Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrakra

Tabletka gwałtu - masakra

Polecane posty

Gość krakrakra

Kobieta została uprowadzona przez 5 mężczyzn z klubu nocnego. Wg lekarzy i policji, przed porzuceniem została ona zgwałcona. Kobieta nie pamietała żadnych wydarzeń z poprzedniego wieczoru. Z testów krwi, które przeprowadzono, wykryto Rohypnol-pigułkę gwałtu oraz Progesterex - lek sterylizujący. Lek ten jest teraz stosowany podczas imprez przez gwałcicieli do sterylizacji swoich ofiar. Progesterex jest dostępny do sterylizacji dużych zwierząt. Pogłoska mówi, że Progesterex jest używany wraz z Rohypnol (pigułka, po której traci się świadomość) podczas randek. Tak samo jak Rohypnol, pigułkę można rozpuścić w napoju dziewczyny. Dziewczyna rano nie pamięta nic, co wydarzyło się poprzedniego wieczoru. Progesterex, który tak samo łatwo rozpuszcza się w napoju, nie pozwala na poczęcie z gwałtu, więc gwałciciel nie musi się obawiać testów rodzicielskich do identyfikacji go w przyszłości. Lek nie działa chwilowo. Dzialanie jest TRWAŁE! Progesterex jest zaprojektowany do sterylizacji koni. Kobieta, która zażyje lek, JEST BEZPŁODNA DO KOŃCA ŻYCIA. Napastnicy mogą zdobyć lek od każdego, kto jest w szkole weterynaryjnej, bądź na uniwersytecie. To takie proste i Progesterex stanie się bardzo popularny wśród gwałcicieli. Są także strony, które instruuja ich, jak mają go używać.

Nigdy w knajpie nie odstepuje swojego piwa na krok... :) Do kibelka ide jak skoncze jedno i zanim nabede drugie :P To straszne... ale z drugiej strony... moze lepiej nie pamietac :O A po co ten lek do sterylizacji...? Przeciez trudno by bylo ustalic ojcostwo jak nie ma ojca! Wszystkich nie beda badac chyba... Ale po jednej tabletce kobieta jest juz bezplodna...? (znaczy kobieta, kon itp...)

Gość dobra żonA
... no to fajnie:/ kurcze jak to dobrze ze nigdy nie chodze sama na imprezy!

Gość rots
e tam tetam::) ze mną są zawsze znajomi którzy nic nie pozwolą podtrzucić do mojego brovvv :)

Gość krakrakra
wikidajlo --> możesz teraz przetłumaczyć swoją wypowiedz na język polski? :O

Gość wikidajlo
no to masz juz pewnie we krwi konskie dawki:)) pewnie tez niezle na koniku jeździsz:)))

Gość krakrakra
wiecie.. ja chcialam zeby to nie byl raczej topik do śmiechu.. ogólnie to sama zbyt poważna nie jestem ale uważajcie na siebie i opowiedzcie to innym w miare możliwosci

typowy list - fałszywka. dziewczyny , kilku lekarzy wypowiedziało sie już na ten temat i uznali ,że to co opisane jest w tym liście NIE MA potwierdzenia w rzyczywistosci!! Nie wierzcie w te durne lisciki - łańcuszki z GG :o

Gość a skad masz te informacje
bo jesli sprawdzone, to powinny byc chyba rozpowszechnione w masowym pprzekazie. Co na to lekarze? Moze sie ktos wypowie?

Gość krakrakra
Moka --> czyli nie ma tabletek gwałtu tak? :O

Gość głupota nic więcej
http://atrapa.net/chains/progesterex.htm Informacje o „leku sterylizacyjnym” są do cna wyssane z palca. Nie istnieje żaden lek o nazwie Progesterex, nie jest też znana żadna pigułka, która miałaby własności podobne do mitycznego Progestereksu.

Gość WYS
U nas w okolicy w jednej okolicy barmani byli w spolce z jakimis kolesiami i robiąc drinka wrzucali cos do niego. Takze to ze ktos pilnuje piwka czy drina nie znaczy ze jest bezpieczny. Kolesie dyskretnie barmanom pokazywali laski ktorym mają dorzucac to swinstwo

Gość inny
po pierwsze nie słyszałem o tabletce do sterylizacji zresztą co by mu to dało jeśli zostawił inne ślady genetyczne (sperma włosy) na ciele kobiety chyba że używał prezerwatyw ale wtedy nie jest potrzebna tabletka. po drugie zawsze zostawi jakieś minimalne ślady genetyczne po których go namierzą. Po drugie to tabletki powodujące amnezje są na rynku i to tych powinnyście śię bac dziewczyny, i innych odurzających środków to czy dorzuci je barman czy jakichś koles to nigdy nie wiadomo, po prostu trzeba uważac na siebie i tylko temu miał służyć ten list

