Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haania

Z jakiej firmy polecicie kosmetyki dla niemowląt

Polecane posty

Gość haania

Z jakiej firmy są dobre i co jest potrzebne dla noworodków?

powszechna jest opinia że Johnson`s uczula (mój synek po oliwce Johnson`s zczerwieniał jak upiór. Bardzo chwaliłam sobie kosmetyki Bambino i Nivea.

moja mala po Jonsonie miałą uczulenie i bardzo suchą skurę nawet po oliwce! Używam kosmetyków Nivea Baby i jestem bardzo zadowolona.

bambino-na początku wystarczy tylko mydełko i oliwka, szamponu nie ma sensu kupować póki nie zobaczysz główki swojej pociechy-będzie potrzebny tylko przy wyjatkowo gestych włoskach.

Dołączam się do dobrych opinii na temat kosmetyków Bambino :) My używamy oliwkę, chusteczki do pupy i mydełko. Szampon teraz leci Bambi (inna firma, ale też dobre) taki przeźroczysty, 2 w 1 -płyn do kąpieli i szampon, ale Martynka juz ma 15 miesięcy Z innych kosmetyków - sudocrem I koniec :)

Gość kosmatyki ziaja
bardzo dobre

Bambino - my mamy mydelko, oliwke, krem pielegnacyjny, krem ochronny i chusteczki do dupci :) Od konca 1 miesiaca mamy tez szampon - Nivea. Ps. Nivea jest produkowana przez ta sama firme, co Bambino :)

Penaten z apteki. Bardzo wydajne. Mamy płyn do kąpieli "Od stóp do głów" (tak się chyba nazywa...) - nie szczypie w oczy i można nim myć włoski, balsam do ciała z oliwką - bardzo łatwo się rozsmarowuje, wydajny. Jak się przyplątała ciemieniucha, posmarowaliśmy głowinkę i wszystko ładnie zeszło. I wystarczy. Na małą pupkę bepanthen.

a my uzywamy nowej serii z rosmanna bardzo fajna i nie uczula

Gość arletta34
ja używam Nivea baby i gorąco polecam

Gość kosmmetyki
firmy bubchen-super!

najpierw mialam bambino i jonsona(nie mam pojecia jak to sie pisze) a teraz mamy milusia i tez jest git zalezy jakie dziecko zakceptuje i czy nie bedzie miec wysypki po ktorejs z frm

a co powiecie na oliwę z oliwekz pierwszego tloczenia? Oglądalam pewien program, i tam kobieta uzywala jej do natluszczania skóry swoich noworodków( bliźnieta).Ja osobiscie stosowalam oliwę i bardzo sobie chwalilam, ale zastanawiam sie, czy bedzie tez dobra dla noworodka...

bambino i bella -delfi, ziajka a johnson do nieczego jak mnie uczula to corke tez

Ta nowa seria z Rossmanna to Baby Dream??? Która jeszcze tego używała dla swej pociechy??