Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakrakra

Tabletka gwałtu - masakra

Polecane posty

Gość Brak słów na takiego ...
śmierdziela jak .................... women-naturals punching bag

Gość Zniesmaczony idiotyzmem
Ptrze na niektóre wypowiedzi i stwierdzam,że ludzie to idioci skoro wypisuja takie rzeczy :(

Gość Kolorowa Królewna
a ja mam nadzieję,że ci debile,którzy takie bzdury wypisują też kiedyś zostaną porządnie wyru**** wbrew woli,przez jakiegoś oblesnego ZBOCZEŃCA

Gość gryzli
O jezus że ludzie są do tego zdolni

pigułka gwałtu istnieje i podobno jest coraz częściej używana:( A to drugie to może jakiś środek poronny?

w aptekach można kupic na wykrywanie ghb w napojach, kosztuje ok 6 zł.

miałam ochotę skomentować pewne wypowiedzi ale sobie podaruję bo po prostu trzeba to uczcić minutą ciszy......p.s.wszyscy normalnie myślący wiedzą o które wypowiedzi chodzi

Gość wspolczoje z całego serca
Przykra sprawa :(. Oczywiscie jesli przytrafia sie to niewinnej dziewczynie ktora NAPRAWDE TEGO NIE CHCE. Czesto malolaty same ćpaja, a pozniej obwiniają kogos ze im cos dosypal. Bywam nieraz w duzych klubach i juz nie raz do mnie juz do kogos z moich znajomych podeszla jakas małolata z pytaniem czy mamy cos :O.

Gość jakie są objawy
np. wymiotuje sie po tym?? Boze boje sie ze mi cos takiego dosypali, nic nie pamietam :(.

Gwałt zawsze jest przykry, nawet wtedy, kiedy ofiara działała na gwałciciela prowokująco, sprawiała wrażenie osoby, która tego chciała. Kobieta zawsze ma prawo się wycofać, nawet w ostatniej chwili, a mężczyzna musi to uszanować. Jeżeli mężczyzna nie jest w stanie zapanować nad swoim popędem (facet, to nie zwierzę, da radę wytrzymać) musi ponieść karę najwyższą z możliwych. Każdego gwałciciela ukarałabym tak samo: przymusowa, publiczna kastracja i dożywotnie pozbawienie wolności. Za zabójstwo ciała, kara wynosi 25 lat pozbawienia wolności, więc dlaczego morderca psychiki dostaje tylko 5? Zgwałcona kobieta do końca życia będzie przeżywała traumę, a my zamiast jej tego oszczędzić, nie potrafimy nawet ukarać winnego.

Gość agusia098
jestes idiotą jezeli myslisz ze nam zalezy na kasie faceta-no moze masz racje jezeli obracasz sie wsród małolat albo w innym dziwnym towarzystwie.poszukaj panny w swoim wieku i z takim samym statusem materialnym

Gość do-szczera prawda o babsztyl
to sobie teraz wyobra ze ktos tak zrobil z twoja matka, babka, siostra, kuzynka , a najlepiej z toba, taz e musieliby ci amputowac jaja i przemysl to co napislaes,

Gość Nie wazne
Nie wrzucono wam nigdy takiej tabletki to nie wypowiadajcie sie. Ja mam 12 h wyciete z zyciorysu i to wcale nie jest fajne jak nic sie nie pamieta. I nie jestem jakas 14 ktora szukala sponsora:/ Uwazam ze jest to podle i jesli ktos wrzuca takie tabletki to jest ostatnim chamem. Mi to sie przydarzylo i nie zycze tego najgorszemu wrogowi!!! Nie pamietam nawet jak wrocilam do domu. Mialam badania i nic nie wykryly. Prosze zebyscie zastanowili sie co piszecie!!! Tez bylam z 15 znajomymi:/ i jakos cos wrzucili :/

Gość Ahantalle
Co do tej tabletki, ze sie jest bezplodnym na bank to bujda...Ktos jak zwykle robi sobie jaja z takich spraw powaznych, tez dostalam to kiedys chyba na gg. Co do tabletki gwaltu, nie jest mozliwe jej wykrycie w organizmie po krotkim czasie, a co dopiero jak dziewczyna sie juz ocknie dojdzie do siebie i pojdzie na badania. To jest udowodnine, dlatego ciezka osadzic oskarzonych za uzycie tego specyfiku mimo tego, zewszystko na to wskazuje.

