Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_27

Dziewczyny pomóżcie proszę!!!

Polecane posty

Gość ja_27

Witam!Okres spóźnia mi się 2 tygodnie. Robiłam 2 testy, oba negatywne.Jeden robiłam około 2 tyg. po ewentualnym zapłodnieniu, drugi powtórzyłam za 3 dni. Byłam u ginekologa, ale kazał czekać.Powiedział, żebym powtórzyła test za jakis tydzień i jeżeli nadal będzie negatywny, a okresu nie będzie to mam przyjść do niego. Jednocześnie bolą mnie piersi (bardzo), a także brzuch.Poza tym żadnych innych objawów nie mam. Ani mdłości, ani wzmozonego apetytu, ani zgagi, ani zatwardzeń.Czy to mimo wszystko może byc ciąża?Tak bym chciała mieć dzidziusia :)Gdybym była w ciąży to byłby to 6 tydzień. Chyba powinnam mieć jakieś objawy??

Niekoniecznie...są kobiety które w ogóle nie mają typowych objawów... A gin robił Ci USG czy tylko palpacyjnie badał??

Gość ja_27
nie robił usg.

No to jeszcze nic pewnego... niestety negatywny wynik testu może nie być prawdziwy... ale jeśli bardzo sie niecierpliwisz to zrób test HCG z krwi - robia w każdym chyba laboratorium, za ok 15-20 zł Nie musisz być chyba nawet naczczo - wynik następnego dnia i daje 100% pewności ;)

Gość gabi555
Ja nie miałam żadnych objawów ciążowych,wręcz przeciwnie wszystko wskazywało na to,że będę miala okres-bolące piersi,brzuch,opuchlizna...a tu proszę teraz mam 10 miesięcznego synka.Nie ma regóły u każdej kobiety wygląda to inaczej.