UrWiSeK 0 Napisano Styczeń 31, 2006 czy podklady Rimella sa dobre??Ktoras z Was moze uzywala i moze napisac cos na ten temat??Czekam na opinie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1524256 Napisano Styczeń 31, 2006 Ja mam nowy podkład Rimmela Recover do zmeczonej cery rozswietlajacy niestety jest on slabo kryjacy wiec dla osob o nieskazitelnej cerze ale ogolnie ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka18 Napisano Styczeń 8, 2007 polecam podkład Stay matt Rimell.dobrze kryje i cena jest ok.matuje tak sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciekawiona* Napisano Styczeń 8, 2007 ja tez kupilam rimmel recover i bardzo zaluje.Do kupna zachecily mnie pozytywne opinie o tym produkcie i wierze ze moze byc fajny ale dla osob nie majacych nic do ukrycia jesli chodzi o cere -dla mnie ten podklad to niestety porazka ale za to uzywam go czasem jako baze pod inny podklad i wtedy sie sprawdza calkiem niezle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afro Napisano Styczeń 8, 2007 hm, nie wiem -ale polecam Lumene Matt Touch! Balancing... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaledonia Napisano Styczeń 8, 2007 stay matte to najgorszy podkład jaki uzywałam! Podkładów rimmel nie lubię!Lepsze są maybelline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loczka Napisano Styczeń 8, 2007 podkłady te nie są rewelacyjne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zansia Napisano Listopad 29, 2007 ja kupilam mus rimell i jest nawet dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkhfdsfhlkah Napisano Listopad 29, 2007 moja siostra ma i sobie chwali, ja u niej wyprobowała i niestety dla mnie za mało kryjący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Listopad 29, 2007 Mam Recover, który jest w stanie podkreślić każdą najdrobniejszą skórkę, pryszcza podskórnego i łuszczącą się skórę. Nie mogę go rozsmarować, bo wchodzi w pory.:( Twarz świeci mi się jak neon i w ogóle nie kryje. Wiem, że to nie jest podkład kryjący, ale po co mi podkład, którego w ogóle nie widać? Nie widać, co nie oznacza, że skóra jest idealna- wręcz przeciwnie. Po Stay matt miałam podobne odczucia i kolor, który miał być brązowy okazał się być pomarańczowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LASTING FINISH Napisano Listopad 30, 2007 A ja mam rimrll Lasting Finish kolor 303 i jest bardzo zadowolona, uzywam od dluzszego czasu. Kolor swietny do mojej buzi (choc moze sie wydawac na poczatku ciemny, ale jak sie nim posmaruje to dopasowuje sie do moejej cery), konsystencja super(dobrze kryje i cera jest taka jednolita) i przede wszsytkim trwały (naprawde sie trzyma). A wiec dla mnie same plusy! No kazdy musi znalezc cos odpowiedniego dla siebie, ja tez szukałam długo i testowałam różne podkłady aż wreszcie natrafiłam na ten :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdag24 Napisano Listopad 30, 2007 ja uwazam ze sa niesamowite, wyprobowalam juz kazdego podkladu z tej firmy i jeszcze na zadnym sie nie zawiodlam. aktualnie mam renewal i jest super i bardzo ladnym zapachu. bez porowniania nawet z max factorem ktorego uzywalam niedawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luthien00 0 Napisano Listopad 30, 2007 moim zdaniem są beznadziejne, miałam Cool Matt ( w ogóle nie było go widać , mimo że wybrałam najciemniejszy odcień, znikał chwilę po nałożeniu, twarz po nim błyszczała), Stay Matte ( katastrofa!, tez w cale go nie było widać, nie krył, znikał juz nawet w trakcie nakładania, strasznie brudził ubrania, i twarz po nim świeciła z kilometra) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmarzenie Napisano Grudzień 6, 2007 Ja ich nie lubię mam matujący z Lirene i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko dla ciebie* 0 Napisano Grudzień 6, 2007 ja mialam z rimmela ten muss ale nie jest jak mus tylko jak zwykly fluid nie matuje i nie zakrywa niedoskonalosci jedym slowem t jest wielkie G!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pain au chocolat 0 Napisano Grudzień 6, 2007 rimella tylko recover byl fajny ale tez jakis nie do super zadan np do wieczorowego sie nie nadaje bo za malo kryjacy...... ja go czesto uzywam na inny podklad miejscowo jako rozswietlacz:D np pod ooczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksiezniczka84 0 Napisano Grudzień 7, 2007 ja kupilam niedawno Rimell Stay Matte jest okropny nieladnie wyglada na twarzy nigdy wiecej juz go nie kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wewillrockyou Napisano Marzec 1, 2008 ja mam cool matte mousse 103. niby najjaśniejszy a ciemny. ;/ nie kryje, matuje skore ale na jakies 2-3 h. ;/ poza tym miał chłodzić, a jakoś tego nie zauważyłam. ;/ ogólnie nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skkslalla Napisano Marzec 1, 2008 Recover jest super, no ale nie do cery z trądzikiem, dziewczyny, czytać nie umiecie? Lekki, rozświetlający podkład do cery problemowej?? Porażka z definicji! Ja go natomiast uwielbiałam, tworzy jedwabistą powłokę i naprawdę dodaje blasku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hello_kitty666 0 Napisano Marzec 2, 2008 hmm moim zdaniem są takie sobie. Ja mam Renew&Lift Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaasasasasasa Napisano Kwiecień 4, 2009 A ja mam właśnie Rimmel - Stay Matte i jestem zadowolona. Jedyny minus to taki, że mam najjaśniejszy odcień - 001 a i tak jest troszkę za ciemny :/ Poza tym - podkład dobrze kryje, ale po kilku godzinach jak zaczynam się świecić to muszę trochę pudru użyć. Ale plusów jest dużo, podkład ten daje bardzo naturalny efekt, przynajmniej u mnie - gładka cera, rozświetlona, jak pupcia niemowlaczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach