Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrakra

Tabletka gwałtu - masakra

Polecane posty

Gość do wszystkich
taka pigułka jest niebezpieczna dla życia , można umrzeć , ten kto to dosypuje jest mordercą, wy barmani nie przekupujcie się takim zwyrodnialcom, bo pożałujecie, wy też macie dzieci swoje i powinniście zrozumieć tragedię innych ludzi, każdy może być ofiarą, czy jest z dobrego domu czy nie, ktoś może być okradziony, są też handlarze organów, nie radzę

"forumowy prowokator http://wiadomosci.onet.pl/1370874 ,11,item.html Na pięć lat więzienia i trzy tysiące zł grzywny skazał Sąd Okręgowy w Kielcach Sławomira Z. za zgwałcenie w lutym zeszłego roku 19-letniej dziewczyny po uprzednim podaniu jej psychoaktywnego środka, tzw. pigułki gwałtu. Ogłoszony wyrok w tej sprawie nie jest prawomocny. Sąd orzekł, że Sławomir Z., działając z nieustalonym mężczyzną, podstępem - poprzez dodanie do napoju nieustalonej substancji, która spowodowała u poszkodowanej amnezję - doprowadził ją do obcowania płciowego. Mężczyzna następnie przez kilka godzin siłą przetrzymywał dziewczynę w swoim mieszkaniu.REKLAMA Czytaj dalej 19-latkę znaleziono 6 lutego ub. roku nad ranem, na łące w Skarżysku-Kamiennej, przy drodze krajowej nr 7. Była w ciężkim stanie - groziła jej amputacja odmrożonych kończyn. W szpitalu stwierdzono, że została prawdopodobnie zgwałcona. Dopiero po dwóch dniach można ją było przesłuchać. Dziewczyna nie pamiętała okoliczności zdarzenia, dlatego podejrzewano, że sprawca użył tzw. pigułki gwałtu. " Ale za co innego jeszcze powinni go skazać:P.A wy jesteście głupie i nie rozróżniacie byle gwałcicieli od zwyrodnialców:P.

Gość D25
Nie wiem, po co w ogole sa tabletki gwaltu, skoro teraz kobiety sa latwe, jak nigdy?

Gość do amanta wszechczasów
nie jesteśmy głupie , są też dziewczyny normalne i spokojne , też są krzywdzone , jesteś my ludzmi , gwałciciele dla mnie są zwyrodnialcami i koniec, gdyby spotkało to twoją córkę inaczej gadałbyś, musisz to przeżyć na własnej skórze, co możesz wiedzieć o duszy ofiary,przeżywają depresję i nienawiść, ja tym mordercom wsypałabym jescze większą dawkę i nie żałowałabym tego

Gość do d 25
mężczyzni też są łatwi, przestańcie zwalać winę na nich , bo cię kopnę w dupę

Gość Diplo
proste na baletach pilnuj piwa swego jak oka swego i calego siebie samego :)))

Gość po prostu trzeba siedzieć w do
mu, nie łazić po knajpach, nie prowokować. jak za dawnych czasów - tylko prywatki u znajomych, albo u siebie w chacie :) żegnaj szeroki świecie! :(

Gość a z tymi tabletkami to ściema
bo jakby było inaczej, to w niedalekiej przyszłości rasa ludzka przestałaby istnieć :(

Gość do wszystkich
może każdego to spotkać nawet w domu , oczywiście trzeba pilnować się , różnie to bywa , znajomi czy nby przyjaciele też mogą cię skrzywdzić, ja nikomu nie ufam

Gość koniec z tym
to wina przemytników, ta pla ga nieszczęść

Gość do ludzi
to może być każdy , ty ,znajomy kolega, koledzy też krzywdzą swoich, nie cierpię dyskotek , alkoholu, nie wierzę ludziom, wszędzie tak samo , co ztego ,że pilnujesz swojego drinka, tak ci dosypią, gdyby był to mój znajomy kolega, zabiłabym go bez żalu, takie świństwo jest niebezpieczne dla życia, to nie jest śmieszne, zwykli i spokojni ludzie też są krzywdzeni, znam to, zło jest wszędzie i nic na to nie poradzisz

