Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze facetów

nienawidze facetow, to kłamliwe zasrańce i już

Polecane posty

Gość bycza pora
hahaha ale jad.

Gość lemoneczka
hehe nie jad rzeczywistosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niestety!

Gość lemoneczka
juz tyle razy przylapalam swojego na klamstwie...oszukal mnie wiele razy wybaczylam...i nadal naduzywa moja cierpliwosc...a o ilu rzeczach pewnie nie wiem i sie nigdy nie dowiem......

Gość pełno facetów dookoła
a żadnego mężczyzny Dookoła jeden z drugim jak nie nerwus, to histeryk, drobny cwaniak, skrzętna mrówa, niepoważne to, nieszczere. Jak bezwolne manekiny przestawiane i kopane, gęby pełne wazeliny, oczka stale rozbiegane. Bez godności, bez honoru, zakłamane swoje racje wykrzykuje taki w domu śmiesznym szeptem po kolacji Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy, mmm, orły, sokoły, herosy!? Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów, gdzie te chłopy!? - Jeeeee!

Gość lemoneczka
i zaden nie kocha bezinteresowanie...zaden nie kocha mimo wszystko...lecz za cos... a gdy tego czegos zabraknie zachwouje sie zwykly cham i odchodzi...

Gość Oj tak
faceci to dupki:D

Gość lemoneczka
widze ze wszystkie kobietki jestesmy zgodne! bo napewno nie jedna juz sie przejechala na tych bezbronnych istotkach jakimi sa nasi faceci wlasnie!

Gość Oj tak
lemoneczka-------->większość kobiet tak uważa, a te pozostałe, które na dzień dzisiejszy mają odmienne zdanie (póki co uszanujmy to zdanie:)), dołączą do nas niebawem:D

Gość lemoneczka
tak masz racje! ja tez przez pierwszy rok bylam szczesliwa...pozniej bylo jak bylo...poprostu poznalam prawdziwa twarz mojego kochanego opiekunczego cudnego misiaczka....ale oczywiscie szanuje zdanie kobiet ktore na dana chwile twierdza ze jest inaczej!

Gość Cos jest na rzeczy...........
Niby wszystkie narzekaja,wyzywaja,wybaczaja ale tak jak pszczola bez miodu tak kobitka bez szowinisty;) zyc nie potrafi.Jak sie maja te wszystkie obelgi na facetow do rzeczywistosci?NIJAK!!!!! W lozku niech bedzie nawet wredny facet zamiast zlotego wibratora.Facet to swinia bez ktorej zyc nie sposob,a jeszcze lepiej jak z doskoku:):):)

Gość lemoneczka
z nim zle...a bez niego jeszcze gorzej! znam to!

Gość i tu się mylisz
czasmi lepiej być samą niż męczyć się z jakimś skurwielem, zdradzaczem, maminsynkiem, pijakiem itp A wibratorek przynajmniej nie zdradza;)

Gość Oj tak
worek soli zjesz, a faceta nie poznasz do końca;) a z tym lgnieciem do facetów, cóż...natura tak nas stworzyła, nas hetero:)

A ja bateria wysiadzie;)??? A tak telefonik i zadna swinka;) nie odmowi w potrzebie ,a i na zdrowie wyjdzie :):) i kalorie spalone,a jak pracowita "swinka" to nie ma lepszej dziety .

Gość baterię można wymienić
prędziej facet zawiedzie;)

nie mialam zamiaru nawet wdawac sie w dyskusje na tak glupim i niesprawiedliwym topicu, ale czuje sie zobowiazana stanac w obronie mojego chlopaka, moich przyjaciol i kuzynow. Faceci sa tylko ludzmi, czasem gorszymi, glupszymi, czasem lepszymi, madrzejszymi. Ale jak mozna tak generalizowac????? A dziewczyny to wszystkie sa takie wspaniale??? Wokol siebie widze wielu cudownych facetow! Tylko ze niektore dziewczyny maja dziwne wymagania, ktorych faceci nie rozumieja, lub wplatuja sie kolejno w nieudane zwiazki. Ale wypraszam sobie nazywanie osob, ktore kocham i ktore sa dobre \"klamliwymi zasrancami\". Aha, i ja tez niejedno wycierpialam przez faceta, a swojego zdania nie zmienie :P

Gość Oj tak
To zwierzątko z reklamy baterii duracell dłużej jest żywotne niż niejeden facet:D

Gość nienawidze facetów
dziekuje kobitki, rozweselilyscie mnie :) ale i tak nie mam slow. i niech sobie nie myslą, ze tacy oh ah perfekcyjni. moze i lgniemy do nich, ale oni bez nas (tu mam na mysli ogólnie kobiety) to kompletna ruina :) ogolnie równowaga w przyrodzie musi byc

Ja jednak zostaje przy "swince".Wyobraz sobie wyjscie do teatru czy opery z wibratorem?;);)Ubierzesz go w smoking czy garnitur? Wiem ze czasami zawodza,ale portki to portki i juz:):):)

Gość nienawidze facetów
są są klamliwymi zasrancami, tylko kiedy nie o wszystkim sie dowiadujemy, wtedy wydaje sie, ze nie są. potrafią maskowac tę kłamliwą zasrańczość, uwierz ;)

Gość Oj tak
nienawidzę facetów----->masz rację,maskują się,a jak prawda wychodzi na jaw, patrzą ci w oczy bezczelnie i litoścwie proszą o wybaczenie, albo zwiewają gdzie pieprz rosnie

Gość jaki teatr jaka opera
? chyba na piwko z koleżakami prędzej pójdzie! :o owszem wibratorek nie powie"kocham cię" , nie przytuli........ale też nie zdradzi i nie zrani :(

Gość nienawidze facetów
co Wy z tym wibratorkiem?? :)

Gość nienawidze facetów
a przy okazji teatru i opery - poszlysmy z kolezanką do teatru, a jej małzonek co chwila wysylal jej smsy, ze co ona robi na tym badziewiu (sztuce), on siedzi w knajpie, nudzi sie z kolega i kolezanką, chcą zmienic lokal, wiec ma natychmiast przyjeżdzac. macie tu teatr i opere. to juz chyba rzeczywiscie lepszy wibratorek. hehe

Gość i właśnie do tego zmierzam
lepszy wibratorek ;) a to,że wystarczy telefon i facet leci na sktrzydłach, to totalna bzdura :o

Niech mi ktoras z Was powie czy tylko faceci maja monopol na swinstwa jakimi sie ich obrzuca?Ile jest perfidnych,przewrotnych,falszywych kobiet.Znam takie co potrafily miec meza,4 kochankow i to maz byl BEEEE. Nie dajmy sie zwariowac,sa rowniez dobrzy faceci,moze kiedys sie przekonasz:):):)Tego Ci zycze z calego serduszka. Nawet w najlepsze baterie nie wierze:):):)

Gość all right
facet to tylko kilkucentymetrowy wyrostek..jest wprawdzie sztucznie ale zastępowalny :(

To tylko dowod na to ze kolezanka popelnila blad zostawiajac wlaczona komorke.Nastepnym razem kaz jej wylaczyc:) Wibrator to DESPERACJAa nie zastepstwo.Miesko to miesko a nie atrapa.;)