Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tip

Dostałam pracę!!!!

Polecane posty

W końcu, po 6 miesiącach wytrwałego szukania, wysłaniu ponad 300 razy swojego CV, ponad 30 rozmowach dostałam PRACĘ !!! Ludzie, ale się cieszę! Mam normalną umowę o pracę (ciągle proponowali w różnych firmach działalność, umowę o dzieło i inne tego typu badziewia), w dużej dobrej firmie. I robię to co lubię! Sama nie mogę w to uwierzyć, ale tak jest. Wszyscy, którzy nie mogą znaleźć pracy: nie zniechęcajcie się! Wam też się uda. ps...dostałam tę pracę bez znajomości - więc można!

Gość to juz koniec nie ma juz nic
Hej, super 🌼 Napisz moze jakie masz wyksztalcenie, jezyki, komputer itd ora co bedziesz robila w pracy... Pozdro

Gość jaakkakakka
jaka too praca jakie wymagania kiedy zaczynasz co bedziesz robic fajnie masz

Gość tekiaooo
No i ile zarabiasz na start??

Gość monikamonikamonika
gratuluję! :D

Wyższe politolog, angielski bardzo dobry, Office bardzo dobrze 8 lat doświadczenie w dużych firmach. Praca - obsługa administracyjna firmy.

nie chcę pisać o szczegółach, ale jest dobrze

Dominator, Malinówka, musli, katowiczanka - odezwijcie się!

Gość jaakkakakka
a z jakiego regionu jestes?? takie kwalifikacje i roboty nie bylo?

{ Office bardzo dobrze} to ja mam takie pytanko: jak w szybki sposób zaimportowac dane z excela do zewnętzrznej bazy danych (np. MSSQL)??

Gość bubi
heh, ja też skończyłam politologię i kończę ekonomię na ae. Siedzę i uczę się angielskiego po 6h dziennie. Ale w lutym mam 5 rozmów kwalifikacyjnych i .... może też będę mieć to szczęście co tip...

Gość ihahaha
Mysle, ze wiecej bys osiagnela uczac sie angielskiego 3 godziny i np niemieckiego tez 3 godziny dziennie

Gość ihahaha
i to powinnas wiedziec po ekonomii :)

Gość ehh........
gratuluje!! je tez pracuje od niedawna. i chcę powiedziec, że mylisz się mówiąc że umowa o dzieło czy prowadzenie własnej działalności to bzdet. w wielu firmach w systemie wynagradzania istnieje pojęcie brutto pracodwacy...czyli kwota która pracodawca może na ciebie przeznaczyć...w zależności od tego jaką umowe podpiszesz tyle pieniędzy ci wyjdzie na rękę (ja bardzo chętnie na okresie próbnym pracuje na umowę o dzieło zamiast o prace i dostje na rękę 2700 zamiast 1600, a trzy miesiące bez płacenie składek to w moim przypadku żaden ból)...bardzo opłaca się samo zatrudnienie (tzn prowadzisz jednoosobową firmę i współpracujesz z pracodwacą) masz wtedy możliwość manewrowania wyskokościa składek i możesz płacić zryczałtowane podatki....twoje relacje z pracodawca reguluje wtedy umowa o współpracy...większość osób zatrudnionych u mnie w firmie tak właśnie funkcjonuje i ja właśnie tak planuje (zwłaszcza że przez pierwsze dwa lata bedę mogła płacić ulgowy zus, a poźniej ok 700zł a nie procentowo od dochodu) ...tak więc trzeba przestac myśleć zaściankowo (umowa o pracę jedynym celem), a okarze się że można zarabiać więcej i równie spokojnie jak na umowę o pracę.

Gość piesludwiki
serializable --> Chyba najłatwiej zrobić zrzut tabeli (uniwersalnie będzie w formacie SQL) i wczytać do bazy. Albo kombinować przez ODBC/JDBC z ustawieniem bazy jako zewnętrzne źródło danych. Ale to i tak takie teoretyczne rozważania, bo ani nie korzystam z M$Office ani też nie znam M$SQL. P.S. Jak to był tylko pytanie kontrolne, to napisz poprawną odpowiedź :D .

Gość kurcze......
serializable i pies ludwiki... toście mnie zaskoczyli.. hmmmm jak sie robi zrzut tabeli? możecie cos więcej napisać o tym? Moze przy okazji i ja sie czegoś dowiem

Takaś cwana serializable w te klocki, to teraz ja cię skonstroluję, i powiedz mi na pytanie jeżeli tworzę polecenie w visual basicu osadzone na strone www to czy to przejdzie? - - Czy wywali błąd, a jeśli tak to co poprawić? Jeżeli nie widzisz komendy to prawodobodobnie kafteria nie akceptuje znacznikow

po pierwsze cwany a nie cwana :D po drugie nie zajmuje sie tym ale podejrzewam ze przejdzie jako jakis skrypt. :D

heheh ja ten skrypt napisałem, ale nie z polecenia tylko metodę response.write i kochodzi mi o to, póździej robisz atrybut w nawiastach (\"string\") a wiadomo że zamykasz i otwierasz komendami nawiast ostry i procent i chodzi o to, czy jak masz stringa w postaci kodu html\'a zakończonego np. wyrażeniem procent to zmykać komendę zrobisz procentem raz jeszcze ? Czy może coś innego wstawisz?

:D to moze popróbuj bo ja nie wiem :D moze mi polecisz jakiegos dobrego klienta oraclowego na Windows Mobile 2003?

Olej Oracle liczy się tylko SQL Server Microsoftu, w tym ci mogę pomóc

głównie pisaniem systemów obsługi magazynów. to w nowej pracy. poprzednio byla tez ksiegowosc sprzedaz itp.

Od podstaw robisz własny system, czy też programujesz jako SAPowiec w X++?

jako Sapowiec to nie. SAP(lub inne) jest jakby poziom wyżej. wysylam do niego telegramy lub odbieram zlecenia. piszemy wlasne sytemy.