Gość do sprawców
nienawidzę was

Gość do sprawców
nienawidzę, nienawidzę , nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę , nienawidzę , nienawidzę, nienawidzę nienawidzę , nienawidzę , nienawidzę, nienawidzę,nienawidzę

---> do sprawców jeśli problem Ciebie dotyczy to działa taki topik Kącik kobiet zgwałconych - może tam zajrzyj

Gość do sadela
najlepiej byłoby nakleić plakaty w lokalach , które ostrzegały przed pigułkami gwałtu, albo z policji ktoś udawałby dziewczynę, która przychodzi do klubu, udaje, że nic nie wie, ludzie z policji mogliby dyskretnie śledzić i złapać tych gnoi

Gość do informatyka 25 lat
nie rób głupstw, jestem dziewczyną, jestem człowiekiem, nie jestem przedmiotem seksualnym, to, że nie jesteś atrakcyjny , nie masz prawa krzywdzić drugiego człowieka, jakbyś się czuł gdyby ktoś ci wrzucił pigułkę gwałtu do twojego napoju, to nie jest niebezpieczne dla życia, możesz zabić kogoś, to nie są łowy tylko przestępstwo, czarny diller myśli o pieniądzach, jak możesz tak spokojnie kupować od kogoś pigułki,jestem zwykłą dziewczyną i też nie mam chłopca, ale nigdy nie kupowałabym pigułek, czy ty nie chcesz normalnej miłości, dla mnie nie jest ważne czy masz trądzik, dla mnie liczy się osobowość, zastanów się nad tym co robisz,seks to nie jest miłość, gwałt jest gwałtem, ja nie cierpię klubów, nie ufam ludziom, co z tego , że jestem ładna , ale nieśmiała, ma swój rozum i rozsądek, gdyby mi ktoś zrobił takie świństwo, zgłosiłabym na policję, ja mam dobrą pamięć, potrafię wyczuć złych ludzi

Gość do gwałcicieli
PRECZ Z GWAŁCICIELAMI, CHĘTNIE WAM DOSYPAŁABYM TYCH PROCHÓW I OBCIĘŁABYM FIUTY, ZABIŁABYM BEZ WAHANIA,JESTEŚCIE GNOJE , POTWORAMI , NIE LUDZMI, NIE WIECIE CO TOJEST MIŁOŚĆ, JESTEŚCIE NIKIM, DILLERÓW INTERESUJĄ TYLKO PIENIĄDZE, ZŁO JEST ZŁEM, NIE CIERPIĘ KLUBÓW I DYSKOTEK, DZWONIĘ NA POLICJĘ,NIE MYŚLICIE MÓZGIEM, BO GO NIE MACIE, ANI SERCA, JAK BĘDZIECIE MIELI DZIECI I TO SAMO I CH SPOTKA, BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ , ŻE SIĘ URODZILIŚCIE, ŻYCZĘ TEGO WAM

Gość slowik
Widzę,że tu topik zamarł. Czy ludzie nie chcą się wypowiadać na ten temat pigułki gwałtu. Przeczytałam tu parę strasznych historii, wiem, że nigdy tego nie chciałabym przeżyć co te dziewczyny. Jedna napisała , że straciła wspaniałą przyjaciółkę przez takich gnoi. Była bardzo młoda, miała całe życie przed sobą. Ktoś wsypał jej to świństwo, ta dziewczyna zmarła. Takich trzeba zabić od razu, nie boję się policji, sprawiedlwości musi stać się zadość.

Gość co za up
Tyle macie do powiedzenia. Dlaczego nikt tutaj nie porusza tego drażliwego tematu. Czy was to obchodzi, co czują ofiary takich pigułek. To dzieje się codziennie. Dillerzy sprzedają to gówno ludziom. Nie wszyscy piją alkochol, może być sok i tak ci dosypią. To jest straszne ,że nie można zaufać swoim znajomym. Niedawno czytałam w gazecie Przyjaciółka jak dziewczyna opowiadała, że spotkała swojego kolegę z dzieciństwa, bardzo go lubiła , poszli gdzieś do knajpy porozmawiać, wspominali lata szkolne, było wesoło, zamówili coś do picia, ona wyszła na chwilę do toalety , pózniej wróciła, czuła się dziwnie, została znaleziona w parku, badania wykazały ,że była ofiarą pigułki gwałtu, została zgwałcona przez kilku mężczyzn. Zapamiętała kolor wycieraczki , który prowadził ślad do mieszkania niby jej kolegi. On został aresztowany i tamci też. Nigdy nie mogę zrozumieć dlaczego ludzie robią takie reczy, zwłaszcza znajomi. To boli bardzo przez całe życie.