Gość ja słyszałam inną rzecz
Podobno ktoś zapodał dziewczynie tabletkę gwałtu a na drugi dzień obudziła się ona w wannie pełnej lodu z wyciętą nerką!

Gość Wazniak
Ta historia o wycietej nerce jest jedna z tzw. urban legends, czyli inaczej mowiac bujda na resorach. co do samego GHB istnieje problem z precyzyjnym oszacowaniem dawki. Ilosc, ktora u jednej osoby powoduje przyjenme rozluznienie u innej moze wywolac "przerwe w zyciorysie". Ponadto GHB wchodzi w intrakcje z alkoholem, wystepuje tu tzw. synergizm. A testy w aptekach? Nikt mi nie wmowi, ze kazda dziewczyna przyjdzie na dyskoteke wyposazona w zestaw testow i bedzie z zelazna konsekwencja sprawdzac kazdego drinka. zreszta takie testy mozna oszukac. No i kto powiedzial, ze "ochrzcic" mozna tylko napoje. Mowiac krotko - oczy dookola glowy a glowa na karku. Udanej zabawy na dyskotece. Pozdrawiam. wazniak

Gość kruper
Progesterex istnieje, a w USA jest niedopuszczony do obrotu. W Europie Progesterex używany jest natomiast jako lek uspakajający (tego zapewne będzie trzeba więcej sprzedać po ostatnich sieciowych plotkach...). FDA twierdzi, że lek ten nie tylko wywołuje senność, ale może prowadzić przy większych dawkach do wymazywania z pamięci chwil, gdy był zażyty. W żadnym wypadku nie ma efektu sterylizującego! Opracowanie: hotnews

Gość Aga17
no cóż wpadłam na te forum przypadkiem, gdyż pisze prace o narkotykach cały czas staram się przestrzegać wszystkich przed tą cholerną tabletką:(( gdyż.....nawet ciężko jest o tym mówić:(( mam 17 lat...miałam koleżanke bardzo pożądną, dobrze się uczyła i wogóle:((rodzice jednak nie puszczali jej na żadne imprezy:(( bardzo to przeżywała ale pewnego razu dali się ubłagać, na impreze jechali wszyscy jej znajomi:(((żałuje do tej pory że ja tam nie pojechałam:((( Ania była naprawde świetną dziewczyną była ufna i dla wszystkich życzliwa:)) na dysce nie piła nawet alkoholu tylko sok:(( i to właśnie do niego wlał jej tą tabletke jakiś szmaciarz, gwałcił ją kilka razy razem z kolegami jak potem stwierdzono:((( miała liczne obrażenia:(( znaleźli ją w śmietniku.....jej stan był tragiczny.... po kilku dniach zmarła:((( nigdy jej nie zapomne:((to niesprawiedliwe żę taki jakiś cholerny skurwysyn mi ją odebrał.....koleżanke którą znałam tak wiele lat:(( nie miał litości:((( i co niektórzy wypisują tu żę to wina lasek i wogóle:(((we się kretynie walnij w ten pusty łeb!!!!nie wszystkie dziewczyny to plastiki które można sobie gwałcić i mordować bo ma się na to jakiś kaprys!!!:((( ona planowała studia chciałabyć lekarzem i pomagać innym:((( jeszcze nigdy nie znałam kogoś takiego:(( to była jej pierwsza dyskoteka i jak się skończyła:((( jej rodzice są załamanii i pewnie już nigdy sobie nie wybaczą że ją puścili a ja no co moge powiedzieć to tak bardzo boli..do tej pory żałuje że mnie nie było i nie mogłam wtedy jechać.....to jest naprawde bardzo niesprawiedliwe:(( a tego gnoja co ją zgwałcił nie znaleźli i tej reszty też nie:(((( nienawidze z całego serca takich ludzi i obiecuje że jeśli kiedyś spotkam gwałciciela to zajebie go!!!! może kiedyś natrafie na tego który zabił Anie:((( jeśli oni nie mają litości to czemu ja musze ją mieć:((( serce pękło mi a tacy kretyni mają gdzieś uczucia wrażliwych dziewczyn:((( prosze naprawde uważajcie!!!!

