Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciekawski Janek

Jak mam całować moją partnerkę po cipce ? tylko poważne odp

Polecane posty

Witam – przepraszam wszystkie kobiety które uraziłem tym pytaniem !!! Mój problem jest w tym że kocham to robić ale chyba nie potrafię! Jestem jak najbardziej delikatny ale to chyba nie wystarczy ? Bardzo proszę was kobiety o radę !!! Dzięki

Gość zwyczajna wedżajna
Musisz robic takie koleczka wokol lechtaczki koncem jezyka. Naaaaaaajsssss. Ale mysle ze kazda lubi inaczej, spytaj jak.............

Prawda jest taka że jak kobieta jest napalona i chętna to nie ma znaczenie jak to będziesz robił. Będzie jej dobrze. Tylko ostrożnie z zębami. A jak jest zimne jak ryba to po 15 minutach starań sam przestaniesz bo cię będzie język bolał. Generalnie, najpierw delikatnie, później intensywnie. A podczas dochodzenia to niech już ona ci powie. Jedne wolą aby jechać ostro do końca inne aby wykańczaś delikatnie. Jak osiągnie orgazm to na ogół chcą aby dać im tam spokój. Moje prywatne spostrzerzenia, zebrane na wąskiej grupie populacji

Gość funianiunia
a skąd wiesz ze zle to robisz?? powiedziła ci czy jak?? moze jestescie ze soba krótko i jestescie oboje troche spici. tez tak mialam na poczatku. porozmawiaj z nia o tym co lubi. wydaje mi sie ze wiekszosc kobiet nie lubi atakowania ich łechtaczki zaraz na poczatku, to moze byc bolesne. niektórzy mezczyzni maja twardy kłujacy zarost to tez moze byc niemile

aleeeee a gdzie podgryzanie vel delikatne kąsanie, ssanie....uff czemu tu tak gorąco ;) jak ją pieścisz po muszelce, włóż jej delikatnie paluszek do pochwy się przekonasz hihi :) a potem pisz! czy działają nasze rady :D Twoja kobieta może być dumna, że dbasz o nią i starasz się by Wasz związek nie wiał nudą :)

Chce jej dać to co ona mi czasami daje ! Niestety nie udaje mi się to ! A właśnie dodawać paluszki ? , i co z miejscami poniżej Pszczółki Mai

Gość zwyczajna wedżajna
Mumi ma racje, podgryzanie vel delikatne kąsanie avec ssanie Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjsss... jak Ona nie chce to ja chce. :)

Gość no tak tak
tak, jestem za tym paluszkiem, nic mnie tak nie rozpala, jak palec wsunięty w chwili, kiedy jestem już mocno podniecona. wtedy to orgazm już tuż tuz.

no tak :) dużo chętnych :) Może to wina moich ust bo są duże lub wina dlugiego języczka nie wiem - moze ona tego nie lubi jest to możliwe ?

a poza tym zaskocz ją ! ha! w restauracji lub przytulnej knajpce, dotknij jej nóg (albo i więcej)pod stołem, poproś by poszła tam z Tobą bez bielizny (w drodze do domku...w windzie już będzie Twoja..klops jeśli windy nie macie ;) ) zresztą możesz wykorzystac scene z 9 i pół tygodnia (zawiązane jedwabną szarfą [chustą, czymkolwiek miękkim] oczki. kostki lodu, karmienie owocami)... ...jak sobie przypominam (a stara już jestem) to ważna jest ta cała otoczka wokół pieszczot, stosunku itd....

Janku piszesz, że chcesz dać jej to, co ona Tobie daje, a może tak 6 na 9? jeśli ona Ciebie pieści oralnie, to Ty także się odwzajemnij, zrównajcie rytmy, jesli ona pieści Ciebie szybkolub wolno to i Ty także, ona podświadomie da Ci znać czego pragnie, połóż jej dłoń na swojej gdy ja pieścisz :) co do miejsc poniżej muszelki..to możesz ZARYZYKOWAĆ jesli będzie upojona % ale nie spodziewaj się applaus'u spróbuj też sprowokować Ją-w miejscu gdzie potencjalnie moga Was nakryć ;) lub swoją niedostępnością..czasem to czego nie możemy mieć smakuje najbardziej :D

Dzięki wszystkim dziewczynom i nie tylko za radę – na pewno wypróbuje parę sztuczek ! Czy całowanie tyłeczka lub lizanie go też was podnieca ? ( pytanie do dziewczyn) J

Gość Mirosław Marcin
ej dziewczyny lubice całować c*pce

Gość atrakcyjną 35 letnia kobietą
Umiejętnie !!

Gość pani Renataa
TEGO NIE DA SIE NAUCZYC; TO trzeba umiec I PRAGNAC , piesc ja tak by ona czuja sie cudownie, delikatnie, i nei caly czas takie same ruchy, delektuj sie jak najlepszym paczusiem:-P

Gość gość
Kobieta to nie automat niema instrukcji obsługi. Cały seks mieści się u kobiety w głowie, naucz się usuwać blokady z jej głowy a będziesz miał demona seksu. Każda c*pka generalnie jest taka sama składa się z łechtaczki ,pochwy, warg etc, to dlaczego jedne kobiety mają orgazmy pochwowe a inne nie. Wszystko tkwi w głowie wyjątek stanowią zaburzenia zdrowotne. A całować masz tak jak lubi (pytac,pytac,pytac)

Gość gość
Najlepiej całować tak jak całuje się usta kobiety. Czyli namiętnie!! Np dla mnie to przyjemność i obowiązek całowania czy pieszczenia cipki kobiecie. Oczywiście jeśli kobieta to lubi.

Gość gość
ja bardzo chetnie wypieszczę języczkiem czyjąś myszkę :)

Gość gość
jest jakaś chętna Pani ?

Gość zabrze69

Brak tu chętnych  laseczek