Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MilkAndHoney

JAKICH FACETÓW LUBICIE??????????/

Polecane posty

Gość MilkAndHoney

Jakich facetów lubicie? Wolicie jak facet jest domatorem czy odwrotnie? Miły, kochany czy bardziej oschły i nie wyrażający uczuć? Lubicie jak facet przy was płacze czy wolicie takich bardziej ostrych facetów? Żeby miał własne zdanie czy bardziej słuchał tego co wy uważacie? No i kto lepiej jak jest "górą" w zwiazku, ma bardziej decydujące słowo?

INTELIGENTNY przede wszystkim, pewny siebie, skromny, z poczuciem humoru, dobre serce, ciepły i czuły, ale nieco również oschły... Taki by mieć co zdobywać;) W domu uzupełniamy się... Tolerancyjny i wyrozumiały. Nie no musi być mój ideał:classic_cool:

Gość MilkAndHoney
A czy wasz mąż/chłopak jest waszym ideałem?

Gość ajanatomiast
a ja lubię bardziej takich ostrych facetów, mających własne zdanie pewnych siebie i odważnych.

Gość nikt nic nie wie

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaa
mam szcęscie - mój facet jest moim ideałem i z wyglądu i z charakteru! jest taki o jakim zawsze marzyłam - troskliwy, kochający, namiętny, ale ptorafi również byc stanowczy, oschły czasem i niedostepny - strasznie mnie wtedy pociąga. nie jest uległy, nie daje sobie wejść na głowę, ale potrafi byc starsznie słodki, jest wnim i seksowny facet i mały chłopiec - czasem sie wkurza, wścieka i krzyczy..czasem jak spojrzy tymi czarnymi ślepkami na mnie to jak mała psina..nie da sie go nie kochać. jest w nim ten idealny umiar jaki powinien byc w każdym facecie - umiar który sprawia ze facet nie jest ciepła kluchą i ciapą, ale nie jest tez olewającym typem, który nie okazuje uczuc...a co najlepsze mój facet był kiedys takim oschłym typkiem hehehe

Gość cameronnnnnnnnnnnnnn
zazdroszczę ci, naprawdę. Taki facet to IDEAŁ ❤️

Gość kiedys lubilam meskich
pociagali mnie faceci niedostepni, stanowczy, przy ktorych czulam sie jak mala dziewczynka. Niestety przejechalam sie na nich bolesnie. Teraz lubie facetow dobrych. I tacy sa najlepsi. Taki facet nie krzyknie na Ciebie, nie zdradzi Cie, szanuje Cie i kocha, przewanie jest w dobrym humorze. Na dluzsza mete to sie liczy. Z takim facetem mozesz stworzyc fajna rodzine, a wasze dzieci nie beda zyly w nerwowej atmosferze. I nie chodzi mi o cioty. Facet musi byc facet, musi umiec wszystko zalatwic, miec swoje zdanie i dawac mi poczucie bezpieczenstwa. Ale za oschlosc i "machowatosc" dziekuje bardzo, to sa przewanie chamy i cioty zarazem :(

Gość Pewna trzydziestolatka
Opanowany ,spokojny i wyważony w swych wypowiedziach -to jest to :) Uwielbiam taki typ mężczyzny.Nic nie jest w stanie wyprowadzic ich z równowagi (nawet taka diablica jak ja:D ) Mam takiego męża:) Poczucie humoru też jest mile widziane. Zwłaszcza ,gdy atmosfera jest gęsta i ktos musi ją rozładować(nie ja :D).Gdy patrze na niektorych facetów ,zastanawiam sie w jaki sposób udało im się zdobyc kobietę? Ale to nie mój problem.... na szczęście :)

Gość i jakich jeszcze
lubicie drogie panie?

ja uwielbiam facetów z super humorkiem...i mądrych, lubie ich podziwiać! a i jeszcze lubie jak fajnie pachną....ech ;)

Gość madrych i silnych
męskich takich

Gość a ja lubie takich co maja
- duzo kasy - BMW - gruby kark no i zeby sie mnie sluchal i na dziwki nie chadzal

Gość no niestetyy
ale skurczybykow, tacy wiedza jak owinac sobie laske wokol palca :( :-0