Kozioł wybiera sobie osoby słabsze od od niego aby mógł nimi manipulować. Dlatego często bywa sam, a jak trwają w długich związkach na pokaz to tylko na zmylenie bo rzeczywistość wyglada dawno inaczej. patron to Saturn- planeta demoniczna. Z łac. SAT – Satan , Urn – Urne. miejsce demona. Na całym świecie Satanisci modlą się do Saturna aby otrzymać władze , rządze, pieniądze, zniszczyć miłość i aby to oni mieli władze nas światem. Najbardziej zimny, lodowaty bez serca znak to koziorozec. i to mówią najlepsi astrologowie na całym świecie.