Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elmma

Polcortolon - steryd

Polecane posty

Gość Elmma

Czy ktoś z Was zazywa POLCORTOLON - steryd. JA zażywam ten steryd na polipy nosa. Ale nie wiem jak dlugo mozna też steryd brać. Prosze o komentarze

Gość k0
Musisz zapytać lekarza, ze sterydami nie ma żartów.

Gość spoko ja to
używałąm na niezidentyfikowane uczulenie czy coś prze ok 2 tyg, no ale chyba lekarz zalecił ci to używać przez jakiś określony czas...?

Gość do Elmy

Gość Kosciuczykowa
Ja tez mam polipy i to jest moje straszne utrapienie , w 2005 roku miałam 2 zabiegi wycięcia,a one znowu mi odrosły ;(( Stosowałam flixonae , nasonex (sterydy) i mi nie pomagają. O polcortolonie nie słyszałam.

Gość Elmma
Tak lekarz mi zalecił ten steryd na polipy nosa. Wzielam jedna dawke i mi pomogło polipy sie zmniejszyłuale czy np mozna jescze wziąźć jescze jedna lub dwie żeby całkiem wyleczyć?

Gość inesitka
Elmma napisz koniecznie coś więcej na temat leczenia tym sterydem. Ja niestety tez mam poblem z polipami nosa :( Może ten steryd by mi pomógł?

Gość tylko nie polcortolon
unikajcie tego swinstwa jak ognia!! ja mam po nim tradzik rozowaty!!! tak sie zalatwilam polcortolonem, nie moge sie teraz za zadne skarby wyleczyc z tego tradziku, wyglada to okropnie, bordowa skora!!!! odradzam szczerze polcortolon, zrobicie sobie tylko krzywde taka jak ja

Gość pomózcie
jak długo trzeba to brac aby polipy choc troche sie zmniejszły?

Gość gość
nie przesadzajcie.polcortolon jest dobry na zatoki,polipy i alergie.nardzo pomaga i nic się nie dzieje.Nie przesadzajcie i nie straszcie innych.Polipy się zmniejszajamzanikaja i nawet węch wraca.A co mamy brać jak nic innego nie pomaga a ponoć DEES to tylko chwilowa ulga,bo przy triadzie aspirynowej odrastaja/mogą pojawić się i to szybciutko/!

Gość gość
mi ten lek pomaga tylko zastanawiam sie czy całkowicie po stosowaniu tego leku polipy znikną i już nie powrócą.Wiem w 100% ,że pomagaja i to bardzo ,bardzo.