Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona 111

Bardzo boli - KOBIETY POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Zmartwiona 111

Witam wszystkie jestem na początku 9-tego miesiąca ciąży. Jak do tej pory wszystko było super, tyle że ten brzuszekł rósł. Ale od dwóch dni bardzo BOLI MNIE KRĘGOSŁUP na dole pleców. Ból jest do zniesienia, ale ja nie mogę po nocach spać. Na lewym boku boli, na prawym też, jedynie na plecach jest w miarę normalnie, ale podobno nie powinno się na plecach w tak zaawansowanej ciąży spać. Nie wiem juz co mam robić. Teraz też, siedzę, pisze do WAS i juz nie mogę wytrzymac z bólu. Pomóżcie proszę. Czy może czymś się smarować, jakąś maścią, czy spirytusem. Nie mam pojęcia. Cz\y Wy też miałyście takie problemy?? A jeśli tak to jak sobie z nim poradziłyście? Nie dość że ja nie moge po nocach spać, to jeszcze nie pozwalam na to, swoim kręceniem się, MĘŻOWI JESZCZE RAZ PROSZĘ O RADY I WSKAZÓWKI

Zmartwiona, miałam tak samo...Chyba Cię nie pocieszę - to trzeba po prostu wytrzymac... eśli możesz skontaktuj sie ze swoim lekarzem prowadzącym, zapytaj czy możesz sobie jakoś pomóc.Z tego co pamiątam wszelkie maśći rozgrzewające, spirytus są zabronione :( Już niedługo,głowa do góry :) Pozdrawaim

To może być początek porodu, jak dojdą bóle w dole brzucha i udach, to raczej na pewno

Ja miałam rwe kulszową w ciąży. Ogromny ból przy chodzeniu. Smarowałam się maścią TRAUMEEL S jest to lek homeopatyczny i bezpieczny w ciąży. Pomogła mi. Spróbuj:) Chyba, ze rzeczywiscie to zwiastuje początek porodu, ale może również to przez obciążenie, dzidzia duża i Tobie ciężko, a raczej Twojemu kręgosłupowi. pozdrawiam

chyba na to nie ma dobrego sposobu by przestało boleć. :( mnie kręgosłup i pachwiny przestały bioleć tuz po urodzeniu dzidzi

Gość wiesz....
mnie tez bardzo bolalo i podkladalam sobie poduszke po dok na ktorym akurat lezalam oczywiscie pod bok plecow nie brzuszkaU

Gość rozumiem cie
ja równiez miałąm takie bóle, stosowałąm masci rozgrzewające za zgoda lekarza(zapomniałam nazwy)ben gay ....tak tak ben gay ,i chodziłam na lampy bioptron (zeptera)super pomogło.....no i masaze.spróbuj

zmartwiona 111 w 9 tym miesiącu takie bóle to mogą zapowiadać niedługi poród. najlepiej wybierz się do lekarza .

Gość jak tak to tak
najprawdopodobniej przy porodzie będziesz miała bóle krzyżowe a teraz masz wstępne poza tym nadmiernie obciążony przez brzuszek kręgosłup