Gość kellys
.... jesli kiedyś będe w takiej sytuacji że kiedyś zobacze czy będe wiedział ze ktos cos takiego podaje do napoju to odrazu z miejsca napadne na takiego kolesia , i poderżnę mu gardło... trudno...pojde siedziec... ale moim zdaniem polskie prawo nie potrawi karać , więc ja jestem gotowy poswiecic swoje zycie i swoja wolność w imie prawa! Moim zdaniem ktoś kto decyduje się na wsypanie komuś takiego środka ,zasługuje na śmierć na miejscu , w pubie czy w klubie... co najwazniejsze ja nigdzie nie pusczam mojej kobiety bo wiem ze takich cweli narkomanów pelno . Także jesli kiedyś bede widzial i wiedział ze ktos komus cos wsypuje bądz coś podał , to nie będe się ani sekundy zastanawiać - TAKIEGO SK....SYNA , ZNAJWIEKSZĄ PRZYJEMNOŚCIĄ , ZABIJE OKRUTNIE :)))))))))))) pozdro dla tych ktorzy nie boją sie prawa oraz sa w stanie poswiecic swoja wolnosc w imie sprawiedliwosci!

Gość A MOZE KTORAS
po co podajesz nazwe?zeby jakis swir mogl tego szukac?

Gość pomysl o
nie wierzcie w lancuszki, ludzie!

Gość
to okropne co piszesz autorko,ale uwazam ze nie jest chyba dobrym pomyslem pisac o tym dodatkowo,dajac roznym swirom gotowe informacje na temat.Przeciez to instrukcje dla czubkow gwalcicieli i innych bandziorow.Sorry ze tak pisze,ale za duzo szczegolow od razu do zastosowania...

Gość Łysy Pogromca
kellys - Ale z ciebie kurwa osioł. Zamknij morde bo widac ze tylko cwany jestes w gadkach. Kicha jest z tymi tabletkami, ale takie pisanie nie zawsze cos daje. Mozna ostrzegac dziewczyny, a to i tak nie pomaga. Kazda dziewczyna mysli "mnie to nie spotka" czesc co ma szczescie to ich to nie spotyka, ale niektore nie maja tyle szczescia, wiec mozna mowic zeby uwazac na siebie, ale jeszcze lepiej uwazac na swoich przyjaciol i zeby oni uwazali na was. I pilnujcie sie bo zagrozenie moze byc blizej niz myslicie. Czasami takie rzeczy robia tak zwane "zaufane osoby". Kolesie co udaja "przyjaciol" lasek, albo cos takiego, a tak na prawde chodzi im tylko o jedno. Pilnujcie sie jak sie tylko da w przeciwnym razie bedzie sie z wami dzialo to co pisali niektorzy goscie tutaj co was uwazaja za dziwki. Mam nadzieje, ze posluchacie wiekszosci z rad co tu pisza ludziki i nie dacie sie wykorzystac. Pozdro

Gość AxA/
Brzydze sie tym światem....... Nawet to zasrane prawo nic nie daje!!! Nie rozumiem jak mozna krzywdzic drugiego czlowieka!:( I to w tak okrutny i bestialski sposob!! Niektore wypowiedziwiadomo o ktorych chodzi.. SA nie dosc ze obrzydliwe to... GOSCIU POMYSL DWA RAZY ZANIM COS NAPISZESZ A JEZELI I TO NIE WYSTARCZY TO JESZCZE 100!!powinni Cie zlapac i nakopac do czterech liter!BRZYDZE SIE WAMI!! Moze dorosniecie jak kiedys jakis s***yn odbierze wam wasza milosc:( Wtedy zrozumiecie powage sytuacji.... Moze to was czegos nauczy Wspolczuje dziewczynie ktorej w bestialski sposob zabito i zgwalcono kolezanke.... Co musza czuc rodzice??

Gość AxA/
Oczywiscie nie zycze wam tego............chlopaki.......... Ale czasem na prawde warto sie zastanowic nad tym co sie pisze..... Czlowiek to nie rzecz!

Gość oblesna zwierzyno
Wkurza mnie że dziewczyny szlajają sie z byle kim i byle gdzie ale jeszcze bardziej faceci ktorzy za chwile chorej rozkoszy staja sie pieprzonymi zwierzakami,ktorzy mysla swoimi kutasami.

Gość a to co pochodzi z Rosji
tajnych laboratoriow KGB, to wam sie nie tylko wlos na glowie stanie deba, ale i na pipce o ile nie depilowana, czy ogolona

Gość slowik
teraz są testy do wykrycia pigułki gwałtu