Gość Venomtrue
Tego świństwa jest wszędzie pełno, ale to WSZęDZIE! Nie tylko w dużych miastach, w małych wioskach oddalonych od miast- gdzie przysłowiowo \"wrony zawracają\", też nie trudno o to... Najsmutniejsze jest to, że ogrom dziewczyn nawet nie zdaje sobie sprawy z tego że została zgwałcona :( Wydaje im się że po prostu za dużo alkoholu wypiły, miały \"słabszy dzień\" i dla tego film im się urwał... Pilnujcie się dziewczyny! nikomu nie wolno na 100% ufać. Tym, które to przeczytały i myślą sobie \"ee tam, wyolbrzymiasz, mi to nie grozi\" mówię- MYLISZ SIE

Gość człowiek74
Tak apropo,to małolaty nie powinny szlajać się po dyskotekach,upijać się do nieprzytomności i udawać później niewinne dziewczynki.Wiadomo że jakiś procent jest gwałtów które popełniają debile i zdegenerowani faceci,ale większość są to gwałty na własne życzenie.Kobietka która coś sobą reprezentuje powinna chodzić na imprezy z chłopakiem,który będzie się nią opiekował.A tak na marginesie ja za panny nie byłam na dyskotece ,dopiero jak poznałam swojego męża.Mam dopiero 34lata i syna 17lat i on jeszcze nie przyszedł do domu po 23 w nocy .Moim zdaniem trzeba więcej samokontroli ,a u dziewczynek -kobiet skromności.

Gość SG 22 -latka
"gwałty na własne życzenie" - to może jeszcze gwałciciele będą ładnie usprawiedliwieni i po sprawie he???? Wina kobiety?kiedy ma dodaną tablete do soku, piwa? A jest jeszcze jedna sprawa -chodzić z chłopakiem? Ja np. chodziłam na dyskoteki już w wieku 16, 17 lat z koleżankami a chłopaka nie miałam, sory, ale na siłe sobie nie chciałam szukać, a tańczyć bardzo lubie..Miałam to szczęście, że od żadnego faceta nie przyjmowałam żadnych napojów, wolałam być"niezależna"- i bezpieczniejsza poprzez to. Mam jednak 2 młodsze siostry jeśli którejkolwiek jakiś frajer by coś zrobił jestem pewna, że nie uszło by mu to na sucho... ma pani syna, ale nie wiem czy nie puszczanie go to coś extra, bo i tak pani nie uchroni syna przed całym złem tego świata....miałaby pani inne zdanie gdyby ofiarą gwałtu była pani córka a ktoś zarzucił by jej że była lekkich obyczajów...

Gość Jestem słowik
Do człowieka 74 nie ma pani racji, gwałcicielami mogą być nawet znajomi, mężczyzni powinni mieć więcej skromności i przyzwoitości, to,że urodziłam się dziewczyną, nikt nie ma prawa mnie krzywdzić, jakby pani czułaby się gdyby dowiedziała,że własny syn jest gwałcicielem i usprawiedliwiała jego zachowanie?Czytałam o takiej dziewczynie, która była dobrą uczennicą, miłą i wrażliwą osobą,nie chodziła na imprezy, nie przepadała za tym, pewnego dnia jej koleżanka namówiła na wyjście, zgodziła się, do stolika podeszli chłopcy zwykli studenci, ona zamówiła sobie sok pomarańczowy, podczas gdy ona tańczyła z jednym z nich , dosypali jej do napoju,wróciła do akademika pózno, nie pamiętała co się z nią działo, po badaniach dowiedziała się,że została zgwałcona. Każda z nas może być ofiarą w każdym miejscu.

Gość Koszmar
Nie mogę tego słuchać!

To smutne. Ale ta historia o dziewczynie co pierwszy raz poszła na dyskotekę, dosypali jej tabletkę gwałtu do soku, zgwałcili, a potem jeszcze zmarła to zwykła BUJDA. Ciekawe ilu naiwnych się nabrało.