Gość Tym razem ukrywam nicka
Raz zdarzyło mi się coś podobnego :( Byłam z koleżankami na imprezie,zamówiłam piwo.Nie pamiętam jakim sposobem wyszłam na zewnątrz,w zaułku za knajpą koleś próbował rozpiąć mi spodnie,na szczęście momentalnie wytrzeźwiałam,odepchnęłam zboczeńca i uciekłam.Napastnik chyba się tego nie spodziewał,bo upadł i nie dogonił mnie.Moje koleżanki bawiły się nadal w najlepsze.Najbardziej dziwi mnie to,że nie zostawiałam swojego piwa nawet na krok,więc może to faktycznie był barman??Miałam szczęście,ale na samą myśl o tym co mogło się stać mam łzy w oczach.Uważajcie na siebie dziewczyny!!

do tej powyżej....nie jestem żadną dziwką,nie ubieram się prowokacyjnie,a i tak ktos próbował mi zrobić krzywdę.Prawda jest taka,że NIKOMU nie można życzyć czegoś tak okropnego jak gwałt.Mam nadzieje,że jesteś tylko tak głupia a twoja wypowiedź to prowokacja,a nie,że jesteś aż tak złym człowiekiem!!!!!

Gość strzaszne to jest

Gość 10000 prawdy

Gość a to ciekawe
"za knajpą koleś próbował rozpiąć mi spodnie,na szczęście momentalnie wytrzeźwiałam,odepchnęłam zboczeńca" Zboczeniec? Czyżbyś była dzieckiem, facetem, zwierzęciem, nieboszczykiem albo kimś z jego rodziny???

Tabletka gwałtu faktycznie istnieje i wiadomo to od dawna. Natomiast rozbawiła mnie informacja o leku rzekomo do sterylizacji dużych zwierząt. O ile mi wiadomo, dużych zwierząt żeńskiej płci się nie sterylizuje, bo nie ma po co. Jeśli się nie chce potomstwa od dajmy na to klaczy, po prostu nie dopuszcza się do niej ogiera. Ostatecznie to nie kot, który wyjdzie przez okno na amory :p A ogiery nie przeznaczone do rozrodu się sterylizuje, owszem, tylko że zgoła inną metodą - wycina się jajca :p I na ogół robi się to, by nie dopuścić do przypadkowego krycia, owszem, ale częściej, by eks-ogier stał się znacznie łagodniejszym wałachem, po prostu mniej z nim kłopotu.

http://wiadomosci.onet.pl/1370874,11,item.html Na pięć lat więzienia i trzy tysiące zł grzywny skazał Sąd Okręgowy w Kielcach Sławomira Z. za zgwałcenie w lutym zeszłego roku 19-letniej dziewczyny po uprzednim podaniu jej psychoaktywnego środka, tzw. pigułki gwałtu. Ogłoszony wyrok w tej sprawie nie jest prawomocny. Sąd orzekł, że Sławomir Z., działając z nieustalonym mężczyzną, podstępem - poprzez dodanie do napoju nieustalonej substancji, która spowodowała u poszkodowanej amnezję - doprowadził ją do obcowania płciowego. Mężczyzna następnie przez kilka godzin siłą przetrzymywał dziewczynę w swoim mieszkaniu.REKLAMA Czytaj dalej 19-latkę znaleziono 6 lutego ub. roku nad ranem, na łące w Skarżysku-Kamiennej, przy drodze krajowej nr 7. Była w ciężkim stanie - groziła jej amputacja odmrożonych kończyn. W szpitalu stwierdzono, że została prawdopodobnie zgwałcona. Dopiero po dwóch dniach można ją było przesłuchać. Dziewczyna nie pamiętała okoliczności zdarzenia, dlatego podejrzewano, że sprawca użył tzw. pigułki gwałtu.

do tej mądrali z godziny 15:15 o co ci do cholery chodzi???

Nie no,nie moge,co za głupie ciele to napisało!Co to w ogóle za wypowiedź???Mogę tego buca nazywac jak mi się podoba i tak humanitarnie powiedziałam :"zboczeniec",a tu trafia się takie zero,które będzie mnie pouczać jak mam mówic na palanta,który chciał mnie zgwałcić??!!!Ciekawe idiotko jak ty być go nazywała,czy byś się też wtedy tak nad tym zastanawiała!!!

Gość Sonia Blade
No cóż,takie życie,często dopuki coś Cię bezpośrednio nie dotknie,to nie zdajesz sobie z ogromu tragedii.Niestety ludzka głupota i niewrażliwość jest przeogromna,co często widoczne jest na forum :/ dziewczyna nazwała gwałciciela zboczeńcem,a jakaś kretynka musiała wtrącić swoje trzy grosze.... I w dodatku nie miała racji,bo przecież gwałt to zboczenie,więc wykonawca tej czynności jest zboczeńcem.Idź się więc dokształcić i załatw sobie psychiatrę.