Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

habi

Jestem policjantką!!!!!!!

Polecane posty

pracuje już kilka lat w policji i wierzcie mi nie wygląda to wcale tak ładnie jak na filmach, napoczątku pracowałam w sekcji kryminalnej teraz pracuję w sekcji doch. - śledczej i wierzcie mi to naprawtę niełatwy kawałek chleba a w dodatku dużo liczą się układy i znajomości

ciekawa jestem dlaczego mi nie wierzysz!!!!!! Bo zazdrościsz?

Gość jak ja będę
pracował w policji to układy się skończą

Gość a ja jestem McGajwer

Gość skądś sie wzieły
te dowcipy o policjantach.

ludzie w policji lubią być kierowani przez innych a jak mają własne zdanie to tacy są tam niepotrzebni

Gość obserwator inwigilator
praca w Policji jest ciezka Szanuje Policje . chyba teraz to juz nie uklady rzadza w Policji bo naprawde ktos madry i nadajacy sie moze tam byc. nie szanuje strazy miejskiej bo tam na odprawie mowia chlopali na miasto i bez kilku tysiecy wartosci mandatow nie wracac. i ubrana na nasz koszt i kosztem Policji ta banda wynurza sie na miastio by ganiac babcie z czosnkiem . polujac na nas by miec te mandaty.

Gość .bleeeh
A ja bym chciała pracowac w policji. Co trzeba zrobić zeby sie dostać? Coś tam czytałam. A jest sens próbować zaraz po studiach jak nie mam doświadczenia zawodowego?? bo niestety mam marne. Bez ukladów nie da rady?? Prosze o odp. jeśli można:)

a czego tu zazdrościć?siedzenia po godzinach i codziennej niepewności kiedy wrócisz do domu? zmagania się ze świrami i marnej pensji?

Gość bez nicka
mam kumpla w policji, zdaje sobie sprawe jaka to ciezka robota, szanuje policje, az przykro patrzec w jakich czasch przyszlo Wam stac po stronie prawa. Pozdrawiam

nie zawsze po stronie prawa.. za to berdziej po stronbie statystyki i odgórnych nacisków na kończenie spraw z uwagi na: koniec miesiąca, koniec kwartału, koniec półrocxza, koniec roku.. i tak w kółko.. świetnie..

ostatnio w wiśle utonęło trzech policjantów. dwaj płyneli motorówką, silnik zgasł i próbowali ruszyć na pych......trzeci szedł mostem, wrzucił do rzeki peta i chciał przydeptać.. :D rozmawia dwóch policjantów: - ty, co kupimy mańkowi na urodziny ? - może książkę... - eee, książkę to on już ma wzedł policjant do księgarni, patzry i nie może się zdecydować. sprzedawczyni mówi: - to może książkę o logicznym myśleniu - a co to jest to logiczne myślenie - zaraz panu wytłumaczę: ma pan w domu akwarium ? - mam - czyli lubi pan zwierzęta - no...lubię - a więc musi pan też lubieć spacery na łonie natury, np. z żoną - no, ma się rozumieć ! - no widzi pan, z tego wypływa wniosek: nie jest pan pedałem zadowolony policjant kupił książkę, wychodzi ze sklepu i widzi kolegę - co tam masz ? - a kupiłem książkę o logicznym myśleniu - a co to jest ?? - zaraz ci wyjaśnię...masz w domu akwarium ? - nie - NO TO JESTEŚ PEDAŁEM !!!

Gość szakal 01
HABI -------- to zaraz na emetyturkę ( po 15 latach )

może i jest emerytura po 15 latach, ale są to niewielkie pieniądze i najpierw trzeba do niej dotrwać

cały etap dostania do policji jest bardzo trudny i długi: 1. Podanie 2. egzamin sprawnościowy, 3. egzamin psychologiczny, 4. rozmowa z psychologiem 5. dalsze egzaminy psychologiczne, 6. zrobienie wszystkich badań lekarskich 7. komisja lekarska no i 8. rozmowa z komendantem teraz to na samym początku jest TEST Z WIEDZY OGÓLNEJ co zdają go nieliczne osoby

Gość .bleeeh
No ale jak czasem patrze na policjantów, to bez urazy, ale niektórzy to nie potrafią sobie tyłka podetrzeć więc jak sie tam dostali?? (pyt. retoryczne) To jest szansa sie tam dostać bez układów?? czy mam sobie darować??

PRÓBOWAĆ ZAWSZE MOŻNA!!!!!!!! JA JESTEM TEGO ŻYWYM PRZYKŁADEM. TYLKO BEZ UKŁEDÓW JEST CIĘŻKO

Gość mozeeeeeeee
jeśli chodzi o zwykle dane osobowe

Gość swfcwfew
bylam kiedys zlozyc doniesienie na policji, nie wspominam o tym ze facet nie umial zmazac w wordzie tego co napisal, to bledy ortograficzne robil takie, ze nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac... zdania poprawnego nieumial ulozyc, a byl to ASPIRANT. Wtedy stwierdzilam, ze dowcipy o policjantach maja w sobie ORZECH prawdy!

Gość .bleeeh
a ja chce miec taką ciepła posadke i iśc wcześniej na emerturę nie musze zaraz ścigac przestępców i walczyć z mafią, w policji skarbowej np. było by nieźle

Gość może kiedyś....
a ja nie jestem policjantką ale pracuje w policji i przekonałam się jak naprawde ciężka jest ta praca!!!!! u nas pracują różne osoby, ale zdecydowana większość to naprawde mądrzy i dobrze wykształceni pracownicy. Prawda jest taka jak ktoś tu powiedział - bez układów daleko nie zajdziesz :/ Praca w sdś jest strasznie męcząca bardziej niż mogłoby się wydawać :( a już najgorsze są te piep!@#% S T A T Y S T Y K I ehh... sama bardzo intensywnie zastanawiam się czy nie próbować się dostać :) ale ...... nie wiem, jestem młoda i na I roku studiów więc bez wykształcenia jeszcze :( ........... ale za to moge powiedzieć, że policjanci są baaaaaaaaaardzo przystojni (młodzi :D ) :D :D :D

ja Cię rozumiem ale dlaczego musisz się wyżalać na tym forum.

Gość .bleeeh
pracujesz w policji to jak sie tam dostałaś?? masz plecki?? kurcze czemu ci co mają prace sie nie cieszą z tego. ja mam tylko w sezonie i to taką bez przyszłości...

Gość może kiedyś....
krzH

Gość a czy to pies
nie lubie policjatow:O łapią nie tego co trzeba- mlodym ludzia łamią życie za byle gówno a Niemczykowi pomagaja uciec z wiezienia oraz wypuszczaja inne grube ryby :O ŻENADA!!!! No i nie potrafia prowadzic przesluchania bez uzywania przemocy- calkowita ludzka porazka moim zdaniem:O I wpuszczaja ponownie w obieg zainkasowane narkotyki- DNO! Skad wiedza ze ta partia akurat nie trafi pod szkole ich dzieciaka? Nie wiedza ale przeciez kasa jest kasa:O

Gość może kiedyś....
.bleeeh - nie mam 'plecków' po prostu jestem na stażu a to raczej marna praca

Gość a czy to pies
do MOŻE KIEDYŚ- co robisz w tej policji? bo piszesz ze policjantka nie jestes

może kiedyś - nie dokończyłaś ale w sumie to ja pisałem do autorki topiku a nie do Ciebie.